Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 6 Martie 2025 sunt:
m-am apucat de The Walking Dead si am vazut 6 sezoane, ce a cauzat acea epidemie globala? Funda!
Sal TPU. As dori sa revad un film dar nu mai stiu cum se numeste. Era un tata vaduv cu doua fete si au plecat pe mare sa caute nu stiu ce craniu de dragon. Este un film cu cupidon cu troli cu celebra Medusa...? (mai mult)
Hey! As vrea sa îmi descarc niște episoade din the vampire diaries pe iPhone ca sa le pot vedea si când nu am internet... poate cineva sa ma ajute? Sa îmi dați un link de la un videoclip pe Youtube...? (mai mult)
Filme gen? Oz: The Great and Powerful Îmi plac filmele cu magie și cu animați gen maimuțe :D
Buna As vrea sa aflu numele unui serial putin mai vechi intre anii 2004- 2006(nu sunt sigura dar mai mici de 2007).In serial era vorba despre o fata bogata si fitoasa cu parul blond lins....si alti 3...? (mai mult)
Buna As vrea sa aflu numele unui serial putin mai vechi intre anii 2004- 2006(nu sunt sigura dar mai mici de 2007).In serial era vorba despre o fata bogata si fitoasa cu parul blond lins si alti 3 copii.Ea...? (mai mult)
De dragul vremurilor bune si pentru ca sunt fan Pokemon GO (singurul om care mai joaca Pokemon GO in 2017 :) ) m- am gandit sa ma apuc de seria Pokemon, credeti ca merita? Ce parere aveti despre...? (mai mult)
Stie cineva cand este difuzaat pe Freeform fostul ABC Family episodul 12din The Fosters? Ca sa stiu sa il urmaresc urmatoarea zi. Multumesc!
De ce Boruto, fiul lui Naruto, are zgarietura la ochiul drept si pe aparatoatea de pe frunte
Cine stie pe ce data apare Gambit 2017?
Salut TPU Stie cineva un site de un pot descărca the walking dead sezonul 5, 6 si 7
acum un an era pe pro tv un serial cu detectivi cu seria ny, la chicago, miami, iar cateodata in trailere baga muzica radioactive sau cand spunea ca este astazi
Hey, pentru cei care au vazut seria Attack on titans, stiu ca annie vorbea despre un "pariu" intre ea si armin, si la final ii zice lui armin ca el a castigat pariul. Niciodata n.am stiut despre ce ...? (mai mult)
Cum se numeste cintecul din filmul Bridget Jones's Diary cand Bridget spune "Thank you, Daniel, that is very good to know. But if staying here means working within 10 yards of you, frankly,...? (mai mult)
imi puteti spune filme psihologice, de preferat cu tema unei boli mintale ex personalitati multiple?
Buna ma poate ajuta si pe mine cineva cu o subtitrare in limba romana pentru Snow White (2001)? :) Am nevoie pentru mama mea :D
Va exista sezonul 8 din The Walking Dead?
Buna,poate cineva sa-mi propuna niste filme horror, dar sa fie ceva chiar infricosator.Deja de mult timp nu mai gasesc ceva bun cu ce sa ma sperii rau de tot.
Salut tpu.Imi spuneti niste filme cu zombie noi?
As dori si eu cateva seriale, gen Lucifer sau The Flash. Dau funda celui mai bun raspuns!
Cine stie niste seriale bune, nou-aparute?
De pe ce stie pot sa descarc si eu filmele,, Doctor strange" 2016 si,, Fantastic Beasts and Where to Find Them"? dau funca, sa fie intre 480p-1008p preferabil 720p
Urmaresc un serial numit Power Rangers si as vrea sa imi spuneti din lista de mai jos care serie urmeaza sa fie dublata in romana daca stiti si daca vor fi dublate toate 1. Mighty Morphin: Power Rangers...? (mai mult)
Salut oameni buni! :) Cine îmi poate spune cele mai dure filme de acțiune care le- a văzut? Ex: 300 eroi de la Termopile, 300 accensiunea unui imperiu, Undisputed 1, 2, 3 etc Ceva in genul asta...? (mai mult)
Cand apare s3 din Sword Art Online?
Sunt seriale sau filme cu calatorie in universuri paralele?
Va rog dati-mi un site fain in care pot vedea filmul Attack on titan... Fara reclame
Ce emisiuni de la tv sunt macar putin ok?
Nu stiu cum se cheama filmul:Este vorba despre viata unui adolscent care se indragosteste de o colega si mereu cand nu- i ies lucrurile cum trebuie el a descoperit ca el cand se mastu rbeaza ziua se repeta...? (mai mult)
Stiti ceva serial gen The 100?
Vreau si eu filme de dragoste, filme de actiune si filme de comedie(pot sa fie si combinate) Vreau cat mai multe si cu o mica descriere/parere daca puteti Dau funda:* Multumesc anticipat
Care este ordinea filmelor din seria "Lord of the rings"?
Heei TPU, ma adresez acum celor care urmariti serialul Kosem de pe Canal D. Nu vi se pare cam aiurea ca actrita a fost schimbata asa, mega aiurea? Macar daca o puneau de la inceput, si nu ii mai faceau...? (mai mult)
De ce Chowder, desenul animat de la Cartoon Netwoork a fost inchis?
Unde pot vedea filmul "Casuta din prerie"? Caut de cateva ore si nu gasesc...
Am văzut odată un film cu un luptător Ko sau Mortal Kombat (nu mai știu exact ) care a primit un contrac pentru o ultimă luptă. A acceptat- o și a trebuit să supraviețuiască într- o junglă ...? (mai mult)
Ce preferati, Master Chef sau Chefi la cutite? De ce?
Era un film Thriller despre execuții si tortură... Stie cineva cum se numește?
Era un film despre torturi, execuții, dar nu mai știu cum se numește... Are cineva habar?
Stie cineva daca o sa apare o continuare la Maximum ride (2016)? Am cautat, dar nu am gasit nicio informatie.
cand apare sezonul 3 din owari no seraph?
Cand apare al 3 sezon din sword art online? Vreau un raspuns rapid pentru ca de abia ce am terminat s1 si s2 si ard de nerabdare sa vad ce se intampla in continuare.
Salut, am vazut un film cu chinezi cred sau japonezi și era unul care se lupta cu sabia și avea sabia cu taisul invers și nu mai știu cum se numeste
Salut,as vrea sa intreb si eu ceva: Tot aud de,,Pisicile Razboinice", insa nu stiu ce sunt.Imi spune cineva?
Cand apare Twilight 5?
Era un film care incepe cu un copil care orbeste din cauza unor butoaie toxice si dupa devine un eror deghizat in ceva rosu gen diavol si care ajunge sa- i omoare tatal prietenei lui incercand sa salveze...? (mai mult)
Hey! stie cineva un serial bun cu crime si politisti? (Am vazut deja Dexter, Hannibal, Mentalist, Fargo, True detective, twin peaks si The killing)
Salut tuturor.caut un film foarte vechi..era vorba despre ceva barbat care avea astm si era intr- un carucior si a organizat o cina in ceva castel sau casa mare si veche.acolo la masa incepe sa ii omoare...? (mai mult)
Care e serialul vostru preferat?(scrieți-i si o scurtă descriere vă rog) Încerc să găsesc un serial bun la care să mă uit.
Vreau si eu niste seriale faine(sa le lasati si o mica descriere). Cine da cele mai multe seriale are funda:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!