Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Bună seara TPU, sunt în căutare de câțiva ani de un film western rusesc cu niste copii, mentionez ca actorul principal era un baiat de vreo14- 16 blond si semana cu Pistruiatul, imi doresc tare ...? (mai mult)
Hei, dați-mi nume de seriale frumoase. Dar sa fie bune.
Bună, ma poate ajuta cineva? Nu mai știu titlul unui film, era un băiat care era cu mama lui și un bătrân la care muncește ii da o sabie și cu sabia aceea pleacă în alta lume și devine samurai,...? (mai mult)
Salut. A vazut cineva serialul true blood? Sau 2 broke grils? Imi puteti spune un rezumat ceva, va rogggg
De ce in filme sau seriale actorii nu poartă niciodată aceleași haine?
Salut. Filmele horror participa la Oscar? Daca da, a castigat vreodata unul? Mersi
Buna. Stiti vreun serial gen pretty little liars? Cu adolescenti si crime, mister. Thx
Recomandati- mi va rog filme cu urmatoarea tematica: protagonistul sa fie o persoana cu multe abilitati si potential dar din anumite motive, de exemplu de securitate sau timiditate, sa le ascunda pretizand...? (mai mult)
Voi unde va notati filmele vazute sa nu le uitati?
Ați văzut Twin peaks? Cum vi s-a părut. Ce gen e? Am înțeles ca ar fi ceva horror, mister
Caut un fim si nu stiu de unde/cum sa- l gasesc.Acum foaaaarte multi ani o prietena mai mare a sugerat sa ne uitam la un film, pe calculatorul ei. Era despre un cuplu tare ciudatel, foarte pasionat,...? (mai mult)
Buna! Are cineva Prime Video? Are filme si seriale de calitate? Merita sa-mi fac abonament?
Cei care ați urmărit serialul Vlad, ce părere aveți despre ultimul episod? Nu mi- a plăcut și, în fond, nici nu am înțeles de ce Vlad ( Adi) nu a rămas cu Eliza, daca tot s- au reîntâlnit...? (mai mult)
Cine a văzut Superstar Germania la RTL Television Astăzi?
Ma plictiseam si am revazut cateva scene din filmul Apocalypto pe YouTube, ma gandeam cum ar fi daca personajul principal ar fi fost un erou Marvel? Ce parere aveti?
Buna seara,stie cineva care este numele real al Tinei,din serialul Lectii de viata, episodul "Femeia vietii"? Multumesc!
Salutare! Am cateva intrebari, legate de niste filme : 1. Merita sa privesc Breaking Bad? 2.Despre ce este vorba in Breaking Bad? 3.Despre ce este vorba in American Psycho? 4.Despre ce este vorba ...? (mai mult)
Salut filme horror cu animale dar vreau din 2019 pana in 2023 ca restul le stiu pe toate! DAU FUNDA!
Cum se numea filmul ala despre un om cu familie care era pupular in liceu si e insurat cu 2 coopii si se cearta cu nevasta si a fost transformat in liceean inapoi ca sa se indrepte si sa si salveze fata...? (mai mult)
Buna seara! Am vazut acum cativa ani un film, dar nu.mi aduc aminte numele si incerc sa.l gasesc. Era vb despre o tanara pictorita care asista la o crima si incearca sa deseneze criminalul, el afla de...? (mai mult)
Hei, ce înseamnă dublaje?
Probabil nu voi primi nici un raspuns, dar vreau sa incerc. Deci, e un film SF despre niste oameni care daca faceau infractiuni li se puneau niste dispozitive, din acel moment nici un om care il intalnea...? (mai mult)
Cate episoade are serialul inima salbatica din anul 1993?
Câți dintre voi ati vizionat filmele lui Stanley Kubrick? Am fost plăcut surprinsă de inventivitatea și genialitatea sa, de cum a reușit să arate privitorilor realitatea sumbră a Hollywood- ului,...? (mai mult)
Salut TPU. Ce părere/păreri aveți despre serialul omeni legi de la axn? Știu că e de mult timp dar eu acum l-am descoperit. E real, e regizat, e copiat după cbs reality (tv)?
