Stie cineva unde mai gasesc filme cd online cum ar fi filmul pasarea spin, filmul edera, filmul nord si sud, filmul frumoasa si bestia, filmul romeo si julieta?
Cine imi poate spune un film de genul Suicide Room?
Salutare,era pe Sport.ro sau TV Sport o emisiune cu niște jocuri de vacanța sau ceva gen și țin minte ca era o proba cu niște busteni pe apa și prezenta un tip, cum ii spune?
Ce parere aveti de filmul,, Kösem"? Uitati parerea mea: Un film ok, imi place, dar a cam devenit plictisitor.
Stie cineva cat timp ruleaza un film la Cinema City? Mersi
Era un desene animat acum mult timp unde era o familie, sot, sotie, un baiat si o fata. Baiatul avea un fel de masinarie care il teleporta in alte lumi sau ceva de genu. Nu mai stiu exact daca...? (mai mult)
Hey,vreau si eu un film gen 2015-2017, de dorit ceva de dragoste, la care as plinge.Va rog mult, mersi anticipat:)
Mi-a placut mult filmul purge mai ales 3 cand era multa actiune, ripul aparand-o pe senatoare.Mai sunt filme de acest gen?
Salut, TPU! Prin septembrie am vazut filmul Selfie 69 in cinematograf. Acum as vrea sa=l revad impreuna cu niste persoane, dar pe internet toate site- urile nu au nimic, doar trailer- ul. Daca stie...? (mai mult)
Caut un film dar nu îi cunosc denumirea.Din câte îmi amintesc este vorba despre o femeie care era obligata de parintii ei sa se casatoreasca cu un barbat deși nu îl iubea, însă el sa îndrăgostit...? (mai mult)
m- am uitat la un film acum ceva timp prin Octombrie- Noiembrie daca nu ma insel si nu situ cum se numeste (actrița principala) era micuta si nu stiu cum tatăl ei tot o bătea pe ea si pe...? (mai mult)
Mi-a plăcut mult filmul Hotel Transilvania 1 și 2. Apare și 3? sunt foarte curioasă, dacă da spuneți când și informațiile, poate chiar si link.
merita sa ma uit la fairy tail m- am uitat la 2 episoade si nu mi s- a parut cine stie ce dar dupa ce am ajuns la zi cu episoadele din one piece (si astepta o saptamana pentru un episod)si ...? (mai mult)
Dacă mi- au plăcut serialele Dexter, Game of Thrones, The Walking Dead, Breaking Bad, Prison Break, Narcos, The last ship, Sons of Anarchy, Soprano, American Horror Story. Ce alte seriale ...? (mai mult)
Buna TPU... Puteti sa imi spuneti cateva filme.
Am vazut mai demult un film pe protv in care personajul principal este arestat sau rapit noaptea de langa sotia sa si am vrea sa stiu cum se numeste! Personajul principal semana putin cu tom cruise...? (mai mult)
Salut as vrea si eu niste seriale care merita privite ceva SF cu adolescenti! Dau Funda! Nu Teen wolf, The vampire diares.The original, Lucifer.Smallville.The walking dead.Daredevil.The Flash.
Nu- mi aduc aminte cum se numea un film, poate ma puteti ajuta? Stiu ca protagonistul se putea teleporta in trecut, a fost omorit din greseala, cand sa teleportat intr- un loc unde era iarna(nu este...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda si mie cateva filme din genul American pie, genul acesta de comedie erotica(daca pot sa-i spun asa ). Daca se poate din 2010+. Multumesc!
Am vazut un film cu un grup de surferi ce au stationat la un mic restaurant si de fapt ei il cautau pe un tip ce avea asupra lui un cd sau ceva de genu...si lucrurile iau o turnura complicata pentru ca...? (mai mult)
serialul Lucifer este interesant? daca da cand va aparea sezonul 3? multumesc,
Salut TPU Imi puteti spune un film asemanator cu Gladiator, unul cu sacrificiu de sine si despre onoare Multumesc anticipat
TPU se va mai difuza O noua viata? Daca da, sputi si cand
Vreau sa vad Titanic, spuneti-mi un Site. Dau funda! :*
Se mai fac episoade din To Love-Ru?
