Seara buna! Stiti vreun film thriller/horror cu fantome "bune"? (care nu-s malefice ci au alte intentii sau cer ajutor etc). Multumesc!
Heii TPU! Imi poate spune si mie cineva un serial sau un film, genul cum ii Twilight.
Buna tuturor, ma puteti ajuta cu o lista de filme/seriale cu super eroi? multumesc!
stiti filme gen "2012" cu sfarsitul lumii?
Imi poate spune si mie cineva daca se va indragosti klaus de hayley? Tot am auzit ca in sezonul 3 din The vampire se vor indragosti. Ba unii chiar zic ca in The Originals.. plsss, sa ma lâmurească...? (mai mult)
Sall TPU, as vrea sa revad seriile star trec the next generation si deep space nine. Am gasit pe 2 3 site-uri dar nu functioneaza. Ma poate ajuta cineva?
Stiti niste anime-uri faine, ca HighSchool DxD, SAO, Fairy Tail, One Piece? Vreau sa simt iarasi sentimentul acela de anime epic :3 Multumesc Anticipat!
Îmi poate spune și mie cineva dacă este vreun program unde să bag un videoclip și să îmi spună numele filmului?
Michael J. Fox mai are parkinson?
Buna comunitate! caut numele unui desen animat difuzat acum mult mult timp pe minimax, era vorba despre un dinozaur care calatorea pe o insula micuta cu un palmier si ajunsese intr- un oras unde l- au...? (mai mult)
am nevoie mare de voi! vreau sa va intreb de un film pe care l- am vazut eu acum ceva timp. In acest film era vorba despre o familie care se munta undeva intr- o padure intr- o casa mare ...? (mai mult)
Dau fundă vă dau ce vreți voi spuneți mi doar cum s-a terminat serialul "La Bloc" episodul 524 vă rog
Care este raspunsul de pe site-ul AnimeKage.ro la intrebarea asta "Paza buna trece primejdia ___?"
Unde pot Gasi si eu anime Orange Mirai filmul? Il caut de-mi iese e nas, dar nu-l gasesc! Chiar vreau sa-l vad! Ma puteti ajuta va rog?
Caut un film cu o fata care incearca sa isi piarda virginitatea la o petrecere filmul e comedie cu adolescenti
Stie cineva un site unde pot sa urmaresc desene animate cu subtitrare in romana? gen: Adventure time,gravity falls, young justice.
Un anime ca Date a Live?
Mi- am amintit recent de un film, daca cumva vi se pare cunoscuta descrierea pe care am sa o las si stiti denumirea filmului va rog frumos sa imi spuneti! Descriere: Din cate imi aduc aminte...? (mai mult)
Ce filme comedie-drama stiti?
Hei stie cineva un film foarte bun ceva gen " 3 metri deasupra cerului " ma refer, baiatul acela care este mai golan, si apoi apare fata aceea de care se indragosteste si e in stare sa renunte la orice...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune filme de comedie?
Cand apare filmul por tu armor 3 metri de asupra cerului 3 va rog raspunsuri rapide daca se poate si tradus daca nu e okay am gasit si eu un link https://www.youtube.com/watch?v=CaAxmSLf5ZI Acesta Dar ...? (mai mult)
Salutare fanilor LOST, am 2 intrebari in privinta acestui serial: 1)Ce reprezinta seria, LOST Missing Piece? 2)Imi puteti face o lidta cu toate personajele din Lost?
Era un film cu o fata care a fost rapita de prietenele ei si bagata in porbagaj, iar dimineata era moarta! Cum se num? L-am vazut de mult.
Cine stie niste filme de razboi bune? Fara linkuri, ca stiu si eu ce e Cinemagia, Imdb, Google etc.
Imi puteti spune si mie niste anime-uri school/comedy/romance care sunt ongoing sau care au sanse 100% sa mai apara sezoane noi?
Cand apare s2 din Hundred?
Salutare, am vazut un film de actiune acum ceva timp. Era cu cativa pusti de copii bogati si le au cu jafurile de banci. Se termina la o banca cred cand toti acesti pusti dau nas in nas cu parintii lor...? (mai mult)
Mai de mult am văzut un film de acțiune cu vandame. Era cu niște cadeți de politie și niște ofițeri care se duceau in prinderea unei grupări de hoți și ucigași cam așa era
nu stiti unde sa gesesc film Undisputed IV? Daca stiti lasati va rog un link.
imi scrieti niste filme gen Priceless
Ce seriale de calitate cu ninja stiti?
Salutare. Nu reusesc sa imi amintesc numele unui serial. Este ceva cu sfarsitul lumii, cu marina Americana care calatoreste pe un distrugator (vapor) incercand sa creeze un vaccin. Imi poate supne...? (mai mult)
Cine stie niste comedii in genul lui Superbad(2007)?
Cateva anime- uri dragute? Tin sa mentionez ca am vazut Inuyasha si Tokyo Mew Mew. Imi plac cele romantice, dramatice, misterioase. Dar nu ma deranjeaza nici celelalte genuri, atata timp cat sunt bune...? (mai mult)
Stiti filme asemanatoare cu jamesy boy?
Care e filmul vostru preferat? Nu stiu la ce sa ma uit.
Care stie cateva porecle numele de la Daniela, Andreea, Dana?
as vrea si eu niște anime- uri gen naturo sau fairy tail, cam cu aceeași tema, adică prietenie, furie, puteri si zic de puterile care le au ei, nu puteri trase din arme sau d- astea....? (mai mult)
Buna seara, TPU! Vreau sa aflu numele unui anumit film si ma chinui de ceva timp! Pot doar sa va spun cateva detalii din film pe care mi le amintesc. Este vorba despre o echipa de speologi din care ...? (mai mult)
stie cine cine este -A din Pretty Little Liars?
Hei TPU... am inceput sa ma uit la un serial numit Arrow dar nu inteleg un lucru De ce tot timpul ploua cand Oliver si Dig sunt in tepozit adica ploua tot timpul cand sunt in depozit
Care este ordiena sezoanelor la Fate Stai Night?
Stie cineva in ce episod al emisiunii Brainiac: Science Abuse se prezinta un difuzor directional (acesta fiind testat intr-o biblioteca)?
Imi puteti spune din ce anime este personajul din imagine? http://prntscr.com/ead2o4
Ce actori mai tineri au potential?
Am vazut un film demult si nu mai stiu cum se numeste.Filmul este rusesc.Este vorba despre doi prieteni care invata la aceeiasi scoala si mai mereu sunt umiliti de colegi lor si pana la urma gasesc o...? (mai mult)
Doar ce am terminat the 100 si sunt in cautarea unui nou serial. Ce imi recomandati?
Cine stie niste filme bune de comedie? Care au si o poveste ok.
Pe ce site pot sa privesc The walking dead cu toate episoadele subtitrare, dar unde sa nu existe viruși sau pagini cu reclame și porcarii? Pana acum am privit pe Trolio. To, dar de la sezonul 4 nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?