Vreau sa stiu daca sezonu 2 din lucifer s-a terminat la episodu 13, iar Teen Wolf sezonu 6 la episod 10
Știe cineva dacă există film după cartea "După ce te-am pierdut" de Jojo Moyes?
Cum se numea desenul in care era un corp gigantic de robot si capul era o masina unde stateau unii si controlau corpul. Btw desen foarte vechi de mai mult de 10 ani
Un film capodopera?
Hei TPU, a apărut partea a3a din 3msc? "Por tu amor"? Daca știți vreun site pe care-l pot viziona, va roog din suflet să-mi lăsați link-ul
Când începe Bahar din noul pe Kanal D?
Cum se numește serialul acela când trebuie acel barbat sa își afle părinții adevărați.Lucra și cu o femeie neagra.
Ce desene animate pentru adulti merita vazute?
Fifty shades darker online? stie cineva unde il pot gasi?
..Era un film saptamana mortiilor, sau luna mortiior /chinezesc/japonez/asiatic, (nu mai stiu sigur), horror despre cultura mortiilor sau ceva de genu, omagii si alte chestii, puneau mancare...? (mai mult)
Un serial cu vampiri in afara de The Vampire Diaries?
Ce parere aveti de emisiunea "Fantastic Show"?
Cine se uita la seriale Koreene? Cineva a văzut dorama Prinde and Prejudice?
Popcorn time sau Stremio? de ce?
caut si eu niste seriale gen Supernatural,Grimm, Teen Wolf
imi spuneti niste filme gen ca Me before you.Sa contina drama sau gen ca Spring.
am vazut un film in care protagonist este un om care face baie in vana, apoi se presupune ca moare, dar nu moare, merge la un doctor care ii preia cazul si il ajuta sa afle ce s- a intamplat....? (mai mult)
am vazut un film cu 2 surori, una avocata, una usuratica. Ele se cearta, cea usuratica(mica) pleaca la bunica ei, unde se face asistenta medicala, intalneste un om batran care o invata sa citeasca....? (mai mult)
Vreau sa va intreb ce filme mai stiti, cum a fost Secretul Mariei, vocea inimii, regina etc? OFER :) FUNDITA
Recomandati-mi si mie niste seriale dar in genul teen wolf, prison break habar n-am. mersi
Va salut TPU! Ce filme in recomandati pentru a invata mai bine cum sa socializez alaturi de prietenii mei, cum sa ma comport fata de ei, de persoana iubita etc?
Vreau un film sau mai multe in genul Krampus, gen o creatura ce ii urmareste pe cei ce au gresit.
Serialul Black Sails este finalizat? Ce seriale terminate asemanatoare cu Spartacus stiti? Terminate...:)
Am aflat recent de un serial Riverdale... Si are doar 3 episoade. Cand apare episodul 4?
Imi spuneti si mie de pe ce site pot instala gratis fara virusi aplicatia Foto 2 Avi
Hey stiti cumva cum pot sa editez un clip gen sa mearga timpul mai repede sa grabesc cumva timpul?
Imi face cineva un video las un link mai jos de la minutul 1:03:27 pana la 1:06:39? Bleach - Ulquiorra vs Ichigo- https://www.youtube.com/watch?v=mJakLQQXDdY&t=7s
Ce seriale se încheie în 2017?
Vreau si eu un film care sa fie intre comedie si horror : Gen : Tarata in iad
Imi poate da cineva un link de unde pot vedea tot serialul "O viata minunata pe punte"?
Eram in armata cand am vazut doar vreo 2 seriale dintr- o telenovela spaniola. Era prin 1990. Unui baiat ii placea de 2 femei dar de una era atras sexual de cealalta platonic. Pe una dintre ele o chema...? (mai mult)
La ce seriale sf sau doar fantasy sa ma uit? Nu vreau telenovele ca si The Flash, Arrow, Legends of tomorrow, The Originals, Pretty little liars sau din astea pentru adolescenti, ca sunt naspa
Buna TPU am o intrebare daca titanicul s-ar fi izbit in icebarg direc dupa voi se sa fi intamplat dupa mine nu s-ar fi scufundat (cred ca am gresit ce va cuvint)
Hey Caut si eu un film, stiu ca era vorba despre un tip care calatorea in timp cu o servieta si se tot spunea "Cocosul nu are inceput si nici sfarsit"
De ce toate desenele din ziua de azi par facute de Snoop Dogg cand era beat si fumat?
Când apare ep 12 sezonul 8 din tvd?
Puteti sa- mi dati idei despre anime gen :naruto/Naruto shippuden/hellsing/fullmetal alchemist(brotherhood)/detective conan/bleach dar in afara da fairy tail sau one punch man ca nu am sa rezist sa ma...? (mai mult)
Cand apare urmatorul episod din Lucifer?
Buna! Am vazut un film si nu mai stiu cum se numeste. Era o fata bolnava de cancer parca si baiatul era 'nevoit' sa stea cu ea. Baiatul avea doi prieteni si faceau filmulete. Si fata si baiatul au devenit...? (mai mult)
Imi puteti spune cum va fi cu State Potcovaru, ma uit seara de seara, si am vazut ca Fabrizio il inpusca, si el cade jos la pamant, si baitul sau Gabriel se roaga sa nu moara...imi puteti spune daca moare...? (mai mult)
Era un episod din schimb de mame cu un copil care injura....cum pot sa il gasesc?
Am si eu nevoie sa imi spune numele unui film pe care l.am vizionat mai de mult dar am uitat cum se numeste... Deci filmul este horror, din ce imi amintesc cred ca era din ani 1990- 2000 si era...? (mai mult)
Imi puteti spune niste anime- uri la care v- ati uitat si v- au placut... dar sa nu fie niste anime- uri din acelea vezhi gen Dragon Ball sau Pokemon. sa nu fie ecchi si sa nu aiba multe episoade Dau...? (mai mult)
stie cineva un serial cum ar fi Twilight? asi dori sa faceti si o descriere. Multumesc.
Sall tpu.Ma puteți ajuta cu niște filme super-horror cu cimitire Si morți care se scol din morminte? Va rog dau funda!
Bună. De câteva zile caut o melodie din filmul Satanic (2016). Aceasta este pe la minutul 40:08 când fata brunetă schimbă melodia. Vă rog dacă e cineva care această melodie să scrieţi
Stie cineva de unde pot luat Mysterious Island (din anul 2005) tot cu subtritari in romana?
Salut,as vrea si eu niste filme gen comedie-dragoste cu adolescenti. Si niste filme cu adolescenti care primesc super puteri. Mersi!
Ce parere aveti de emisiunea "Poftiti la munca"?
Ce film este? http://imgur.com/W0SvJvW
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!