Pe ce SITE sa intru sa vad Titanic tot filmul?
De ce in x-men deadpool are buzele lipite?
Salut imi dati si mie niste filme gen MINE? https://www.youtube.com/watch?v=KdB5iPt- G3w stiu daca inca nu a aparut dar pare misto :)), vreau un film unde cineva ramane blocat, inmormantat..in fine inteelgeti...? (mai mult)
Legat de Romanii au Talent din anii trecuti, ce se intampla daca primea vreun concurent 2 de da si 1 nu?
Ce filme recomandati? Ceva cu poveste ok.
Am vazut un film acum mult timp, in acest film era vorba despre un barbat care a iubit mult o femeie, care din pacate a murit. El a vrut sa o gaseasca pe persoana care s- a reincarnat in locul...? (mai mult)
Caut un film sa ma uit in seara asta cu familia. Vreau ceva gen Thriller dar nu cu sange, ceva sa te lase cu gura cascata la final, ceva neasteptat. Astept pareri! Mersi!
To Love-ru mai are continuare? Am vazut tot pana la sezonul 2end.
Cand se tetermina destine implinite? unde pot urmari episoadele cate ma inetteseaza titrate in romana?
Puteti sa imi spuneti niste anime-uri de gen romace comedy(dau funda).
Heii prieteni! :) As dori si eu niste idei de filme. Eventual cu mai multe parti. Recent am revazut Piratii din Caraibe. Multumesc frumos.
Un anime ca Date a live si To love ru?
Ce filme bune stiti cu actiunea prin 1800-1900?
am si eu o problema, am vazut un episod cu gumball in care cumpara un joc iar apoi vr sa il returneze, incearca chiar daca vanzatorul refuza. imi poate spune si mie cineva cum se numeste episodul?...? (mai mult)
Stie cineva un serial asemanator cu the shannara chronicles?
Era un film cu doi băieți parcă care îi returnează avionul furat unui drug dealer parcă, el îi duce acasă la el și se joacă împreună airsoft și alte jocuri în vila drug dealerului, îi ...? (mai mult)
Salut, am și eu o cere probabil ceva mai imposibilă, zic asta pentru că nu prea știu dacă chiar există așa de multe capodopere realizate pe tema aceasta... Dar aș vrea dacă se poate niște ...? (mai mult)
Hey! Imi puteti recomanda niste filme pe care voi le- ati vazut si v- au placut foarte mult? Pot sa fie de oricare gen. P.S. Sa nu imi spuneti filme de genu Divergent, Insurgent, The hunger games sau...? (mai mult)
Ce animatii bune in genul lui Kung Fu Panda mai sunt?
Intentionez sa ma uit la un film de dragoste online in week- end cand am si eu timp mai mult:) Ce film imi recomandati? plus ca si un site unde il pot vedea mi- ar fi de mare ajutor P.s vreau un film...? (mai mult)
stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal de la reclama pentru noul sezon IUmor de pe Antena1? Funda :)
Imi puteți spune si mie niște anime- URI gen naruto sau fairy tail sau the law of ueki, dar mai mult naruto si fairy tail, adică gen puterile lor devin mai puternice din cauza prieteniei si...? (mai mult)
Bună TPU vreau să văd anime ul, , Kamisama Hajimemashita, , adică de la început.dar dacă caut pe internet tot ceea ce găsesc este, , Kamisama Hajimemashita Kako- hen, , nu știu cum să găsesc...? (mai mult)
Ce rasa este cainele din John Wick 2? Pitbull? Bulldog american?
Filme romantice idei? Sunt single și cam așa se explica! :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!