Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 6 Martie 2025 sunt:
Era odata pe minimax un desen cu un baiat care fuge de acasa cu o minge si o bata de baseball vorbarete si ajunge in Las Vegas...Nu stiti cum se numea deseneul animat? Desenul animat ținea cat un film...? (mai mult)
Unde gasesc cd cu film Pasarea spin si cd cu film jane eyre si cd film tess durberville cd film tera nostra?
Nu-mi aduc aminte numele unui film Era cu un om ce era omorat si se trezea in alta viata, si era omorat de un fel de vietati negre Cum se numea?
Stie cineva cand apare lucifer, sezonul 2 episodul 14 sau poatew v-a fii sezonul 3 episodul 1, imi dati-mi niste informatii va rog!
Imi puteti spune cand apare sezonul 3 din Diabolik Lovers? Multumesc!
spuneti-mi niste seriale interesante si captivante. Multumesc anticipat.
Unde gasesc cd cu filmul intreg Titanic?
ma gandeam sa imi fac un cont de Youtube si sa postez pe el diferite seriale care apar, ar fi o problema in legatura cu asta, vad ca pe la alti utilizatori cam le sterg. Funda!
Bună, îmi puteți recomanda, vă rog, un site de unde pot viziona emisiuni integrale din SUA sau UK. (fără subtitrare)
Cum e posibil ca fiecare serial pe care il incep sa urmeze sa fie anulat? Sau si mai rau, il incep fara sa ma interesez daca raman cu ditamai cliffhangeru la final. Breakout kings, persons unknown, ...? (mai mult)
Cam ciudat, dar vreau filme in care e vorba de frați vitregi care de îndrăgostesc =]. Mulțumesc anticipat, dau funda!
Salut am si eu o intrebare.Am vazut odata un film horror cu niste liceeni care investigau o crima in subsolul unui liceu.Au mers acolo si o fantoma i- a atacat.Au ramas blocati in subsol, fiind incuiati...? (mai mult)
Dacă ar fi să alegeţi un singur film, pe care să-l vadă toţi, care ar fi acesta? Încep eu. "Pământeni"/"Earthlings". http://youtu.be/UeBGp9PwS6M
Ce seriale bune cu supereroi sunt?
Cine stie seriale gen true blood, the vampire diaries, sa fie cu vampiri si sa aiba+3sezone/+30 episoade?
Bună TPU aș vrea să știu dacă o să apară un nou sezon din Brothers Conflict
Ce seriale gen Taboo mai sunt?
Bună seara! Am o mica curiozitate: Tocmai ce am terminat de vizionat episodul 12 sezonul 8 din The Vampire Diaries. La sfârșit, Ștefan l- a omorât pe Enzo(scotandu- i inima). Am și plâns... vreau...? (mai mult)
Ce parere aveti despre https://www.okazii.ro/titan-mediaplayer-pentru-filme-si-seriale-online-a171186043? Isi merita bani?
Imi puteti spune cand apare sezonul 3 din Fairy Tail?
Imi puteti spune niste anime-uri horror?
Stie cineva cand apare sezonul 3 din Fairy Tail?
Hei TPU, vreau sa va intreb daca a aparut a treia parte a filmului"trei metri deasupra cerului"? si daca da ma puteti ajuta cu un link?
imi spuneti si mie niste filme gen ca These final hours? Ma refer la apocalipsa cum a fost filmul 2012.
Imi puteti recomanda un anime (RoSub) in genul la Death Note?
Supernanny era regizat?
Am mare nevoie de un anime bun de genul Tokyo Ghoul sau Deadman Wonderland. As prefera unul spre genul Deadman Wonderland, cu 12 episoade sau cel mult 2 sezoane. Sa nu fie chiar horror. Am ...? (mai mult)
Unde pot sa vad si eu episoadele din Omul si gheparzii? Stiu ca documentarul este pe animal planet, dar nu am acest canal la TV.Multumesc anticipat! :)
Sunt seriale romanesti bune? Nu ceva de genul Las Fierbinti
nu stiu cati dintre voi ma uitati la seriale unguresti.Dar daca este cineva imi puteti spune la ce ora se difuzeaza serialul "Ejjel nappal Budapest " ora noastra nu cea a Ungariei. Multumesc...? (mai mult)
ma intreb daca stiti despre un film in care o parte din oameni aveau fiecare cate o abilitate speciala... doar atat imi aduc aminte dar imi doresc sa- l vad parca a fost dat acum cativa ani...? (mai mult)
Ce filme bune cu politisti stiti? De comedie
Era un film pe Disney cu o dădacă a unui frate și o soră care făceau farse mereu și desenau frumos, aveau un tată bogat care va face nuntă cu dădaca. Acțiunea era în Londra cred.
Era un film gen, era o fata care se lupta impotriva a niste creaturi care de fapt erau un fel de virusi si chestia e ca acea fata nu putea lua virusii respectivi. Nu am apucat sa vad tot filmul,...? (mai mult)
users, va rog mult ajutati- ma si pe mine, caut un film mai vechi cu niste adolescenti care pleaca intr- o excursie, acestia iau cate o pastila care habar nu am ce era si aceasta le da halucinatii...? (mai mult)
Heii.Cine îmi poate spune si mie câteva lucruri despre Dylan O'Brien? Dau fundă!❤❤
vreau niste filme de animatie
Salutare lume :) Cine a văzut seria "SAW"? Eu nu prea le.am inteles parca nu se leagă :) Ce- i drept chiar e o serie reușită. Sa revenim :) : Ce părere aveți despre aceasta serie și care parte...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune desene animate pentru adulti?
M- am uitat la filmul Batman vs Superman si am vazut ca la final Superman moare dar dupa ce pusase iubita lui pamant pe sicriul unde se afla el, pamantul se ridica.Superman invie sau ce? Si...? (mai mult)
SALUT TPU! An 16 in super putin timp si nu prea stiu cum sa ma comport cu fetele, cum sa vorbesc cu ele, daca iesim nici pe atat si m- am intreabt daca exista un fel de serial de asta, ceva pozitiv,...? (mai mult)
Ce filme de comedie si cu putina actiune cu politisti stiti?
Cand apare sezonul 2 din hataroku maou sama?
Salut.Imi puteti spune niste filme cu zombie? Gen ca Trenul din Bussan.
Recomandati-mi si mie niste seriale asemanatoare cu The Flash. Multumesc anticipat
E adevarat ca se va lansa un nou film din seria Twilight Saga din perspectiva lui Eduard, denumit Midnight Sun?
Cand apare sezonul 2 din Miraculous:Buburuza si Motan Noir?
Vreau să știu dacă va mai apărea a doua parte din filmul Edge of tomorrow. Dau funda :) ) ) ) )
Deci astea ar fi filmele lunii februarie. Ce alegi, care ti se pare cel mai smecher? https://infrasunete.eu/filme-februarie-2017-vedea-la-cinema/
Cand apare sezonul 3 din tokyo ghoul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat