Cineva stie cum le cheama pe concurentele bravo ai stil pe Facebook sezonul 2?
Cand a aparut I am legend 2?
Ce parere aveti de serialul "Umbre"?
Sunt pe RDS/RCS si vreau sa stiu pe ce post pot vedea meciurile de DOTA 2, LOL sau CS si la ce ora.
Buna ziua stitii cumva pe ce data se posteaza the walking dead sezonul 7 episodul 12? Multumesc anticipat! Dau funda
Din cate stiu nu se mai transmite wrestling in Romania dar sunt foarte cutrios daca exista ceva program/ aplicatie pe PC ca sa pot vedea mai multe wrestling si alte programe. Cu siguranta doar...? (mai mult)
Buna TPU stiti mai multe drame coreene cu fete deghizate in baieti in afara de Coffee prince si nail shop Paris va rog multe daca stiti va rog eu cine imi da cele mai multe primeste funda...
As vrea si eu un serial fain cu lupte. Dar nu lupte din zilele nostre, vreau unul cu sabii. Daca stiti filmul Legendele Palatului Printul Jumong, vreau un serial asemanator ca el! Multumesc
vreau sa ma ajutati sa gasesc un film. Ca prim posibil indiciu cred ca filmul avea cuvantul Eye in numele lui, era gen SF, cu un super computer care avea controlul asupra a tot ce tinea de tehnologie...? (mai mult)
Hola. Se merită să te uiți la Fifty Shades Darker? E bun filmul? Dar la Avertizarea 3? Mulțumescc.
Hello, caut de ceva timp un film și nu am nici o idee cum s- ar putea chema, tot ce îmi amintesc (l- am văzut acum vreo 8- 9 ani) este că la început un bărbat intră în casa lui și le găsește...? (mai mult)
Hey! Am vazut de mult un film si nu mai stiu cum se numeste. Era despre o mama, dependenta de jocuri de noroc (slot machine) care fura bani de la serviciu si juca. Dadea banii din casa pe jocuri....? (mai mult)
Este adevarat ca X Men apocalypse a fost ultimul film din serie?
Am vazut acum ceva timp un film cu o fata care se muta cu parintii ei intr- o casa unde i se pare ca vede o fata care arata exact ca ea, un politist o ajuta sa investigheze si afla ca a avut o sora geamana...? (mai mult)
Ce idei SF ati vrea sa intalniti intr-o carte/film? Sau ce idei ati adauga voi unei povesti SF?
Din ce film fac parte personajele Ren si Ariel? Acest film a fost difuzat a doua zi dupa Revelionul de anul acesta si mi-a placut foarte mult.
Cine stie un film foarte amuzant?
Pe Netflix este gratuit? sau daca nu cat costa? si exista si subtritari in romana, a filmelor? HBO este gratis sau contra cost?
Era un film cu un copil care luase o revistă sexy să se masturbeze apoi s-a dus în baie și a intrat o bunaciune cu mașina în casa lui iar el a ieșit și ea era goală, ce film era?
Am vazut un film mai demult cu un barbat care divortase si care avea o fiica cu fosta sotie.Respectiva lucra la circ.Barbatul s- a dus in gluma la o sedinta de spiritism cu niste prieteni si a invocat-...? (mai mult)
Buna,imi poate spune cineva niste filme in cere ei se urasc si dupa se indragostesc? multumesc anticipat, dau funda
De ce sunt asa multi iubitori de anime pe TPU?(nu ca as avea o problema cu asta, sunt si eu una dintre ei)
Ce părere aveți de noua emisiune a lui Dan Capatos XNS? Adică mi se pare mai frumoasă de când Lişii, Simona Traşca, Bahmaimuțeanca, Israela şi toți proştii nu se mai învârt pe acolo.Cum vi...? (mai mult)
Hey! Vreau filme romance ...romance -comedie! Gen :Love Rosie The Longest Ride Endeless Love Mean girls Safe Haven etc.
Idei de filme sf cu zombi, apocalipsă sau cu orice?
am inceput acum o luna sa ma uit la un serial care se numeste The 100 si am ajuns la sezonu 4 episodu 4 imi spune cineva cand apare ep 5
Buna! Recent am inceput sa ma uit la serialul Teen Wolf si vreau sa stiu daca Allison va mai fi cu Scott, BTW sunt pe la sezonul 3 episodul 14 si vreau sa stiu, faceau un cuplu asa frumos! Multumes...? (mai mult)
De ce s-a terminat "Mireasa pentru fiul meu" asa devreme? De obicei se termina la sfarsitul lui August. Dau funda cui imi explica de ce
Cand va aparea ultimul film din seria Divergent?
Am vazut odata un film romanesc si nu mai stiu cum se numeste.Era cu un baiat care fugea de politie si stiu ca pana la urma a sfarsit intr-un crematoriu.Acum vreo 7 ani l-am vazut.
Vreau o lista a filmelor de actiune si sf aparute pe internet, din 2017.
Salut as vrea si eu niste seriale precum Teen wolf, The vampire diares.Smallville.The original.Beyond.The tomorow people. Gen cu adolescenti SF. Mersi!
Filme interesante de adolescenti? thriller/comedie/mister/sf Dau funda si tot ce vreti=))
Pe ce program va aparea Prison Break, sezonul 5 la noi in tara?
Am și eu o întrebare, când apare sezonul 3 din serialul,, Lucifer?"
Hei TPU unde pot găsi primul episod din naruto Shippuden?
Știe cineva un film e o comedie tare rău. Începe cu un copil chinez. Îl arunca cineva într- o prăpastie și în timp ce se da de- a berbeleaca face aaaaaa as ca și cum s- a zgâlțâie....? (mai mult)
Mi-ati putea spune niste anime cu superpower fantasty care te fac sa pangi la fiecare episod?
imi spuneti niste filme gen wolf creed? Dau funda
Cine stie un horror bun? Nu horror din ala cu monstrii si chestii.
Unde pot vedea buffy spaima vampirilor serialul toate sezoanele
m- am uitat la un film acum ceva timp prin Octombrie- Noiembrie pe Pro TV era un film de crima daca nu ma insel si nu stiu cum se numeste (actrița principala) era micuta si tatăl ei tot o...? (mai mult)
Ce filme de aventuri v-au placut?
Ce filme horror/thriller îmi recomandați? Vreau să fie genul de filme pe care, după ce le vezi, să.ți fie greu să mai adormi :).
.. cred ca stiti filmul Suicide Squad, e, as vrea sa stiu daca este film doar cu personajele ``Harley Quin si Jocker´´ daca da... imi puteti da linkul filmului? Dau funda. Multumesc.
Bună, cine știe cum se termina Bahar Viață Furată?
Salut stie cineva cand apare serialul Lucifer sezonul 3?
Ce filme dramatice cunoasteti? Am in vedere foarte dramatice, in care cineva moare, persoanele apropiate sufera mult, sa iti vina sa plangi odata cu ei, mai ales la scena de moarte. Vreau sa urlu odata...? (mai mult)
A vazut cineva filmul Slamedog:Billionaire? Ce imi poate spune despre acest film? Merita vazut? Copii, de la ce varsta il pot vedea?
Vreau si eu sugestii de seriale.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!