Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 6 Martie 2025 sunt:
Ba,dupa cum stiti cativa dintre voi pe 2 martie apare sezon nou din Samurai Jack, dar cica s-ar baga pe AdultSwim.Intrebare mea e:Merge vazut si la astia pe site?
Cand va aparea episodul 11 sezonul 6 din Teen Wolf? In ce zile va aparea?
Când apare sezonul 3 din Lucifer?
Salut, Cum se numeste filmul in care un baiat de la facultate pleaca din america in europa la sora lui si sta mai mult cu cumnatul lui care sunt cam de aceeasi varsta! Cumnatul lui este implicat in niste...? (mai mult)
Va aparea sezonul 7 din Teen Wolf? Si cate episoade va avea sezonul 6?
Cine stie niste seriale de dragoste + comedie sau dragoste + actiune? fara tvd, pll, the originals, etc.
Imi spuneti niste filme ciudate, sumbre? Asa mai mindfuck, mai dubioase gen The butterfly effect, another me, Stoker, The lobster etc
La ce seriale animate sa ma uit?
Salut..as dori sa stiu cele mai tari filme cu eschimosi indieni ma pasionează mult aceste filme.
Am vazut multe anime, si nu mai am idei la ce sa ma uit, imi recomandati ceva? Lista anime pe care le- am vazut: 1.Naruto 2.Sao 3.Mirai Nikki 4.Tokyo Ghoul 5.My little monster 6.Say "I love you" ...? (mai mult)
Ultear din fairy tail, a devenit batrana datorita unei magii. Va redeveni tanara sau va fi uitata? daca da in ce episod? Va rog ajutati-ma
Îmi poate da cineva explicația filmului "The Babadook"? l-am văzut şi am rămas cu multe întrebări la final. fundă!
Hei spuneti-mi un serial bun la fel ca twilight.
Stie cineva un site online unde pot urmarii filmul selfie 69 aparaut in vara anului 2016, sau doua lozuri, ambele sunt filme romanesti.
Salut, cine stie niste seriale super fain (fara the vampire diaries, teen wolf, supernatural, pretty little liars, beauty and the beast, jane the virgin, true blood le- am vazut toate si imi plac foarte...? (mai mult)
Ma puteti ajuta sa gasesc acest film : http://www.cinemagia.ro/filme/des-fleurs-pour-algernon-401234/?
A apărut filmul Fifty Shades of Grey 2?
Vreau și eu niște filme frumoase de dragoste.❤
Cand apare episodul 14 din lucifer sezonul 2?
O sa apara filmul Jurassic World 2? Daca da, cand? Dau funda
Vreau niste filme gen The duff, So undercover, Pitch perfect. Dau funda+vot.
Ce filme de tipul comedie-horror imi recomandati(Fara Dead snow 1, 2; Scary movie sau Tucker si Dale vs Evil)? Funda pentru cele mai bune!
Stie cineva unde gasesc subtitrarea la filmul "Good Kids"? https://www.youtube.com/watch?v=TdwJ3oXcD2Q
De ce Disney Channel e in engleza? (de pe la 7 este in engleza si nu pot sa dau nici de la setari, am dolce)
Hey, caut seriale de urmarit, gen Teen Wolf, Lucifer, The Walking Dead etc. imi puteti da niste sfaturi?
Maria Valverde si Mario Casas mai sunt impreuna, acum in 2017?
Stie cineva daca a aparut partea a 3 a a filmului 3msc? Am vazut pe Facebook ca ar fi aparut, dar nu gasesc nimic. A vazut o cineva?
Puteti sa imi recomandati si mie niste anime-uri care nu se afla pe lista asta? https://myanimelist.net/animelist/Gareeb Multumesc anticipat.
Cand apare continoarea sezonului 8 din The Vampire Diaries?
Cine cunoaste, serialele state de Romania, inima de tigan, si regina care a fost filmat primul, am vazut state de Romania pana ...? (mai mult)
Salut,cum poti sa vezi serialul Buffy the Vampire Slayer
Vreau si eu niste filme gen Cry baby.
Ce filme bune 2016 îmi recomandati? As prefera sa fie cu adolescenți, nu ficțiune.
Salut, vreau si eu filme de actiune, genul acela Jason Statham sau genul acela cu rapiri, droguri etc. Sa nu fie vechi. PS: pot sa fie si thriller
Filme cu adolescenti care merita văzute, sa nu fie foarte vechi, dau funda!
!! As vrea dacă putețI, să-mi recomandați niște filme care au ca tema Cosmosul. Dau funda ☺☺☺☺
Un film bun ma poate ajuta cineva?
Stiti filme bune? vreau sa fie un fel de mixt, cu adctiune, SF, comedie si ceva aventura. Ex: Deadpool.
Cand apare sezonul 2 episodul 14 din Lucifer?
Salut, am si eu o intrebare, oare stie cineva cum se numeste un film in care la un moment dat pe un stadion s.au intalnit 2 pariori si au ajuns in loja unde au pariat sume enorme, facand un pariu ca...? (mai mult)
Spuneti-mi niste filme sau seriale cu baieti rai care se drogheaza, fac curse ilegale cu masini si care se indragostesc. Va rog sa nu fie coreene. Dau funda+vot.
Salut îmi puteți spune niște filme horror șmechere. Dau funda celui mai bun răspuns
Stiti de unde pot cumpara DVD- uri cu serialul Midsomers Murders? Mai de mult erau distribuite de o revista, Imperiul Filmelor se numea. Dar in perioada acea am reusit sa cumpar doar cateva...? (mai mult)
Nu stiti cum se numeste filmul in care o fata se indragosteste de vecinul ei? Ei se imprietenesc prin intermediul cainilor lor, iar dupa ce se casetoresc, ea a avut un accident de masina, venea...? (mai mult)
Vreau sa imi fac cont pe Netflix, dar vreau sa stiu daca sunt filmele traduse in romana? Am auzit ceva de un Netflix Romania, este adevarat sau? si daca da are toate filmeme care le are netflixul?...? (mai mult)
As vrea sa știu dacă va mai apărea a doua parte din filmul Interstellar. !
Vreau si eu niste statusuri despre: "a se impotrivi", "a se opune", "a o lua razna", "a lasa balta".
Heii☺Imi poate spune si mie va rog cineva cate episoade are sezonul 2 din Lucifer si cand apare ep 14(cel de dupa,, A good day to die").Si apare si sezonul 3? Dau funda
Hey! Vreau filme comedie- romantice cu adolescenti in liceu- facultate..cu fete populare, nepopulare care ajung sa fie cu cel mai tare tip din scoala sau cu petreceri la colegiu sau pur si siplu cu o ...? (mai mult)
Tu ai încercat!? Si eu cred in vampiri! Si chiar imi plac, si as vrea si eu sa incerc...si vreau sa stiu daca merge, sa nu.mi consum sângele degeaba!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.