Ceva filme legate de SEAL sau legiune franceza? Dar in afara de lone survivor si legionner de van damme.Dau funda
Cand eram copil era o serie de Transformers ce imi place foarte mult. Ei erau pe Cybertron, apare si creatorul lui Starscrim si Megatron incerca sa il invie pe Ultron si apare si Primus (parca...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar filmul Logan? in Romania (Wolverine2017)? Mai exact de pe ce site?
Imi puteti spune filme Sf&Fantasy cu putina romantism?
Ce anime-uri de comedie stiti?
Care caracter din Yu-Gi-Oh! E mai bun? Yami Yugi sau Yusei Fudo?
Hei fani de seriale coreene(keidrama). Stiti niste seriale coreene? Ceva cu muzica sau fantastic, ceva?! Si o mica descriere daca se poate? Inafara de heartstrings, an scolar 2015- cine esti?, legend...? (mai mult)
Știți când va apărea filmul Fallen în românia, in cinematografe sau dacă va apărea online HD, pentru că am găsit doar că în unele scene este neclar?
Familia mea doreste sa se mute de la Telekom la alta retea de televiziune. Imi puteti face cateva propuneri bune? Ce retea de televiziune va da mai multe canale decat la Telekom?
Am cateva intrebari pentru fanii Naruto: 1.S- a terminat seria? 2. Daca da, nu va mai aparea o continuare?(NU manga) 3.Sasuke si Sakura vor ajunge impreuna? 4.Parca Naruto urma sa fie cu...? (mai mult)
Cand va aparea filmul Bastards la cinema in Romania?
As dori sa- mi spuneti și mie niste seriale turcești cu adolescenți bogați și săraci care trăiesc în mahala și care se întâlnesc din greșeală și după de împrietenesc. Mulțumesc mult...? (mai mult)
Ce filme stiti, care sa aiba un caracter ISTORIC(nu neaparat) VECHI, dar sa fie romantice, ( sau in ceva de genu') ca de exemplu: The notebook/ Walk to the clouds/ Pearl Harbor/ Could...? (mai mult)
Ce parere aveti de The Exorcist (2016)?
Cand apare 50 de umbre a le lui grey partea a 2 online?
Walker, Texas Ranger serialul vreau sa il vad tradus in romana cumpar membru pentru un site de seriale doar sa fie in romana
Care sunt cele mai amuzante filme?
Imi puteti zice niste anime? vreau ceva gen one piece/hunter x hunter... adica cu grupuri de oameni mai puternici decat cei obisnuiti si sa fie mai lungi de 12episoade...sa devina mai puternici si sa dezvolte...? (mai mult)
Hei Rebekah din The Originals, ramane in corpun in care a fost trimisa prin vraja?, sau reintra din nou in corpul ei?
Vreau și eu niște filme gen "Disturbia". Mersi.
Știe cineva un site de Anime-uri în română unde să mă uit la Yu-Gi-Oh! 5D's? Nu în engleză(KissAnime etc). Înafară de AnimeG.
Sasuke si Sakura o sa fie impreuna?
Buna TPU caut animeuri horror-actiune dar nu găsesc nimic de calitate (ceva de genul Tokyo ghoul,mirai nikki, Corpse party) puteți să îmi dați niste sugestii?
Salutare! Am vazut o data un film gen cu V for Vendetta, dar Anul actiunii era undeva pe la 1800. Anul aparitiei, filmului nu il stiu. Este vorba despre un soldat care a dezertat fugind pe o barca...? (mai mult)
unde pot gasi aproape toate episoadele din Destine implinite (Diya Aur Baathi Hum)?
Caut filmul unde un om a calatorit in cosmos, si de acolo el a nimerit intr- o camera cu toate amintirile lui, si de acolo el incerca sa se opreasca pe el ca sa nu se duca in cosmos, nu stie cineva ...? (mai mult)
Stie cineva filme gen "V for Vendetta "; Am vazut o dat un film in genu ala si nu mai stiu cum i zice. Textura filmului avea ca anii 1800-1850
Hei TPU, Niste seriale coreene/japoneze sau chinezesti cu actiune drama,
Buna va rog frumos ați putea sami spuneți unde găsesc toate episoadele din filmul a ta pentru todeauna?