Adrese url tv online, stiti?
Stie cineva cum se numea un desen animat cu un copil care primeste o telecomanda ca o bagheta rotunda care transforma un robot in motocicleta sau un soi de avion sau chiar in femeie care avea grija de ...? (mai mult)
Vă mai amintiți de desenul animat "Salamandra lui Ned"? Câți dintre voi l- ați vizionat? Îmi aduc aminte cu nostalgie cum nu pierdeam nici un episod acum doua decenii când se difuza pe Minimax...? (mai mult)
Ce filme de tip post apocaliptice cunoasteti? Dar sa fie bune.
Ce parere aveti de serialul ''The Wire''? Mi se pare overrated.Adica e un serial ok, sunt pe la sezonul 3 ep 10, dar am vazut ratting- ul si am vazut si pareri pe reddit si Youtube si multi zic ca ...? (mai mult)
Cine e Straton din Mișu și Ionică? Știm că este copilul lui Bacovia (Gabriel Bacovia) dar niciodată nu este numit așa. Plus că nici nu seamănă. Și de unde denumirea de Straton?
Salut TPU, am vazut mai demult un film in care erau niste puscariasi trimisi pe o insula pustie sa se omoare intre ei. Atat imi aduc aminte sincer.
Ce filme românești știți în afară de cele în care sunt acrori Adrian Pintea și Florin Piersic? Dar să fie filme în genul ăsta
Caut un film care nu- mi mai amintesc decât câteva secvente, erau 2 surori una dintre ele a fost acuzata de vrăjitorie și înecată de un șerif parca, și la sfârșitul filmului se răzbuna pe ...? (mai mult)
Ce e ala episod de CBS?
Salut. Știe cineva unde găsesc documentarul lui Xxxtentacion subtitrat în română?
Am și eu o întrebare, dacă mă puteți ajuta. Pe contul meu de Netflix mai este conectat și fratele meu, dar când eu mă uit la un film sau serial el nu poate să vizioneze nimic si daca eu ies ...? (mai mult)
Top 5 filme dramă? Mulțumesc mult!
Cine ma poate ajuta cu o invitatie pentru datascene xyz sau ma poate ajuta sa intru din nou pe acest site! Va multumesc
Ati urmarit filmul The Whale? Care s-a lansat recent? Ce parere aveti despre el?
Bună, TPU! Vreau să revăd un film vechi, însă nu îmi amintesc numele. Îmi amintesc din film că personajul masculin este obligat să se căsătorească cu o fată, el bea foarte mult și o înșală,...? (mai mult)
Era un film cu 2 băieți (cred că erau frați) care au furat mașini vechi de la unul bogat care avea foarte multe. Cum se numește?
Salutare! Caut si eu un film, pe care l- am vazut cand eram mai mic, din ce imi aduc aminte, era vorba de un oras care mergea, adica era pe senile si nu mai stiu unde si ce trebuia sa faca, dar stiu...? (mai mult)
Stie cineva câteva filme cu actiunea în evul mediu? Dragoste, actiune, aventură.
Buna, am si eu o intrebare, daca sunt minora si am rezervat la cinema 2 bilete de adult, imi va cere buletinul sau pot sa scap usor?
Salut Prieteni TPU. Vă rog să- mi spuneți și mie poate cunoașteți titlul unui film dramă în care niște copii săraci își schimba mereu papucii la școală? Era un film emoționant foarte bun....? (mai mult)
Salut! Am vazut acum multi ani un film. Il omoara unii pe unul in puscarie, restul ajung pe o insula unde ii astepta tatal celui omorat pentru a se razbuna, pe acea insula au ajuns si niste femei de ...? (mai mult)
Recomandări de film sau serial cu multa acțiune și suspans?
Salut. Ce filme mai stiti in genul Falling down (1993)? Mersii.
Bună TPU! Caut un film pe Netflix la care m- am uitat acum ceva timp, dar numai știu cum se numea.Stiu ca era un film psihologic. Era vorba de o fată minoră care s- a lăsat păcălită de un om...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!