In The Originals, personajul Rebekah Mikaelson, pleaca de tot sau mai apare prin sezoane? Funda pentru cine raspunde.
Stiti cumva daca Indiana Evans va juca in vreun film in 2017?
Hei. Când va apărea episonul 10 din Shadowhunters? Apare un episod pe săptămână? În ce zi? Eu doar ce m-am apucat de serial și nu știu când trebuie sa apara episoadele?
Ce imi puteti spune despre young justice season 3 :P un relase date cv?
Ce este pentru voi Paul Walker? Pentru mine este un element /om important al copilariei mele il stiu inca de la o varsta frageda.Deci de asta imi este foarte drag.Nu mai stiu inca de la ce varsta il...? (mai mult)
sugestii de animeuri gen hamisama, amnesia etc mersi mult!
Caut niste filme interesante, ca: "Harry Potter" sau "Fantastic Beasts and where to find them". Nu doresc un site anume, doar Filmul, apropo vreau filme pe care le- ati vazut si vi se par interesant....? (mai mult)
Ce se va intampla in al doilea sezon al serialului Kösem? De pe Kanal D?
Ce animeuri imi recomandati?
Filme gen filmele Speed 1 (1994),si Speed 2 (1997)? Cum vi se par cele doua filme? Primul l-am vazut si pe al doilea o sa il vad.
Unde pot vedea "La voz kids Colombia"? Pe ce program e? Vreau sama uit si nu gasesc deloc...a inceput de vreo 2 zile... Ziceam ca poate gasesc pe net sa ma uit si eu. Help pls
Salut, doresc un film asemanator ca Lone Survivor, merci.
Un film de dragoste? Ceva mai nou dacă se poate
Se va lansa pana la urma filmul acela The Dark Days (Hunger Games)? Am primit niste spoilere dar nu prea stiu ce sa cred...
Cum se numeste filmul in care este vorba despre un pictor ce nu isi gaseste muza, acesta platind femeii sa ii fie muze dintr- o data o c***a ii ofera niste bani pentru a fi muza lui crezand ca el va face...? (mai mult)
Cate sezoane are Neveste disperata( Desperate Housewives )? Si se mai filmeaza? FUNDA
Cine stie cand se va difuza Titanic pe tv? Dau funda
Intrebare pentru fanii Naruto.Care va place mai mult:Hinata sau Sakura? Si de ce?
Filme si seriale interesante frantuzesti?
Cine a citit cartea academia vampirilor si a citit filmul? Este o mare diferenta intre ele?
ce seriale asiatice v-au placut cel mai mult? Daca puteti sa-mi dati un top 10 al serialelor va rog. Multumesc anticipat.
am o intrebare as dori sa ma uit la un film foarte fain de actiune, sau SF.
Daca v-ati uitat ieri la top 10 Miraculos (acela de la ora 19:30 de pe Disney Channel) imi puteti spune, va rog, ce episod a fost? Multumesc anticipat!
Era un film cu un băiat care lucra într- o bucătărie și mai apoi afla că este gay și se îndrăgostea de un băiat blond parcă, care mai apoi îl înșela. Era o scenă în care prietena băiatului...? (mai mult)
Cum se numeste filmul acela de pe disney channel cu calugari si cu fata aia care invata sa se bata?
Ce filme recomandati pentru weekend? Ceva de actiune, comedie, sf.
Stie cineva de unde pot descarca serialul Hawaii Five-0? Mersi anticipat!
Filme cu copii sau tineri care au probleme psihice si / sau care au o minte sclipitoare?
Care este cel mai Bun film din Romania, per total?
Am o intrebare putin cam ciudata, da'.... Ok, deci... Am vazut un/niste film/e interesante, si vreau sa le vad din nou, dar nu mi se par atat de interesante cum erau prima data, si caut o ...? (mai mult)
Acum ceva timp am vazut un film.Era vorba despre un tata si fica lui, care s- au mutat intr- o casa noua, fata era la un colegiu si profesoarele de acolo erau un fel de demoni care vanau fete virgine...? (mai mult)
Imi puteti da cateva filme cu adolescenti care au probleme sociale, mintale sau de orice natura. Pot sa fie adevarate sau chiar regizate.
Buna ..stiu cai o intrebare stupida dar. cine stie in ce episod din terra nostra mateo si rozana s-au casatorit si noaptea nuntii?=))
Care sunt cele mai asteptate filme din 2017-2018?
Știți seriale gen riverdale?
Salut,Stie cineva niste filme super misto?
Urmaresc Arrow si Flash. Inca nu am inceput sezonul 5 respectiv 3, iar intrebarea mea e asa : Cat de mult conteaza Legends of Tomorrow si Supergirl in Arrow si Flash, adica eu unul nu vreau sa incep...? (mai mult)
Am vazut mai de mult un film super fain de actiune si dragoste dar nu mai stiu cum se numeste. In film este vorba despre un baiat care urma sa devina agent si este antrenat de tatal lui fiind...? (mai mult)
Imi puteti scrie si mie toate filmele justice league (cele animate) in ordine.Dau funda
Hei, deci este filmul animat Sing!, cine stie cum se numeste piesa cantata de elefanta aia la show?
În serialul Bahar Viață Furată, Bahar și Ateș o să rămână împreună?
Imi puteti spune si mie va rog frumos niste filme (nu seriale) cu si despre adolescenti, stitii voi, comedii romantice? Va roog muult!
Cand se difuzeaza Candy Morningstar ( lucifer ep 14 sez 2 )?
Buna TPU stie cineva un film bun despre Mafia Italiana? De preferat cat mai nou? Va rog ajtati-ma dau funda!
Bai fratilor, care este finalul filmului LOGAN? vreau spoiler... vreau sa stiu finalul. Ce se intampla?
Credeti ca o sa fie un serial de succes? https://www.youtube.com/watch?v=FVo80KsYZGI
mi-am adus aminte că exista un serial românesc pe pro tv cu procurori, judecatori, avocati etc. Imi puteți spune cum se numea serialul?
vreau sa stiu si eu la anime- ul Fairy Tail..seria s- a terminat la 277 de episoade ( eu pana acum am ajuns la episodul 75 deci nu vrea spoilere sau ceva.)asa deci am vazut ca manga inca apare...? (mai mult)
Vreau filme romance! Dar nu cum am mai primit raspunsuri pana acum! Vrea filme gen : Notebook, If I stay, The Longest ride ...cu povesti frumoase de dragoste! Dar vreau sa fie cu adolescenti...17- 19...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!