Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 6 Martie 2025 sunt:
La ce seriale sa ma uit? Ceva fara romance
Ceva filme de comedie...Dau funda
Stie cineva daca episodul 10 din sezonul 6 al serialului Teen Wolf este ultimul?
Ce filme stiti gen Paper Towns?
Hey :) Ok deci..am vazut filmul The DUFF, Expelled, The First Time si multe alte filme de genu. Întrebarea mea e..stiti vreun film asemanator? Dau funda pentru cel mai bun raspuns
Niste filme smechere rau cu actiune, comedie, aventuri? Sa nu fie plictisitor. multumesc
Imi recomandati si mie niste filme gen The mortals Instruments: City of Bones sau Maximum Ride? ( cei ce nu s- au uitat la filmele astea le recomand, deoarece eu le- am vazut de 3 ori si nu ma mai satur...? (mai mult)
Cum o cheama pe doamna tunsa baieteste care prezinta acum la ora 3 stirile la Digi24?
Un serial care chiar merita vazut? Gen Supernatural. Si daca se poate sa nu fie ceva serial in care de exemplu mai mult se concentreaza pe problemele in dragoste a personajului principal si nu pe plot.-...? (mai mult)
ma uit la Bravo ai stil de la primul sezon! Insa am o nelamurire! In prima gala Bravo ai stil din sezonul 2 mi- a placut melodia pe care a defilat Letitia! Insa, din pacate nu stiu cum se numeste!...? (mai mult)
Vreau si eu niste anime-uri faainee.
Stie cineva un film prin care cineva sarac primeste o mostenire de la o rude de care nici nu stia, sau ceva de genu?
Stiti 1-2 filme de groaza (de preferabil fara scene +18) pe care sa le gasesc si pe Youtube? Vreau sa pun la ziua mea duminica unul.
Cine imi poate spune si mie cum se numeste acest film? https://www.youtube.com/watch?v=94sW63rwpTU Va multumesc!
Seara buna! Imi sugerati va rog niste filme gen Divergent series, Hunger Games sau Maze runner?
am vazut un film cu un regat, nu mai știu dacă era chinezesc sau japonez dar era vorba de soția regelui Care îl trădează și in fata regatului erau multe flori galbene și soldați reginei...? (mai mult)
Știți cumva filme gen filmul "300 de Spartani"? Ofer funda celui mai bun răspuns.
Hei TPU, imi spune si mie cineva niste filme cu caini, in afara de Lassi. Dau funda urgent :*
Pentru a primi sfaturi trebuie de adresat aici. Dar ca sa incep o cariera de actor sau sa incep niste cursuri. Unde sa ma adresez ca sa am rs?
Unde pot gasi toate episoadele din 'Inima de tigan'? Intr-un timp se gaseau pe yt dar acum vad ca nu mai sunt.
Unde pot gasi filmul Norman (daca asa se numeste) trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Tb48jVkKZdE DAU FUNDA!
Salut, niste filme de vazut,, preferabil cu ingeri
Cum fac cont pe The slap?
Stie cineva ce actor dubla vocea lui Naruto in romana? Pe cand era pe Jetix.
A aparut pe net partea a 3-a a flimului 3 metri deasupra cerului? Si unde il pot vedea, pe ce site? Sa fie tradus! Multumesc!
Salutare cei care va uitati la yaman stiti cand apare ep 68? multumesc
Stie cineva unde pot gasi episodul 19 din Razboiul Stelelor Dublat in Romana?
Hei,as vrea sa ma uit la un film,dar nu stiu la care,imi dati niste filme bune? Aventura,actiune,fantezie, sf...
Buna! As vrea si eu doua trei filme de comedie cu actiune si ceva filme de dragoste daca stiti ceva faine( seria eroi de sacrificiu, curierul, ala micu, animalul, greu de pensionat american pie, am vizionat...? (mai mult)
Recomandari de filme?
Salut.Unde pot gasi melodiile din filmul:transporter:mostenirea?
Era o reclama din ben 10 care Ma amuza mult! Era ceva de genu, o bătrânica spunea așa : Eram pe 37 in casa Fridei Braun, e doar la câteva străzi de aici, sa ne abatem puțin, ai timp...? (mai mult)
Salut, cine stie filme cu baieti de Cartier, gen' gangsteri, cu droguri si iubire? Nu caut in tocmai o telenovela sau ceva foarte siropos, dar totusi, macar Putin sa fie acolo, ceva gen ' basketball...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie un serial frumos? Nu vreau 10 drăguțe, vreau unul frumos. Merci frumos!
Din cat in cat timp iese un nou episod din Arrow?
as dori niste seriale gen Supernatural, Lucifer, Damien. Multumesc anticipat!
Ziceti-mi un film aparut recent 2015-2016 cu o poveste emotionanta(daca sunt si seriale cu atat mai bine :D )
Hi! Unde as putea sa vizionez toate episoadele din Another- Misaki Mei? (Pe YouTube e aiurea) :)
E cineva aici care monteaza clipuri video? Un clip scurt (3-4 min ) asemanator unei reclame, cu faze scurte, efecte etc.
Hey! Pentru cei care se uita la Teen Wolf, ieri a aparut episodul 10 din sezonul 6 iar cei de la pagina oficiala a serialului spuneau ca este episodul din "Winter finale". o sa fie si o a doua parte a...? (mai mult)
La ce film a fost sound track melodia Un actor grabit-Laura Stoica?
Salutare! Cine știe filme gen "Undisputed 1, 2,3"? Ofer funda celor mai bune răspunsuri!
Mi- am amintit de un film. Si am nevoie sa- l gasesc, dar nu mi stiu titlul. Era un film crestin cu un om de culoare care canta mereu. Si pana la urma a ajuns sa cane printr- o biserica si a cunoscut ...? (mai mult)
Stiti ceva filme de genul Hacksaw Ridge?
Care e cel mai horror film vazut?
Caut si eu ceva Youtuberi care sa face review la cateva filme, seriale! Ceva de calitate!
Unde gasesc filmul Undisputed 4? Dau funda! Multumesc!
Salut caut si eu un film Indian in care era vorba despre : 3 sau 4 barbati care aveau o firma si au facut o intelege ca, cel ce se insoara ultimul primeste actiunile firmei. Era un film de comedie
Mai apare sezonul 3 din Tokyo Ghoul? Adica eu astept inca din 2015 si au fost tot felul de zvonuri legate de acesta, dar nu a aparut niciodata cand spuneau ei.
E vorba despre in film in care un grup de tineri iau cina in casa unuia din ei purtând conversații ideologice. Ei incep sa aiba câte un invitat care dacă nu împărtășesc aceleași opinii cu ei sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!