Puteți să îmi recomandați câteva filme legate de călătorii? Mulțumesc!
Știe cineva când apare online filmul selfie69, din 2016? L am căutat pe mai multe site uri dar nu merge nimic. Stiți cumva de unde as putea sa l descarc sau când o sa apară online? Mulțumesc...? (mai mult)
Cand apare sezonul 3 din tokyo ghoul in romana?
Ce filme mai stiti in genul lui Ghost Rider?
Cine stie niste comedii sf?
Vă rog, îmi poate spune cineva cum o cheamă pe fata din partea dreaptă? https://s24.postimg.org/y18d05v5x/large_2.jpg
Hey! Câte animeuri ați vazut? Care sunt genurile voastre preferate? Imi puteti face o lista cu ce animeuri aş putea urmarii?
Pot sa vad si eu filme de dragoste
Caut un film fain de comedie. Nu mai stiu cum se numeste. Era vorba de doi banditi care au furat niste bani apoi ca sa scape de politie si de ceilalti mafioti care voiau banii, sau deghizat n maicute...? (mai mult)
Vreau un program pentru pc pe care pot viziona seriale gratis.
Ce film este la inceputul videoclipului? https://www.youtube.com/watch?v=2gIaCF9MJvw
Cum vi s-a parut filmul The Teory of Everything? merita? ce nota i-ati da?
O sa apara Twilight 6 in 2018?
Acum catva timp, am vazut un film de groaza...dar nu imi amintesc cum se cheama... in film era vorma de o mama si o fata care a vinit cu mama ei la o stanca sa isi viziteze tatal. Apoi nu imi...? (mai mult)
Un film bun de comedie?
Cine stie filme asemanatoare cu Men in Black (1997) ?
Salut imi puteti da va rog frumos seriale gen The secret circle, witch of the end, Harry Potter, The Tomorrow People sa nu fie cu vampiri varcolaci.
Imi poate da si mie cineva un site cu filmu 3 metri deasupra cerului 3.
Ce parere aveti despre serialul House M.D?
Cine imi recomanda si mie niste filme thriller interesante?
O sa apara in 2018 Harry Potter 8?
Cum pot descarca un film pe telefon (am un Doogeex5pro) să îl pot vedea FARĂ WIFI cel mai important
Știe cineva cum se numește acel desen animat în care e vorba de o familie de porci formată din patru membrii?
Vreau parerea voastra despre anonymous din filmul,, Anonymous - William Shakespeare". FUNDAA!
Am vazut un film la cineva recent (o luna) si nu- mi mai amintesc numele lui, si cam as vrea sa il revad. Este vorba de 2 negri (fata- baiat) crescand de mici..fiind prieteni..si dupa un timp vor sa aiba...? (mai mult)
Hei TPU, care este urmatoarea parte a filmului Cleopatra( 1999)? Am tot cautat, dar nu gasesc.
Hey...puteți scrie jos în comentari numele și o mică descriere a unui Anime de dragoste ce poate fi găsit pe YouTube toate episoadele?
Salutare, TPU! Pentru cei care au terminat AHS, in ce sezoane apar Tate si Violet? Adica in afara de primul si al 3 lea. Multumesc anticipat! P.S : ofer funda;) :D
Am vazut mai demult un film cu bataie de strada, era cu un tip pe nume Gabriel(era blond) care a fost plecat din oras si s- a intors dupa nu stiu cata vreme si s- a reintalnit cu un tovaras de al...? (mai mult)
Cum se numeste filmul asta? https://media.giphy.com/media/CIL9evU0r5iYE/giphy.gif
cel mai inspaimantator film horror :D!
Recomanati-mi niste seriale faine.
HEI. Vreau si eu exemple de filme de groaza. VA ROG!
Care este acel film care era vorba despre un polițist care a fost ucis de partenerul sau care era de fapt un fel de monstru și polițistul ucis a deveni un fel de vânător de monștri? VA ROG! Dau...? (mai mult)
Imi puteti recomanda si mie niste filme comedii pentru familie? Membrii familiei au de la 11 ani in sus. Daca se poate sa nu fie animate. Dau funda! Multumesc mult!
Un film cu masini găsesc si eu? Imi dați niște sfaturi va rog?
cine stie un film bun de comedie in afara de: american pie! da sa fie unu singur
Stie cineva pe ce site pot vedea filmul "caini"?
Care au fost cele mai bune fime vazute de voi?
Unde pot vedea pe internet serialul "Singura pe lume"?
Salutare tuturor! Imi recomanda cineva filme de aventura? gen: The Grey,The LastKing, care se regizeaza iarna. Cine imi recomanda mai multe, promit sa dau funda.
Am vizionat un film horror despre o fata care pleaca cu prietenii ei la o casa/vila care ii apartine familiei/rudelor pentru a se recreea. La casa aia era un baiat care de fapt era varul ei si acesta...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la finalul episodului 12 sezonul 3 din The Vampire diaries?
Un film bun? Ceva cu adolescenti si scene horror plz. :)
cum se numeste filmul cu o fetita draguta care intra in casa unei psihopate pentru a.si gasi papusa si acea psihopata o cauta... stiu ca filmul este destul de vechi si incepe cu litera M
Daca un film care contine episoade Succesive se numeste Serial. Atunci.Un film Care dureaza 2-3 ore cum se numeste? Se numeste Doar film sau mai are vreo Denumire Alternativa?
Era un film cu 2 băieți care mergeau pe câmp și au găsit o mașină de poliție abandonată. Și mi se pare că polițistul omorâse pe cineva și-l/și-o îngropa. Ce film este?
De ceva timp tot încerc să găsesc niște desene animate de pe minimax. Tot ce mai rețin e că personajele sunt 5 iepurași, iar cel mai mic se numește Păpădie. Mă poate ajuta cineva? ...? (mai mult)
Salut de pe un si care se uită la ihatepink îmi poate spune cum se numește animeul după care s-a facut skinul lui de minecraft dau funda.
Salut. Stiti cumva vreo aplicatie pentru PC cu care pot vizualiza noile filme /trailere pentru filmele care urmeaza sa apara etc... (De preferat in limba romana dar asta nu conteaza foarte mult, se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!