Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 5 Martie 2025 sunt:
Pt fanii Naruto este adresată mai mult întrebarea: imi puteți da va rog un episod(nr pls!) in care echipa 7 lucrează împreuna? Din Shippuden am văzut războiul si cum s au reunit si așa, ...? (mai mult)
Este un tatuaj cu o stea si pe langa tatuaj tot niste varfuri de la stea cum se numeste tatuajul?
Vreau si eu o lista cu filme din anii 80' cu adolescenti sau in orice caz cu baieti mai duri care fac sex cu multe fete
Cand apare ep 11 sez 6 din teen wolf
Hei! Stiti si niste seriale de drama? Si sa fie si o fata ca personaj principal daca sa poate
Stie cineva pana pe ce data se va difuza Fifty shades darker in cinema? Multumesc.
As dori si eu seriale care merita vazute, vechi si noi...nu conteaza(toate genurile atata timp cat sunt foarte bune) Funda!;*
Aveti idee de niste seriale care chiar merita sa fie vazute? Pot fi in romana sau in engleza atata timp cat au subtritare, insa as vrea sa se si gaseasca usor pe internet... deci?
de curand m-am uitat la un film warcraft si sunt curios daca mai sunt filme marcraft si daca le pot vedea pe Pc. DACA nu dati-mi nume de filme in genul lui warcraft
Ce păreri aveți de The walking dead? E un serial cu destule sezoane și vreau să știu destul de bine dacă merită să mă apuc. Am auzit că e destul de emoționant. Voi cum l- ați descrie și ce...? (mai mult)
Cine stie niste seriale bune? Doar Taboo, Mr. Robot, Gotham si The Mentalist imi par ok, nu sunt telenovele.
As vrea o lista cu toate cartile si toate filmele din universul Potter in ordine cronologica.
As vrea o lista cu toate filmele si toate cartile din universul tolkienian in ordine cronologica.
Ce filme bune, genul drama imi recomandati? Nu vreau sa imi insirati ce gasiti pe internet, spuneti-mi doar din ceea ce ati vizionat voi si v-a placut. multumesc!
Am vazut odata un film, dar am uitat cum se numeste. Stiu doar ca un grup de tineri, au plec pe un vas si se filmau in timp ce faceau sex. La un moment dat, un tip i- a dat un pumn dupa ...? (mai mult)
Bun,stie cineva niste filme bune de comedie?
As dori si eu niste filme animatie, faine Gen : Malefiecent, Regatul de gheata, etc. Nu conteaza anul, povestea sa fie faina, de dragoste, despartiri, etc xD!
Imi puteti recomanda niste seriale care sa fie gen Lucifer? Sau ceva cu tenta psihologica? Tnks
Hei,stie cineva cand va fi disponibil pe net filmul,, Fifty Shades Darker "?
Vreau sa aflu cat mai multe despre serialul"Elif",in principal despre Isabella Damla Guvenir,cea care joaca in rolul principal, cel al lui Elif
Recent, am vazut filmul "Saroo:Drumul spre casa".Am auzit ca a fost nominalizat la Oscar.Imi putei spune ce nominalizare a luat? Plus:Stiu ca s- a scris si cartea, dar o gasesc doar in engleza.Imi puteti...? (mai mult)
2 baieti si 2 fete pleaca in orasul unde s.au petrecut cele mai multe crime si sunt atrasi in capcana, si omorati in blocul care L.au vazut prima data cand au intrat in acel oras, Stie cineva?
Cand apare continuarea de la anime-ul Diabolik Lovers? Sau nu stiti unde il pot gasi ca manga? In romana sau engleza
Cum se numea emisiunea aia veche de pe antena 1 și national TV unde Adela aia primea telefoane și aia trebuiau să ghicească niste cuvinte iar toți sunau și înjurau?
recent a fost un film la televizor dar nu am apucat sa il vad. era vorba despre un copil a carui parinti erau foarte bogati si el era foarte prost asa ca au platit toti proferii pentru a trece clasele....? (mai mult)
Ok, deci. aseara am vazut din nou "Inchisoarea ingeriilor" un film foarte bun, sincer il ador pe Morgan Freeman, e un actor bun, un alt film bun pe care l am vazut ar fi "Ingropat de viu" sau cel putin...? (mai mult)
Eu ma uit la serialul Teen wolf (Un varcolac adolescent) si imi place foarte mult. Sunt la sezonul 4. Pe ce canale de televizor se difuzeaza?
Am vazut cu foarte mult timp in urma un film din care imi amintesc ca mama unui baietel se afla impreuna cu acesta pe un vapor si acolo naste o fata si moare la nastere si este aruncata in mare. daca nu...? (mai mult)
Salut TPU,spuneti-mi si mie cateva filme actiune-comedie,noi si vechi, care merita vazute.
As dori si eu niste fime, gen desene, animatie ( Malefiecent, Regatul inghetat ). Sunt doar exemple, dar sa fie frumoase Nu conteaza anul Si niste filme horror sau cu actori celebrii?
Stie cineva cand apare fifty shades darker pe net? In engleza nu italiana sau alte dublari
Hey! Vreau si eu filme cu rechini, piranha ...gen Shallows (2016) sau In the deep! Sa fie cat mai noi ca cele de mai sus! Am nevoie de mai multe din care sa aleg...dau funda! Urgent!
De unde pot vedea fosta emisiune,, Iarta-ma,, de la TVR1? Raspunsul corect ia funda.
am vazut un film cu un om care a scris o carte si are un cumparator care vrea sa ii publice cartea si incepe sa ii povesteasca ca a fost pe o barca cu o felina si au ajuns prin diferite locatii,...? (mai mult)
am vazut un film in care protagonist este un om care face baie in vana, apoi se presupune ca moare, dar nu moare, merge la un doctor care ii preia cazul si il ajuta sa afle ce s- a intamplat....? (mai mult)
Cine știe niște filme cu frumoase gen 6 gloanțe în care joacă van damme sau filme de tip comedie în care doi tipi își construiesc o grădinița de copii( am vz unul de asta dar.nu știu cum se ...? (mai mult)
caut un film un serial de dragoste si cu unu care videa droguri sau se droga ceva de geneu va rog sa imi lasati link cu trailer sau numele filmului/serialului
Cand apare următorul episod din The walking dead ma refer la episodul 9 sezonul 7?
La ce ora apare in America episodul 9 din The Walking Dead?
Am văzut un film acum vreo 5- 6 ani la Imax in București. E vorba despre o tipa însărcinată care locuiește cu sora sa. Nu știu decât ca ajunge sa facă parte dintr- un grup de mame singure nebune....? (mai mult)
Cine a văzut MOTHER'S DAY (film)? ..Conține scene sau ceva?
Bună Îmi puteți spune niște filme horror? Dar să fie bune, vreau sa mă "sperii"
Când începe Avatar 2? Dau funda
Imi rezumati si mie filmul Good Night Mommy va rog? L-am vazut, dar nu prea l-am inteles. Funda. Multumesc
Ce filme de groază știți?
Popcorn time sau Stremio!? De ce? Urgent!
Va place emisiunea "Romanii au talent"?
Stie cineva unde pot vedea telenovela "Dansul iubirii " de pe Acasa TV, online? Am gasit undeva, dar am gasit doar cateva episoade. DAU FUNDA!
Un film actiune sau thriller care merita vazut? Fara experimente esuate gen Brotherhood 2016 :)) FUNDA
Vreau sa stiu daca sezonu 2 din lucifer s-a terminat la episodu 13, iar Teen Wolf sezonu 6 la episod 10
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!