Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 6 Martie 2025 sunt:
Era o emisiune in care un barbat punea o intrebare la oameni iar cel care raspundea corect el impreuna cu doi preteni mai primeau inca cateva intrebari iar la un anumit nivel trebuiau sa puna si ei in ...? (mai mult)
Stie cineva cum se termina sezonul 8 la jurnalele vampirilor?
Bună, știe cineva pe ce site sau ce aplicație să instalez ca să pot vedea The vampire diares de pe telefon?
Vreau un film din asta de comedie, ceva ce a fost și la cinema. Funda
Imi puteti spune toate cinematografele din Bucuresti (in functiune)? Excluzandu-le pe cele din mall-uri, va rog! Merci.
Niste filme cu printese sau printi? Dar sa nu fie animate.
Salut, stiti filmul men's in black? unul dintre actori a mai jucat intr.un film gen el era ultimul om de pe planeta avea un caine noaptea erau nu stiu ce monstrii.Cine stie cum se numeste filmul? Dau...? (mai mult)
Funda usor! un film horror/trilher / horror+ trilher bun? Si va rog, va implor, nu cu exorcizari, alea sunt cele mai tampite filme si ma adorm :|. faceti- mi un top 10 al vostru si motivati alegerea,...? (mai mult)
Cine stie seriale gen "The 100"? Funda
Stiti niste seriale genul The Walking Dead? (Fara Z nation si Fear the walking dead va rog).
Dați-mi și mie niște filme horror cu mexicani, sau cu acțiunea care se întâmplă în Mexic.
De ce a trebuit sa moara davina claire in the originals? Oare se va intoarce in sezonul 4?
Stie careva un site cu subtitrari facute la panarama (amuzante)? Sau poate stiti ceva filme si cu autorul subtitrarii, cum aparuse pentru Hounted House 2 daca stie careva ca avea o subtirare...? (mai mult)
Este adevărat că noul film cu Ed, Edd și Eddy (film 2017) va apărea anul acesta?
Hey, un prieten mi- a povestit de un film horror cu un clown dar nu mai tine minte cum se numeste si imi pare interesant. Deci. niste copii gasesc o caseta dupa care ii arata caseta bonei lor sau bunicii...? (mai mult)
Buna TPU(imi cer scuze de pe acum legat de greselile gramaticale)mi- am amintit deapre un film insa nu mai stiu cum se cheama. Subiectul filmului era cam asa:un om e blestemat sa intinereasca de la o...? (mai mult)
Cand apare sezonul 7 din Game of Thrones?
Recomandati-mi niste filme de comedie bune, gen Dirty Grandpa, Central Intelligence, Laid in America, si sa aiba si actori destul de cunoscuti si de priceputi in actorie.
Un anime cu comedie, actiune si puteri? Si un mic rezumat va rog?
Caut si eu ceva Youtube ri care sa face review la cateva filme, seriale! Ceva de calitate! Funda! Multumesc anticipat!
Cate sezoane are Hetalia? Pe un site am gasit trei sezoane diferite dar cred ca sunt mai multe.
De ziua îndrăgostiților la cinema va fi "Fifty shades of darkness", si eu as vrea sa merg cu o prietena, dar ea are 13 ani. Va putea sa mearga? Pentru ca nu stiu daca este restricție de vârstă....? (mai mult)
spuneti-mi niste filme gen Harry Potter sau animale fantastice si unde le poti gasi. Sau ca Wanted. Genuri: actiune, fantastic, sf. Funda!
Va exista filmul harry potter 9? Am auzit eu ceva ca ar fi lansat in in 2018. stiu ca exista deja cartea, deci ar trebui sa se faca si un film?
Prietena mea mai buna s- a certat cu iubitul ei. Acesta m- a rugat sa il ajut sa se impace. Am inceput sa ies cu el, a inceput sa imi povesteasca viata lui. Apoi, am inceput sa ne tinem in ...? (mai mult)
As dori sa- mi spuneti denumirea unui film in care era vorba despre un copil care la inceput era foarte obraznic si cand a crescut a devenit cel mai bun (alergator) si dupa un timp a inceput...? (mai mult)
Vreau sa va intreb ce filme cu sirene stiti? Dar nu orice filme cu sirene, evident, vreau ceva... umm... tipul in aventura sa mirifica ajunge sa se lupte cu sirene bla bla etc si ajunge sa...? (mai mult)
Ce e mai infricosator un thriller sau un horror? Ma refer la filme. :)
De ce au renunțat cei de la Iubiri Secrete la sezonul 8?
Un anime gen Acțiune, Puteri supernaturale, Comedie, Fantezie bangsiană, fara naruto si bleach le-am vazut deja.
Care e filmul vostru romanesc preferat? Al meu este Nea Marin Miliardar, o comedie geniala
Bleach are continuare?
Bleach are continuare, e anime.
Stiu ca era ceva desene animate cu un barabat care a reusit sa construiasca un aparat care arunca cu mancare si dulciur dar nu mai stiu cum se numeste, sper ca ma puteti ajuta voi :)
Ultimul Film vazut? Dar si placut
Stiti vreun film cu un copil si un dragon in afara de pete's dragon?
Cine stie un film bunicel? De preferat ceva fantasy sau o comedie cu politisti
Am vazut in urma cu cativa ani un film care mi- a placut foarte mult, dar am uitat cu se numea. Era despre o invazie extraterestra. Totul a inceput cand o nava extraterestra s- a prabusit in ocean,...? (mai mult)
Tocmai am terminat serialul anime Seven Deadly Sins, si nu stiu la ce mai pot sa ma uit.Ma puteti ajuta?
As vrea sa stiu si eu unde gasesc ultimul episod din serialul "Ïntrigi in Paradis"de pe Acasa Tv. Are cineva link-ul va rog sa mi-l trimiteti si mie.
Buna, vreau sa va intreb cum as putea sa ajung actrita in Turcia. Multi zic ca nu ai cum sa ajungi ca este foarte greu si sa imi fac alt vis dar eu vreau sa ajung actrita de la 5 ani. As avea sanse. Si...? (mai mult)
Un film fain de acțiune?
Salut. As vrea sa- mi recomandati filme horror, de genul Friday 13, Cosmarul de pe Elm Street, Wrong Turn7, The Texas Chainsaw Massacre. Adica filme cu suspans, de obicei cu un killer care vaneaza. ...? (mai mult)
știți cumva filme bune istorice?
Salut, am vazut acum ceva timp un film numai retin chiar multe, era vorba de un doctor, un om destept care creaza ceva un aparat numai tin minte cu care poate intra in gandurile oamenilor si intra in...? (mai mult)
Cine o joaca pe Darcy in filmul Justitie impotriva sistemului?
Stie cineva filme de groaza? vreau sa nu mai dorm in seara asta sa fie filme extrem de groaza
Hei cine mă poate ajuta și pe mine, am văzut odată mai demult un film, pe Pro tv parca, în fine nu asta contează, era despre ceva legat de Miss, gen erau mai multe fete care se lupta pentru a ieși...? (mai mult)
Din ce episod este aceasta secventa? https://www.youtube.com/watch?v=hDrCVGraw5k minutul 1:26 Fundă
Cand apare sezonul 8 episodul 10 din the vampire diaries cu subtitrare? Dau funda :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?