Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 5 Martie 2025 sunt:
Salut,dupa cat timp serialele/filmele din cinematografele americane/Netflix for fi si pe site-urile de filme si seriale online subtitrate in romana si cu calitate video si audio buna?
Merita vizionat filmul by the sea? este ceva interesant la acest film? nu ma intereseaza actorii.
La ce filme de razboi ma pot uita? Nu conteaza anul.
Hei TPU, imi puteti spune niste filme cu oameni surdo-muti? Gen "Hush 2016". Multumesc!
Salutare, de curand am vazut filmul The Wolf of wall street si mi-a placut extrem ce mult, stiti un film care sa fie asemanator, nu trebuie neaparat si fie cu broker.
Ce emisiuni gen Planet Earth || si Cosmos: A Spacetime Odyssey mai sunt?
Acum vreo doua zile am vazut pe la 10 seara o emisiune cu niste vanatori de fantome. Mi se pare ca era pe canale din astea ca discovery, national geographic etc. Daca voi stiti ceva spuneti- mi si mie...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeau niste desene animate de prin '90 cu urlatica si bestiuta?
Filme bune mai noi stiti? Genul sa fie de comedie, actiune.
Este un film horror cu un cuplu de japonezi si nevasta barbatului a fost violata si a ramas insarcinata, si nu a mai putut sa faca avort si si- a facut ea avort cu cutit si ardei iuti, nu stie careva ...? (mai mult)
Vreau niste filme gen fifty shades grey si darker foarte asemanatoare cu acestea
In ce ep. incepe Luke Cage sa fie un erou? Ca ma plictiseste deja.
Care sunt desenele voastre preferate? Mie mi-au placut toate din seria Insula Dramei Totale.
In ce anime apare personajul Yuki?
Salut spuneti-mi si mie filme de groaza gen excursii cu tineri sau cu prostituate droguri mafie dau funda!
Imi recomandati si mie niste film/seriale bune pe HBO GO
Îmi puteți recomda câteva seriale T.U.R.C.E.Ș.T.I si pe ce canal le da? Ms anticipat! FUNDA!
Cum se numeste melodia sau unde o pot gasi cea care canta in timpul serialului Kosem cand se intampla ceva important?
Vreau sa stiu cum pot vedea filmul,, Afacerea Est". E un film cu Moldoveni si vreau sa il vad dar nu il gasesc pe Net. Se difuzeaza la HBO. Dau funda numaidecat.
imi poate spune cineva in ce episod si sezon a aparut pentru prima data Lexi in the vampire diaries?
Stiu ca am pus o intrebare asemanatoare cu asta dar de data asta vreau:sa- mi spuneti site- uri de animeuri, saitul AnimeG am vizionat cam toate dintre cele mai bune animeuri si as vrea sa incep altele...? (mai mult)
In care episod din Naruto Shippuden Madara e ucis?
Ce filme de animatie bune stiti? La o vreme imi placeau.
Hellooo TPU! Stie cineva cum as putea sa conectez telefonul sau laptopul la televizor? Am un telefon Huawei si un televizor Sony... Laptop habar nu am! :D Asa, si am o luna acces la Netflix momentan si...? (mai mult)
Va rogg sunt fana dramelor coreene imi puteti da niste drame care seamana foarte mult cu dramele astea plizz Nail shop Paris, coffe prince, boys over flower, playfull kiss, k- pop survial va rog eu...? (mai mult)
Cum se numeste filmul romanesc, difuzat pe HBO acum vreo 3 ani in care este vorba despre niste pusti care se duc intr- un club si o tipa de la o promotie de tigari il convinge pe unul sa participe la ...? (mai mult)
Preferati serialele cu episoade care au legatura intre ele sau cele cu episoade care n-au legatura intre ele?
Salut puteti sa-mi recomandati filme saien ficsen? Multumesc de raspunsuri:)
caut un film. ii cu niste tineri care se duc in vacanta la o casa. si orasul este contaminat cu ceva virus si de se tranfsorma toti in ceva caini monstri nu mai stiu exact
Am vazut acum cateva luni un trailer pe Youtube si nu mai stiu cum se numea filmul. In trailer era vorba de o femeie detectiv care e chemata noaptea la locul unei crime si gaseste cadavrul fiicei sale ...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cum se numeste filmul acela, este vorba despre un cuplu care ajunge intr'o padure si acolo dau peste un grup de copii/adolescenti si ii tortureaza, fiecare este pus sa ...? (mai mult)
Unde găsesc online CD cu filmul pasarea spin?
Va rog sa va abonati la canalul meu xXrazvanboosYTXx. cum pot sa fac sa nu mi mai fie lag din 10 in 10 secunde?
Unde pot urmarii turnee de poker la televizor?
Cum pot sa fac un live pe youtobe?
Harry potter si copilul blestemat va fi facut si film?
Cum pot edita un clip in gen sa mearga mai repede timpul?
Hey TPU! Ma chinui de vreo 2 saptamani sa- mi amintesc cum se numea un serial de desene animate. Adica nu era desen... erau oameni adevarati dar serialul il dadea pe un program de desene animate (CartoonNetwork...? (mai mult)
Cand apare Fifty Shades Darker online? Link cu filmul pls
vreau un film de groaza dar de groaza sa fie, vin niste prietene la mine si imi trebuie unul care sa ne sperie, sa nu ne mai simtim singure gen.
Buna sunt foarte curios pe ce canal se afla acum wrestlin adica ma uitam cand eram mai mic si era pe sport.ro, Dau funda (am upc si sper sa se afle printre canalele celor de la upc)
Cine stie niste filme bune gen : Undisputed, Blood and bone, Never back down?
Salutare TPU, am vazut un video pe Youtube si in acel video este muzica si sunt si niste scene, puteti sa- mi ziceti daca stiti vreun film cu scenele alea? https://youtu.be/B4TBRcVe4mY uitati- va pana...? (mai mult)
Salut TPU, 1.Aș vrea să știu dacă mai există filme/seriale gen "The Host" (adică oamenii sunt controlați, hipnotizați sau intră ceva în ei). 2.Filme cu clone (fără cel cu Arnold Schwarzenegger). ...? (mai mult)
Hey! Vreau filme de comedie cu adolescenti! Gen., , Placinta Americana", , , John Tucker must die", , , Mean girls", , , College", , , Super bad". etc In facultate, liceu ....cu fete nepopulare care ...? (mai mult)
Ce părere aveți de Fifty Shades of Grey? Merită? Am văzut multe opinii negative însă mie din ce am văzut prin trailer mi se pare interesant.
Cine știe când va apărea filmul Fifty Shades Draker subtritrat in romana?
Caut un film si nu mai stiu cum se cheama. Ce continea filmul - S- a facut un experiment in care se analiza comportamentul oamenilor intr- o inchisoare. S- au luat oameni la intamplare si i- au...? (mai mult)
Cand apare continuarea de la serialul lucifer? need to know!
Știe cineva pe ce post e titanic in seara asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!