Mai știți ceva despre Anca Tivadar (Delia Dragnea - Iubiri secrete) sau Alin Brancu? Au vreun cont pe site de socializare? Dar de Iubiri secrete știți ceva? Cel mai bun răspuns funda...? (mai mult)
in timp ce priveam noul serial RIVERDALE me- am adus aminte ca la kidsco (daca mai tine minte cineva de el) a fost difiuzat un desen animat care tot se desfasura in Riverdale.Era vorba despre ...? (mai mult)
A jucat Thomas Felton intr.un film alaturi de Hermione Granger in afara de Harry Potter?
Dupa cate luni le poti spune alor tau de relatia ta cu un baiat?
Doresc un film/serie de filme sau mai multe, de genul Underworld, divergent, hunger games care contine fantastic/batalii pentru dreaptate combinat cu ceva romance din cand in cand(neaparat), daca ati vazut...? (mai mult)
Hello, everybody! As vrea si eu o lista a celor mai super seriale pentru/cu adolescenti. Funda pentru o lista bogata! xoxo
Care sunt cele mai dramatice filme vazute de voi?
Daca vreau sa ma uit la Star Trek trebuie sa-l vad si pe cel vechi?
am vazut un film cu o femeie care a uitat de spiritul Craciunului si intalneste un om pictor de care se atasaza si are la munca un coleg care o place si ii tot face curte, dar ea il place pe acel...? (mai mult)
am vazut un film in care este un baiat ce lucreaza la o firma ca oricare altul, fiind foarte devotat de acel loc de munca, sefa lui urma sa fie exportata in Canada daca nu se marita cu cineva....? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi afisul filmului Frozen 2? Dau funda
Sall TPU, stie cineva unde as putea viziona seriile Star Trek "The next generation" si "Deep space nine"? Eu am gasit pe cateva site-uri dar nu se poate viziona.
Deci as dori sa revad doua filme dar nu imi aduc aminte cum se numesc. Primul ar fi despre o fetita si un baiat care erau prieteni cred ca baiatul tocmai se mutase acolo langa ea. Tot timpul ei se...? (mai mult)
Buna cum se numeste filmul horror in care o familie se muta intr- o casa care la ora 11.11 sau 1.01 se intampla intamplari strani si vecine dau vina pe ei ce se intampla in cartierul lor si ei îi omoara...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi sezonul 2 si serialul scream queens?
Un film horror bun?
Caut niste filme din genul Underworld, batalii intre lycani vampiri sau ceva de genul asta
Unde pot găsi acele Tutorialele de la Rezumatul Zilei și ce s-a întâmplat cu canalul de YouTube? ☺
Dc nu mai merg site-urile desemeamime si anime4fun?
Hey fanilor Teen Wolf Sunt la sez 4, si voiam sa imi spuneti si mie ce se va intampla (pentru ca nu imi plac schimbarile de acum si as vrea sa stiu daca se schimba ceva...) Stiles o sa fie cu Lydia...? (mai mult)
vrau si eu filme de drama CU ADOLESCENTI repet cu adolescenti, sa fie mai noi
De când eram mică îmi plăcea Frozen, voi credeți că o să facă și frozen 2?
Aseară m-am uitat la filmul cu Trolls ( 2016 ) va apărea și Trolls 2? Sunt foarte curioasă, mi-a plăcut mult filmul
Cum se numește filmul acela in care un tip bogat se da drept sărac, si reușește să fie împreună cu o fată care îl place asa cum este? Iar in final, ii arată si ei cat este de bogat.
Îmi ziceți niște filme cu adoleșcenți in liceeu? contează să fie cu adolescenți, de dragoste in general
Vreau o lista cu cele mai bune filme din 2015 si 2016 bazate pe comedie si actiune. Dau funda celei mai complexe liste! :D
Ce filme ca "REQUIEM FOR A DREAM" (2000) stiti? Ma intereseaza sa fie cat de cat asemanatoare, pe acelasi subiect.
Cine stie filme bune cu Nicolas Cage?
Cine stie niste comedii cu umor mai negru?
Cum se cheama filmul in care un sceptru magic controleaza nivelul apelor
Ce parere aveti de House M.D?
E adevarat ca o sa continue serialul Gunes care a fost pe Kanal D cu un alt sezon in vara? Asa am auzit.Ce stiti? Mai apare? Cand?
Niste filme gen Minion la care sa razi mult? Sa fie gen desene.
Puteți sa îmi spuneti si mie niste anime-uri cu vampiri sau unele de groază va rooog. Multumesc anticipat!
Seria de filme Twilight se aseamana cu seria Underworld? am vazut doar doua filme din seria underworld(urmeaza sa le vad si pe celelalte).
Când o să apară noul sezon din Magi?
Cine stie niste filme sau seriale cu universuri paralele?
O drama trebuie sa produca o stare de tristete?
Heii! Imi poate spune cineva niste filme in care joaca Kristen Stewart si Robert Pattinson(Bella si Edward) din Twilight, dau funda! Multumesc!
De ce mai toate filmele de comedie au notele mai mici de 7 pe Cinemagia si Imdb? De ce nu mai apreciaza lumea comediile?
Ce parere aveti de Russell Crowe ca actor?
Imi puteti spune niste filme gen Vampire Academy exact un pic de groaza, fun, actiune pe scurt amuzant ca asta? si nu stizi cand apare Vampire Academy 2? eu am auzit ca in 2018 e adevarat? mssss dau ...? (mai mult)
:) mai tineti minte serialul O noua viata? Cel din 2014...se va mai difuza?
in x-men infrunterea finala profesorul x este distrus dar in x-men viitorul e trecut apare cu ceva ani mai tarziu fara nici o problema de ce mai traieste? a fost distrus
Salut stie cineva unde gasesc subtitrare pentru filmul good kids?
Anime-uri/Filme/Seriale asemanatoare cu Transformers (oh yea, the Decepticons)
Salut,cum se numeste filmul asta? https://media.giphy.com/media/8VuZvcF20beO4/giphy.gif
In ce ordine sa ma uit la X-men?
Care imi spune si mie in ce oedine au apaeut seriile din inazuma eleven?
Ce filme bune cu actori cunoscuti s-au lansat in 2016?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!