Imi puteti recomanda site-uri de filme coreene si un site cu filme super tari. Crime, Horror, Razboaie
Stie cineva cand va mai fii filmul "Passengers" la cinema si la tv?
Era mai de mult pe Cartoon Network cred un film cu Tom si Jerry si doi ursi care cautau nu stiu ce comoara. Mai tin minte doar ca au ajund la un urias care avea o periuta de aur pe urma intr- un ...? (mai mult)
Cine urmareste seriale coreene/japoneze/chineze? As dori si eu niste seriale despre razbunare. Multumesc!
Am citit undeva că Lissana din Fairy Tail nu e moartă, e adevărat? Funda***
Buna, TPU! Am vazut acum vreo doi ani un serial pe AcasaTv, dar nu imi amintesc cum se cheama si nu reusesc sa il gasesc. Era vorba despre 5 prieteni, 3 fete si 2 baieti. Una dintre fete, o bruneta...? (mai mult)
O sa apara sezonul 3 din owari no seraph? Dau funda
Cine stie vreun film gen Passengers? Adica drama dragoste si plus ideea cu nava spatiala nu te plictiseste deloc.Mai pe scurt film fantastic cu actiune, drama, dragoste.(si sa fie modern filmul,...? (mai mult)
Imi puteti recomanda cateva filme horror gen prom night, p2?
Ce seriale de dragoste îmi puteți recomanda? P.s dau funda
Sunt o fana a desenului Totally Spies (spioanele) si am vazut toate sezoanele pana la 6. Credeți că o să apară și sez 7? dau fundă la câștigător.
Spioanele sezonul 7 o sa apara? daca da link si informatii cu data lansarii.
Filme polițiste și de dragoste va rog să-mi spuneți!
Cele mai tari filme comedie, romantic cu petreceri adolescenti?
Salut baietii! Voi de pe ce urmariti seriale online (telefon,laptop, pc etc ) si care este serialul vostru preferat, al meu este prison break
Cum era filmul acela cu mâncarea, adică aia cu crenvurștii?
De 3 ani incoace imi doresc sa devin un YouTuber. Cam asta e visul meu, pana acum nu s-a implinit. Dar inca sper. Ma puteti ajuta cu vreun sfat, ceva? Multumesc.
Hei. Imi poate da cineva vreo sugestie de seriale? Dar nu din alea turcesti... Ci seriale americane, gen Pretty little liars, Jane the Virgin, Scream Queens, Gossip Girl etc.
Stie cineva unde pot gasi episoadele din LALA BAND? Dar de la inceput de tot unde Andrei punea pariu cu Crisit pe Ioana si tot asa... Multumesc Anticipat! Dau FUNA!
ce parere aveti de serialu Lucifer, as vrea sa ma uit, la triler pare tare, dar dupa cum stiti si voi, toate trilere sunt tari la ori ce film:)) deci ce parere aveti de acest serial, dati- ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog cateva filme cu zombie mai recente 2014, 2015
Sal baieti si fete pasionati de animeuri as dori daca stiti unde as pute viziona Sousei no Onmyouji de la ep 48 in sus fintca nu gasesc sub in romana multumesc pentru raspunsuri :)
Cum se numeste Anime-ul de aici, de la timpul 0:34 : https://youtu.be/fGGM6NeIlFw?
Care sunt cele mai bune seriale documentare? Ma refer la cele in genul Planet Earth, Planet Earth ||
Cine stie niste seriale bune? Nu seriale pentru adolescenti, ca sunt naspa.
Cine stie filme bune cu actiunea in trecut?
Vreau si eu un film de dragoste foarte puternica si cu ceva deosebit cum ar fi "Passengers".(adica in passengers au ramas amandoi blocati pe o nava si desi stiau ca vor muri, erau fericiti ca vor...? (mai mult)
Imi recomanda cineva un serial SF bun?
Caut de cateva zile un film. Exista o secventa in care o tipa vrea sa se sinucida si se rostogoleste pe un deal, pe orizontala, pana nimereste intr.un rau :- ? De acest film se aminteste undeva...? (mai mult)
Cine mai e fan Sherlock si Doctor Who pe aici?
Hey... stiti cumva daca a aparut partea a 3-a Tres Metros Sobre El Cielo? Si cum se numeste?
Știe cineva un film horror? Nu comedie ca The grudge 1, 2,3,4 sau Evil dead. Acord funda!
Imi poate spune si mie cineva niste filme cum ar fi passengers care mi- a placut cel mai mult, interstelar.Ma intereseaza sa fie de dragoste.Si in cele doua chiar daca amandoua sunt cu nave, amandoua...? (mai mult)
Salutare, îmi puteți recomanda și mie niste anime- uri frumoase (mă refer că și naruto sau bleach, știți voi acea senzație de a deveni puternic prin antrenament)Am văzut și attack in titan...? (mai mult)
Despre Teen Wolf, sunt la sez 4 si vr sa-mi ziceti daca Derek va redeveni Alpha si daca Stilles(cred ca asa se scrie) devine si el cv.
FANII NARUTO! In ce episod Naruto devine hokage? AM NEVOIE DE UN RASPUNS RAPID!
Mai demult m- am uitat la Breaking Bad, insa din lipsa timpului am renunțat. Acum doresc sa ma reapuc, însă nu știu unde am rămas. Ultimul lucru pe care mi- l amintesc este despre...? (mai mult)
Hei lume:) Imi puteti spune si mie cum se termina PRETTY LITTLE LIARS? Sunt la sezonul 2 si mor de curiozitate:)nu am rabdare pana la sezonul 7...
Ce parere aveti despre Family Guy si The Simpsons?
Imi recomanda cineva niste filme si seriale in care personajul vede cum ar fi viata fara el? Prin intermediul unui Inger Pazitor sau cu nu stiu ce tehnologii din viitor ce au capacitatea de...? (mai mult)
Ce dramă v-a impresionat și v-a emoționat până la lacrimi. Doar film daca ați văzut. Serial vă spun eu.
Chiar apare sezonul 5 din Prison Break in aprilie?
De curand am vazut cele două parti ale filmului 3msc si am tot cautat partea a 3-a si nu o gasesc. parerile sunt impartite. A aparut sau nu a 3-a parte din 3msc?
stiti cumva la ce ora va incepe noul sezon din The Originals (ora Americii)? Stiu ca pe 17 luna asta, dar la ce ora? Fundaaaaaaa :D
Ati plans vreodata la un film/serial? Eu da
Stie cineva unde pot fi urmarite serialele cu Bear Grills? Tehnici esentiale de supraviețuire Va roogg
Cine stie filme cu dragoni? Ceva in genul un cavaler trebuie sa omoare un dragon.
Ce seriale bune de vizionat stiti? Vreau sa-mi recomandati niste seriale vechi si niste seriale noi aparute in 2017. Si neaparat sa-mi recomandati niste seriale gen Da Vinci Demons. :D
Salut,ziceti-mi niste seriale gen Lethal Weapon, thanks
Am vazut acum ceva timp un film cu o trupa de rockeri. Era solista care avea o familie si in trupa vine un nou cantaret care se da drept gay pentru a se apropia de fata si cand reuseste o drogheaza...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!