Caut un film si nu gasesc nu stiu cum se numeste filmul si l- am vazut cu mult timp in urma. O familie au 3 copii si parinti mor intr- un accident.Cei trei frati se despart pentru ca ajung la casa de copii...? (mai mult)
Imi poate spune cineva care a vazut toate sezoanele din true blood daca Eric si Sookie raman impreuna?
De ce multi de pe aici nu apreciaza filmele mai vechi de anii 2000?
Buna TPU ma puteti ajuta si pe mine. Era un film cu un tip care se intoarce in orasul lui natal si se indragosteste de una cu care era prieten din copirarie, tipa era putin sarita parca, la un moment...? (mai mult)
Când apare Undisputed 4?
am nevoie de o lista de filme cu zombie foarte multe dar sa nu fie din anii 90.
de curand m- am uitat la un film foarte tare World of warcraft si sunt curios cand se va lansa următorul film. Si daca mai stiti filme in genul spuneti- mi- le.Dau funda.(Am vazut STAPAANUL...? (mai mult)
caut un desen animat difuzat mai de mult, era despre un grup de broscute (nu testoase, broaste normale), care calatoreau impreuna pentru a salva padurea ( daca imi amintesc bine), si in afara...? (mai mult)
am fost la sfarsitul lui 2016 cred la cinema pentru a urmari un film in fine, si am vazut cateva secvente ale unui film ce urma sa apara de fapt a doua filme si nu imi aduc aminte cum se numeau...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia care se auzea intodeauna la inceputul spectacolelor vacanta mare?,
Stie cineva cand o sa apara Sword Art Online: Ordinal Scale filmul
vreau si eu niste filme drama romantice cu adolescenti, daca se poate sa fie putin mai noi
Caut de ceva vreme un film. Tim minte ca ardea o podgorie, iar un urma incendiului a ramas doar o singura radacina de vie si astfel proprietarul a reusit sa replanteze via. Nu stiti cum se...? (mai mult)
La ce filme cu Al Pacino sa ma uit?
HEY TPU! De ceva timp m- am gandit sa fac filmulete gen music video de pe un serial si stiu cu ce aplicatie cu filmora, dar chestia e de unde pot lua partile din serial si la le am pe calculator e vreo...? (mai mult)
Îmi poate spune și mie cineva vă rog frumos unde aș putea să găsesc un colier ca a lui Alice Cullen din Twilight?
Imi puteți spune si mie cu cine sunt in realitate personajele din Pll? Si daca Hanna a fost Caleb?
Unde pot gasi episoade DUBLATE in romana cu Redwall sau patrula brotaceilor? pls, imi este dor de copilarie
A aparut filmul Fallen(2016) online?
Cum se numeste filmul in care un barbat trebuie sa ia pastile ca sa devina destept si devine dependent! pe la sfarsitul filmului, il omoara pe un tip care lua si el pastile si bea din sangele...? (mai mult)
Buna, Unde pot sa vizionez telenovela "iubire si ONOARE"?
Un desen ca Date a live, Bleach si Naruto imi spuneti? Si cand apare sezonul 3 din Date a Live?
vreau sa stiu si eu unde pot viziona in romana pokemon sezonul 13 (pe un site am vazut ca au fost adaugate mai demult primele 2 episoade si atat...)?
imi scrieti niste filme cu drama? Gen ca Priceless si me before you.
Am vazut mai demult un film si nu mai stiu cum ii zice. Filmul era despre o tipa care facea sex cu un tip iar copilu lor a cazut pe geam si a murit in acest timp apoi tipa era anxioasa si cauta sa...? (mai mult)
Salutare...erau niste desene prin 2002- 2003 cred pe tvr 1 sau tvr2 cu niste samurai ceva, plus niste super puteri...se difuzau cam in acelasi timp cu dragon ball sau yugioh! Stie vreo careva cum se...? (mai mult)
Filmul "9 songs"? Pareri
Îmi poate spune cineva un serial de adolescenti care se difuseaza si astăzi?
Care sunt personajele voastre preferate din carti, filme, seriale sau ce tipuri de personaje va plac?
Cine stie niste filme bune? De preferat comedie, actiune sau sf.
Cand va aparea Selfie 2016 online? Pe Youtube si google arata ca este si cand dau pe el nu merge.
Cand aprare Fifty shades of Darker online subtitrat?
Bună TPU! Îmi puteți da niște site-uri de unde să descarc "Brigada Sinucigașilor"? Primul răspuns bun primește FUNDA! Mulțumesc mult!
Hei! cine vizioneaza missing nine 2017? stiti daca este episodul 11, nu conteaza in ce limba, poate sa fie si in coreeana.Pune-ti linkul daca gasiti sau stiti. Multam :)
Cine stie niste filme de comedie bune? Sau niste filme de comedie cu politisti.
O lista cu filme pe care le-ati mai vazut si merita vazute? In general sa fie comedii din 2015-2016. Dau funda celei mai bune liste care nu e luata de pe internet.
De unde pot vedea primele 4 seriale animate de aici? https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjWrLDipZfSAhVGDZoKHbRVCtYQFgi1ATAA&url=http%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Fsearch%2Ftitle%3Fgenres%3Danimation%26sort%3Dmoviemeter%26title_type%3Dtv_series&usg=AFQjCN
Buna tuturos, cine a vazut beauty and the beast stiti cumva daca va aparea sez 5 si cand? serialul e de- a dreptul genial ar fi pacat sa se termine acum, toate serialele au cate 7- 8 sez, ar fi frumos...? (mai mult)
Hey! As vrea si eu filme sau documentare cu prostituate si droguri!
imi puteti sugera niste filme romantice de dragoste? Am vazut 2 metri deasupra cerului Twilight Si Fify Shades of Grey. As vrea sa ma uit la altele noi de dragoste Mentionez ca vreau sa...? (mai mult)
Heiiii vreau si eu niste pareri. vreau sa ma uit la anime- ul tokyo ghoul am auzit ca e interesant poate sa- mi spuna si mie cineva cam despre ce e vorba si daca merita sa- l vizionez... multumesc...? (mai mult)
Ce parere aveti de emisiunile din Romania?
In emisiunea lu Razvan si Dani. E adevarat ca au sunete pe fundal de genul rasete si aplauze?
Salutare, serialul From Dusk Till Dawn, se mai face și sezonul 4? Sau au decis să îl închidă? Dă-ți vă rog și site-ul de unde luați informația
Câte episoade au apărut din serialul lucifer?
Salut,dupa cat timp serialele/filmele din cinematografele americane/Netflix for fi si pe site-urile de filme si seriale online subtitrate in romana si cu calitate video si audio buna?
Merita vizionat filmul by the sea? este ceva interesant la acest film? nu ma intereseaza actorii.
La ce filme de razboi ma pot uita? Nu conteaza anul.
Hei TPU, imi puteti spune niste filme cu oameni surdo-muti? Gen "Hush 2016". Multumesc!
Salutare, de curand am vazut filmul The Wolf of wall street si mi-a placut extrem ce mult, stiti un film care sa fie asemanator, nu trebuie neaparat si fie cu broker.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
sabin89 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?