Bună ziua, eu sunt Cristian am o imaginație foarte bogată și m- am gândit să fac un scurt metraj. Aș avea nevoie de persoane cu care eu sa iau legătura, și care sunt dispuse să ma ajute cu ...? (mai mult)
Știe cineva din ce film e scena următoare (https://sendvid.com/nchjbzk5)?
O sa mai inceapa serialul Gunes pe Kanal D? O sa mai fie sezonul 2?
Îmi puteți da niste seriale de dragoste bune? Fără: the vampire diaries, the originals. Vreau cu adolescenti. Mulțumesc anticipat.
Există un episod în care Lucy și Natsu din Fairy Tail se sărută? Funda****
Bună eu sunt Cristian, și am 17 ani. Sunt o fire foarte creativă și cu ideii foarte interesante. M- am gândit și vreau să fac un scurt- metraj. Vreau să văd dacă sunt persoane care să fie ...? (mai mult)
Pe ce site-uri ma pot uita la drame coreene traduse in romana in afara de viki si kiss.asian va rog dati-mi niste site-uri... fUNDA
Bună TPU, eu sunt Cristian și sunt un adolescent foarte creativ și cu o imaginație foarte bogată. Vreau și m- am gândit să fac un scurt metraj. Iar aici veniți voi în ajutorul meu. Aș avea ...? (mai mult)
As dori să știu și eu când apare sezonul 5 din Vikings? Mulțumesc!
TPU! Am vazut doua filme mai demult si nu mai stiu cum se numesc. Intr- unul din filme este vorba despre un cuplu si un prieten de- al lor si stateau intr- o casa, iar in casa din fata lor era ...? (mai mult)
Am si eu simulare pentru bac,vreau si eu linkuri la filmele pe care trebuie sa le vad. Stiti voi de lectura (Lapusneanu, O scrisoare pierduta, Moara cu noroc ...etc)
Niste serii de filme care merita vazute? Am urmarit toata seria Resident evil. Nu conteaza genul si anul, poate sa fie si serie din 2000.
Din ce film e pisica aia maro careia i.a dat un praf pe ochi si dupa ochii ii semanau ca in univers dau funda repede va rog
Paul Wesley a murit?
As vrea o recomandate de serial sau film dar as prefera sa fie cu multa poveste și multă aventura, personajele principale sa fie copii ba chiar băieți. ( lupta pentru supraviețuire etc. ) ...? (mai mult)
Hei. Asta e o intrebare pentru fanii anime. Vreau si eu niste animeuri gen Kuzu no konkai. Adica romantic si pervers, cu sub in romana. Ms anticipat.
Am vazut cu ceva timp in urma un film si nu imi amintesc cum se numea filmul respectiv. Genul filmului parea sa fie thriller, drama, crime. In film era vorba despre un grup de tineri (cei principali erau...? (mai mult)
Stiti cumva cum se numeste un film, este vorba despre un baiat si o fata care pleaca sa se plimbe pe munte insa nu mai ajung la timp acasa, parintii ii dau disparuti si pana la urma politia ii gaseste...? (mai mult)
știe care va cum se numește filmul care din greșeală este injectat cu un om minuscul si acel om se plimba prin corpul omului cu o nava este vechi filmul cred ani 90 si ceva
Vreau sa intreb daca stie cineva acest video. E un clown care loveste intr- o papusa cu un ciocan, si trecatorii de pe acolo se sperie. Face asta si int- o subterana si cand loveste acea papusa...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum se numea un film? Era cu extraterestrii care cand se apropiau de un bec el se aprindea si daca atingea o fiinta ea se facea praf si orasul era pustiu, mai ramasesera doar o gasca....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...