Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Stiti seriale documentare sa iti puna mintea la contributie? Sau daca nu carti politiste?
Am și eu nevoie de următoarele informații : 1. Cum pot dispune de canale spaniole pe TV? Știam că, spre exemplu, din ce am auzit, românii care pleacă în Europa, cu un decodor pot prinde...? (mai mult)
Ati vazut lost? Nu dati spoilere dar spuneti cum au fost sezoanele adica 1 -bun 2 bunicel 3 slab asa sa fie.
Buna. Era un film cu unu tinut in cusca iar cand il scotea il tinea legat cu zgarda si il punea sa lupte. Oare cum se numeste?
Vouă va plac filmele sau desenele? Când eram mic eram înnebunit după anumite desene și filme dar acum cand ma uit la desenul sau filmul acela ma plictisește, nu am răbdare sa ma uit un minut. De...? (mai mult)
Care este cel mai bun film pe care l-ati vazut vreodata si de ce?
Bună, mă ajutați va rog cu ceva seriale Horror cu zombi, in afara de walking dead, fear the walking dead?
Hei! Doar pe mine nu m- a prins serialul Ginny și Georgya? Fetelor, am văzut primul episod, dar mi se pare un serial imatur. Știu că este o lecție importantă la mijloc, dar de restul...mi s- ...? (mai mult)
Seriale/filme bune wlw, va rog?
Voi credeti ca filmele horror cresc rezistenta la stres?
Salut.Am vazut un film horror acum cativa ani in care un grup de tineri voiau sa faca o farsa filmata(ceva de genu)cuiva si chiar era bantuit acel loc(era intr o cladire veche ). Chiar sunt curios ca nu...? (mai mult)
Era demult un film care l- am vazut la tv era o apa care sa scurs repede si a ramas o cladire mare si trebuia sa ia ceva repede din ia si sa fuga de acolo ca venea apa inapoi. Atata mai tin minte, mare...? (mai mult)
Care ar fi cei mai buni 3 actori români, ce ziceți?
Am mai pus intrebarea asta dar nu am găsit nici un titlu sau vreo sugestie. Este vorba de niște prizonieri care i- au lăsat liberi să fugă lăsându- le câte o ladă cu diferite arme într- un deșert...? (mai mult)
Buna ziua, am vazut o data un film turcesc in care fata avea o familie mai saraca si au decis sa o marite cu cineva mai instarit, tin minte ca cei doi se intalnisera la un fel de fantana inainte de casatorie...? (mai mult)
Stiti filme de comedie parodii foarte bune?
Ce filme sau documentare interesante aș putea vedea full, pe YouTube? În special în genul acțiune, dramă, thriller și/sau horror, chiar și politic/economic. Este o vizionare de seară, cu...? (mai mult)
Salutari tuturor, cum se numește filmul în care un scriitor scria romane/cărți cu ajutorul inspirației pe care i- o dădea o femeie cu puteri supranaturale pe care o ținea în...? (mai mult)
Salut,caut si eu un episod din serialul La Bloc : era un film iar Nelu, Costel si popa erau actorii și stăteau in rulote diferite.
Salutare,știe cineva o aplicație pentru care sa vad seriale românești pe android? Ca de ex lectii de viata.Doar ca excepția este sa nu fac un cont și sa aleg un abonament lunar.
Ce filme seriale stiti cu criminali, dar sa fie horror?
Cei care ați văzut filmele Lies My Mother Told Me (2005) și Don't Hung Up (2016), ce părere aveți despre ele?
Salut, era un desen animat care se dădea la TV acum captiva ani, vorbesc de 2008 si mai mult. Cu niste personaje care se tot plimbau printr- o padure, si cautau un fel de trufe daca nu ma gresesc,...? (mai mult)
Voua vi se intampla sa va zboare mintea la filme sau sa nu intelegeti anumite chestii? Credeti ca in afara de filmele mindfuck mai sunt filme care necesita iq decent?
Caut filme bazate pe fapte reale, ce imi recomandati?
Câți dintre voi ati vizionat serialele Profiler și Millennium? Cum vi s-au părut?
Buna TPU. Stie cineva desenele acelea vechi de pe minimax "sa ne jucam pe strada sesame"? Daca da, stiti daca se mai gasesc pe undeva dublate in romana? Eu nu le gasesc nicaieri
Hello. Cum se traduce un serial Thai cu subtritatre in engleză în limba română? Da știu că sunt o grămadă de siteuri in zile noastre ce traduc seriale coreene dar găsesc și eu unu tare(serial)...? (mai mult)
Sezonul 1 episodul 9 din lectii de viata Cum il cheama in realitate pe Costel Gheorghe? Ala ce seamana cu Garcea din,, Garcea si oltenii"
Cele mai bune aplicatii de vazut filme si seriale pe android? Gen cum a fost Terrarium TV care este inchis de ceva vreme!
Salut! Despre ce este vorba în filmul/cartea "Bridge to Terabithia"?
Salut Prieteni TPU.Am mai pus aceasta întrebare și putini ați răspuns. îmi cer scuze ca va întreb din nou: Am Văzut mai demult un film Acțiune SF în care este vorba de niste prizonieri care le...? (mai mult)
Salut. Am vazut filmul "Haita de actiune" si din tot soundtrackul de pe Yt nu gasesc singura melodie in lb. engleza cantata de o fata. Help, pls
Am văzut mai demult un film acțiune sf și nu știu cum se numea? Era vorba de niște prizonieri care iau lăsat să fugă într- un deșert plin de capcane... Liane mișcătoare sau diferite obiecte...? (mai mult)
Vreau să-mi recomandați un film romanesc recent, disponibil pe YouTube.
Bună! Ce seriale recomandați?
Ce filme si seriale unde suspansul e la nivel inalt stiti? P.s daca se poate sa fie si cu serial killer.
Stie cineva cine este Brandusa (secretara comisarului) din serialul Clanul de la pro tv?
DAU FUNDA! Daca vreau sa ma uit la Netflix pe televizorul LG pot sa ma uit dar nu am subtitrari in romana, chiar daca am Netflix- ul setat pe romana si subtitrarile televizorului pe romana, stie cineva...? (mai mult)
Aveți ceva filme cu războaie? Filme de genu 300 de spartani
Filme asemanatoare cu jamesy boy?
Bună ziua.Va rog spuneți-mi cum de numește filmul cu o fata care are cancer și vine la școală chelioasa și un băiat o batjocorește la scoala
Bună ziua, caut un film de ceva timp, dar nu îi mai știu numele, în film este vorba despre doua persoane bărbat si femeie, destinul încearcă mereu sa îi aducă împreună dar mereu intervenea...? (mai mult)
Ce seriale si filme cu suspans foarte mult stiti?
Filmele cu Boika sunt adevărate?
Stie cineva filmul ala mai vechi, nu mai stiu sigur povestea cum era, inceputul dar stiu ca era ceva actiune si actrita principala il platise pe unu sa o invete sa se bata, ce sa faca in caz ca e la...? (mai mult)
Trebuie sa te uiti la serialul demon slayer inainte de a merge sa vizionezi filmul demon slayer?
Bună seara TPU, sunt în căutare de câțiva ani de un film western rusesc cu niste copii, mentionez ca actorul principal era un baiat de vreo14- 16 blond si semana cu Pistruiatul, imi doresc tare ...? (mai mult)
Hei, dați-mi nume de seriale frumoase. Dar sa fie bune.
Bună, ma poate ajuta cineva? Nu mai știu titlul unui film, era un băiat care era cu mama lui și un bătrân la care muncește ii da o sabie și cu sabia aceea pleacă în alta lume și devine samurai,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!