In ce episod din Naruto Shippuden, Obito moare?
Ce filme imi recomandați care sa fie asemănătoare cu Divergent si Jocurile Foamei(sa aibă acțiune, dar si puțin plan romantic)
, tot incerc sa dau de un serial, era pe primatv sau pe tvr acum 15 ani, poate mai mult, era cu 3 agenti sau spioni, erau 2 baieti si o negresa- edd, becket si ross se numeau. eu tin minte...? (mai mult)
Cine stie daca se face testoasele ninja 3?
Vreau un serial cu femei turbate gen Mord sith din cautatorul, nu gasesc nimic asemanator.
Poate sa imi spuna cineva din ce anime sunt luate pozele astea : https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/58/c8/e1/58c8e19f2127cbafcaba034c4be39c86.png? Dau funda :D
Vreau si eu filme gen Shallows,cu rechini, piranha...dar sa fie tot noi 2011-2016! Cu actori iubiti ca Blake Lively, Nina Dobrev ...etc.
Explicati-mi si mie...De ce TutoriAle PC Radio Intim nu mai citeste mie mesajele? :(( Am dat 100 mesaje si nu mi-a citit.
Hei unde pot vedea filmul Suicide Room in romană il tot caut dar nu găsesc va rog sa imi dați site-ul corect. Funda
Salutare TPU, stiu ca mai de mult erau niste desene pe Jettix sau Dysney Chanel, unde un "Agent" primea misiunii de la un Chelios, Agentul juca un joc care se asemana cu Misiunile lui si peste drum ...? (mai mult)
Vreau si eu cateva idei de seriale. Dau funda
Vreau si eu un serial la care sa nu te plictisesti, dau funda!
Va aparea filmul"The Nun"(care este un spin-off al filmului The Conjuring 2)?
Cand eram mica imi placea tare mult desenul animat Marcelino pan y vino insa nu il gasesc deloc pe romana nu stiti unde as putea sa il gasesc?
Heii TPU, puteti sa imi recomandati un film, de preferat animatie? Mersi
Unde pot viziona serialul indian, Suflete Pereche de la episodul 1? Am tot incercat pe cateva zeci de site-uri dar nu am reusit sa-l gasesc.
Cateva filme de comedie sexuala cu adolescenti. (P.S.:fara American Pie, Van Wilder)
Stie careva cand apare filmul Fast and furios 8?
Stiti cand o sa apara noul sezon Fairy Tail?
Intrebare pentru fanii naruto. S-a terminat manga naruto shippuden? Si am auzit ca in primavara ar incepe un nou serial cu Boruto este adevarat? Si credeti ca mai sunt multe episoade din Shippuden?
Stie cineva cand apare Undispuded 4?
Știe careva cum se numește melodia din Totul pentru tine (Meri aashiqui tumse hi) din episodul de azi 134? Dacă intru pe YouTube nu are sunet. Dacă știți cum se numește spuneti-mi va rog! ❤
Cand apare Por tu amor, partea a 3-a din Tres metros sobre el cielo?
Știți filmul Prometheus, a doua parte se va numi Alien:Covenant, dar am văzut trailerul și nu are aceasta structura care ar trebui sa o aibă. Va rog ajutațimă.
La ce seriale as putea sa ma uit? Ceva fara romantism sau ceva cancer ca siTeen Wolf sau alte porcarii de genul
Stiti niste filme de dragoste? Vreau sa plang, sa ma descarc.
Putem invata ceva din filme oare? cunoasteti filme din care ati invatat ceva?
Vreau sa cumpar un TV pana in 1000 de lei. In special, pentru filme. M- am uitat peste acesta, imi puteti spune daca este bun? http://www.emag.ro/televizor- led- smart- wellington- 81- cm- s- ...? (mai mult)
Heii As vrea sa vizionez un film horror cu exorcizării, fantome, demoni. ceva de genu. Problema este ca deja știu multe dintre ele genu ( Incarnate, Origin of Evil, Satanic, The Autopsy of Jane Doe,...? (mai mult)
Legat de serialul Scream, v-ati asteptat sa fie Piper criminala? :))))
Hei! Unde gasesc si eu subtritrarea la Why him?
Ce parere aveti despre emisiunea "Ce spun romanii"?
am o problema cu netul.O problema mai ciudata, nu de aia clasica cand pica pur si simplu.Netul merge perfect pe parcursul zilei nu am nici o problema, dar atunci cand intorc pc- ul spre pat,...? (mai mult)
stie cineva unde pot gasi serialul Ruby & rockits? Va rogg dau funa
Hei TPI! Ce seriale îmi puteți recomanda? Aş dori şi o mică descriere să ştiu despre ce e vorba. Mersii!
Va rog frumos daca stiti niste filme coreene asemanatoare cu. dar pe astea le- am vazut... Nail shop Paris, coffe prince, boys over flower, playfull kiss, coffee house, my girl, my princess, dream...? (mai mult)
am si eu 2 intrebari. 1) Stie cineva in ce an a fost pus primul episod din teen wolf? 2) Cand va aparea continuarea sezonului 6? ca au fost numai 10 episoade. Dau funda, mersi
Stie cineva cand sau daca apare sezonul 3 din anime-ul "Kamisama Hajimemashita"?
Buna tuturor, ma puteti ajuta cu o lista de filme cu spioni? mersi!
Vizionaza cineva serialul "This is Us"? Cum vi se pare?
Hei! Imi poate spune si mie cineva unde pot gasi site-ul pentru serialul "El Barco" sezonul 3, subtritrat? Multumesc!
Puteti sa imi spuneti niste seriale tari cu actiune, mister, drama chestii de genu. Urmatoarele seriale le- am vazut si vi le recomand: Lucifer, Supernatural, Prison Break, The Flash, Arrow, Legends...? (mai mult)
Imi spuneti si mie un film de groaza cu posedari sau casa bantuita in care se muta familii etc gen cu demoni da nu ouija ca le am vazut. Ms
Mai sunt reviste/ziare care sa vina impreuna cu un DVD cu filme/seriale? Si daca da care sunt acestea.
Imi puteti spune niste seriale gen Pretty little liars sau Scream?
Bună TPU! Știe cineva unde aș putea găsi anime-ul Kamisama Hajimemashita fără subtitrări? Mulțumesc!
Buna Stie cineva daca episodul 278 din Firy Tail o sa mai apara?
Ce preferati X factor sau Vocea Romaniei? De ce?
Hei TPU, niste filme/seriale cu oameni ce capătă puteri supranaturale sau se nasc cu ele și observă mai târziu gen? Am văzut deja o sumedenie dar sunt sigur că mai sunt încă multe altele
Salut tuturor! Am început serialul The Mentalist și deja incepe sa mă intrige doar povestea lui Red John, îmi poate da cineva o listă doar cu episoadele ce apare acesta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a