Din ce film ii aceasta secventa? https://www.youtube.com/watch?v=ZwBOVIxSK2k
Cine are habar cand incepe sezonul 2 "Baieti de oras"?
Am 14 ani. Pot privi filmul Dear John? Sunt scene ceva pentru maturi sau la general nu se poate la 14 ani?
Buna pe ce site as putea sa vad si eu niste filme relaxante ca pe toate siteurile pe care am intrat imi dadea publicitate si nbu mi se incarcau ori imi scria ceva de dreptul de autor.
imi puteti recomanda niste animeuri gen high school dxd, akame ga kill, trinity seven, atack on titan, tokyo ghoul? Sau cel putin sa fie gen crima supra natural comedie si un pic "perverse"...? (mai mult)
vreau si eu niste filme legate de zeii greci (ares, poseidon chestii de astea, tot ce este legat de zei ) Mersi anticipat. Funda
Imi puteti spune niste filme sau seriale bune? Nu mai stiu la ce sa ma uit si...m-am gandit sa va cer parerea.
Filme in gen cu filmul Last Passengers (2013)?
Știu ca filmul Prometheus va avea a doua parte numindu- se Alien- Convenant și întrebare mea este : Cum este povestea celei dea doua părți? M- am uitat în trailer și nu înțeleg ce se...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati un fil de comedie?
Pe o scara de la 1 la 10, cat de horror e serialul American Horror Sotry?
Va rog imi puteti da niste drame coreene care sa fie ceva gen 2 baieti sau indragostit de aceeasi fata si oarecum unul din baieti o forteaza sa fie cu el, si cei doi se bat? Va rog dati- mi cat mai multe,...? (mai mult)
Seriale gen the walking dead? Dar sa fie ceva frumos sa merite... Multumesc anticipat!
Buna ziua stitii cumva pe ce data se posteaza the walking dead sezonul 7 episodul 13? Multumesc anticipat! Dau funda
am urmarit de curand un anime numit "No.6", care avea usoare inclinatii spre BL, dar nimic mai mult. Stie cineva anime-uri asemanatoare? (Nu vreau hardcore yaoi). Multumesc anticipat!
Pe ce canal, la ce ora si in ce zi apare ultimul episod din The Vampire Diaries? (In Romania) ( sezon 8 ep 16)
care imi da si mie un cont de netfilx?
Hei TPU at-i puttea sa imi spuneti cam pe ce data ar aparea noile episoade di teen wolf stiu ca trebuie sa mai bage 10 episoade vara asta dar nu stiu cand va rof
Vreau si eu un serial gen sa fie cineva pe o insula singur si sa-si construiesca o casa etc, ma puteti ajuta?
Merita sa ma uit la seria Hunger Games?
Hey, stie cineva un site unde pot vedea episoadele din "Iubire si onoare" in romana (episoadele complete, nu doar rezumatul)?
Salut as vrea si eu niste filme sau seriale frumoase Gen: TeenWolf, Supernatural, Bitten, Shadow hunters, The walking dead, The originals Vr ceva SF cu demoni varcolaci vampiri vrajitori Fara:Vikings,...? (mai mult)
Hey! Cine stie despre Banshee? Mai vine vreun sezon sau episod? Am vazut pana la sezonul 4 episodul 8. Asta ii tot?
Stie cineva unde pot vedea "Inima de tigan" complet? Am gasit niste site- uri, dar erau doar episoade de la 50 in sus iar eu nu am ajuns pana acolo. M- am uitat cand eram mica si de curand m-...? (mai mult)
caut si eu un serial cu triburi gen 12years a slave,apocalypto, tanna..stie cineva? sau filme dar as prefera un serial
Stie cineva daca Tobey Maguire o sa mai joace in spider- man? Nu conteaza care. ah si apropo care a fost motivul pentru care nu a mai jucat? Cand eram copil mic il iubeam, dar si acum il iubesc " Sunt...? (mai mult)
Salut TPU Cum se numeste filmul care contine secventa asta: https://www.facebook.com/zonnewscom/videos/959000840872565/
Caut un soundtrack al unu serial sau film, nu mai stiu ce era, frantuzesc parcă. Problema este ca nu- mi aduc aminte numele serialului sau vreun actor ceva. Tin minte ca numele „serialului-...? (mai mult)
Un site care sa-mi arate cele mai noi filme si cele care urmeaza sa apara?
Bună, TPU. Am văzut de curând un film la TV. Este vorba despre o fată oarbă care este plecată din orașul ei natal și află că prietena ei cea mai buna din copilărie moare, astfel ea se întoarce...? (mai mult)
Caut si eu filme gen Wrong turn sau Hostel gen cu mutanti in padure cu tineri dar gen ma refer nu cu fantome sau sperieturi
Vikings sau Game of Throne? Dau funda
A aparut sezonul 3 wolf blood dublat in romana? Si daca da pe ce site il pot vedea?
Spuneti-mi si mie va rog un film sau mai multe filme in care hitler ar fi castaigat razboiul, FUNDA
Hei, in ultimu timp am inceput sa ma uit la seriale coreene si am inceput sa- mi placa, deci, as vrea si eu un serial de genu " sa fie cu adolescenti, de dragoste, si ca personajul principal sa caute...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu daca o sa apara un nou sezon din fairy tail.
Buna nu pot sa vad pe yutube.ori ce merge cateva Secunde iar imi iasa si iar trebuie sa intru am un telefon carbon ce sa fac
Cum naiba a reusit Wolverine sa imbatraneasca? Parca el nu imbatranea si in Logan e imbatranit.
vreau si eu niste seriale coreene de dragoste dar din astea mai noi nu vechi cu adolescenti la liceu, Si niste filme de dragoste tot cu adolescenti din 2010 in sus
Niște seriale de dramă? Nah, sau filme.
Cand incepe Bahar anul acesta?
Hei stie cineva cum se numea acel film in franceza despre un barbat care a devanit supervizor la un internat de baieti si dar el era si muzician sau compozitor(nu mai stiu sincer) si pana la urma ii invata...? (mai mult)
Filme despre Big Brother?
Stie cineva un site unde m-as putea uita la Narcos?
Daca la un film scrie N-15 asta inseamna ca nu e recomantat pentru cei 15 ani dar nu spune faptul ca e oblicatoriu spune doar nerecomandat corect Daca va intereseaza ma refer la filmul LOGAN
Cine stie niste filme cu actiunea la arabi sau prin desert? Cu actori mai cunoscuti.
Cum se chema emisiunea in care erau chemste doua famili cu copii intr-o casa si psihologul le testau graselile părinților in educarea copiilor iar la urma una din famili câștiga o vacanta, parca.
Buna TPU stiti mai multe drame coreene cu fete deghizate in baieti in afara de Coffee prince si nail shop Paris va rog multe daca stiti va rog eu cine imi da cele mai multe primeste funda...va rog
Cine imi poate da Facebook-ul Anei-Maria de la bravo ai stil si al Angelei? Daca mai aveti si Facebook-ul alor concurente sunt bine venite =)))
Un film SF si romance bun?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!