Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 6 Martie 2025 sunt:
Stiti vreo aplicatie gen seriale pe net cu care pot urmari filme si seriale dar sa nu trebuiasca sa platesc banii
Filmul Fast and Furious 8 va fi ultimul din aceasta serie?
Buna poate sa-mi spuna si mie cineva daca a aparut partea a 3 a din filmul"trei metri de asupra cerului"...un site ceva unde as putea sa il gasesc
Doresc să vă pun o întrebare puțin cam inedită. Care sunt filmele voastre preferate? :)
Am o intrebare pentru cei Otaku, deoarece am uitat si nu am chef sa caut in episdoade: Care a fost pirimul spirit salvat de Shido? Animeul din care este: Date a Live
Life After Beth este un film bun? merita petrecut timpul vizionandul? sunt mai multe pareri negative despre el pe anumite site- uri(desi nu prea iau in calcul parerea majoritatii), ce astfel de filme din...? (mai mult)
Ce filme de comedie cu adolescenti,cu multe scene de sex, cunoasteti?(Fara American Pie sau Van Wilder)
Cum se numeste melodia din Lucifer sezonul 2 ep.9, cea din club?
cine stie niste filme gen:These final hours sau Spring 2014? Dau funda! Sa fie ceva de genu.
Cum se numeste filmul american in care un tip in costum de iepure omoara oameni? Stiu ca sunt cateva parti, am vizionat doar prima parte, stiu ca vazusem trailerul la a doua sau a treia parte si actiunea...? (mai mult)
Cine stie niste filme istorice-fantasy? Ceva cu dragoni sau asa ceva.
Nu m-am uitat de ceva timp la un serial și nu am găsit nici o opțiune care sa îmi trezească interesul.(supranatural/dragoste/highschool)
Cum o cheama pe actrita "Sorina" din clipul asta? https://www.youtube.com/watch?v=Nk8Djm_Ub1Y
Vreau sa ma uit la filmele Star Wars Puteti sa le puneti in ordine?
Stiti niste seriale dragute? Sa fie romantice, cu tineri si terminate. Daca se poate sa fie doar un sezon si sa nu aiba foarte multe episoade
Stiti care va un film de comedie bun? Dau funda
Ce părere aveți despre filmul Apocalypse now 1979 anul filmului, vreau să comentați ca critici.
Despre ce e vorba in serialul Timeless?
Stie careva daca a aparut un film dupa tower prep sau o sa apara? sau serial ceva?
Stie cineva daca se va lansa filmul Alvin si veveritele 5?
Filmul "Omul cu masca de fier" a fost sau va fi pe pro tv? Si cand (ianuarie 2017)?
Puteti sa-mi spuneti fiecare personaj din erialu Gotham si care este varianta lui din benzile desenate? Adica stiu ca Bruce este Batman (sau mai bine zis o sa fie ) dar restul?
Cine stie niste filme istorice?
Aş dori dacă mă puteţi ajuta cu câteva filme gen: John Wick, Man on fire, The Equalizer sau The Prince...dar vă rog să nu fie din seria Taken sau din cele cu Jason Statham. Dau fundă...? (mai mult)
As vrea sa stiu in ce sezon si ce episod din Teen Wolf Stiles afla ca are aceeasi problema ca si mama lui? Stiu ca era prin sezonul 3b parca dar nu stiu episodul.
imi puteti spune niste filme gen these final hours? Dar va rog sa fie ceva de genu...
Salut. Stie cineva niste filme romantice, in care baiatuL a facut greseli fata de iubita sa si incearca sa se indrepte sau ceva de genul?
Ce parere aveti de "Bad Moms", l-ati vazut, v-a placut? http://cinematol.ro/mame-rele-comedie-2016-bad-moms/
Salut TpU! Am vazut mai demult un film de comedie, comedie de aia buna tare si la inceput era ceva cu wrestling cu niste bebelusi sau ceva. Ma poate ajuta cineva? Dau multe funde.
Cum pot sa fac sa vad si eu filmul ``Basquiat``?
Era un serial care era o mama avea cancer și 2 fete și soțul ei 2 a divorțat de ea și s-a operat, cum se numea?
Cine imi poate recomanda filme de groaza cu adolescenti in padure sau in excursii o lista mai lunga ATENTIE fara filme gen paranormal activity sa chesti fantomatice! Doar excursi cu final nefericit!...? (mai mult)
Câte episoade are Kosem?
Bună You! Aș vrea să vă pun o întrebare. Cine se uită la serialul fenomen Elif? Vă place filmul? Credeți că e bun? Plus că dacă vă uitați aș vrea să fii prieteni. Dau funda la cel ...? (mai mult)
stie cineva daca i am number four are vreo continuare?
Animeuri cu vampiri. demoni,superputeri,ecchi,romantice? (ex Strike The Blood, l-am vazut recent)
Cine poate sa imi spuna un film fain gen harry potter sau the mortal instruments?
Buna tuturor. Caut un film pe care l- am vazut prin 2016, nu mai stiu pe ce site si ce titlu are. era vb- a de un baiat care fuma marihuana, si politia a inchiriat o fata sa se combine cu el, insa...? (mai mult)
Cunoaște cineva scena? Din ce film este? https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2F3oz8xyktcERvSaPMA0%2Fgiphy- downsized- large.gif&h=ATMvl06TEFgNHHt9tHyoyO2aKNdGcifglEyx7XN25ct5e3BcRSsIyQzP__SsoZ1DkW63vlhmuUUcfHYcpri6-...? (mai mult)
Am o problema, eu am cs:go- ul si sincer sa fiu m- am distrat pe el aveam vreo 110- 150 fps- uri in el insa mi s- a viruast pc- ul si l- am devirusat. Dupa aceea am intrat in cs:go si de atunci imi merge...? (mai mult)
Vreau si eu o lista cu filme cu case bantuite si exorcizari, dau funda!
Cartea sau filmul? Ce film/Ce carte?
Hey, imi puteti spune cateva filme de dragoste cu vampiri, in afara de : Twilight, The Vampire Diaries, Academia vampirilor?
puteti sa imi dati niste exemple de filme/ seriale? Dau funda celui care mi-a dat cele mai frumoase exemple de filme/seriale.
Seriale gen El internado sau El barco?
Am văzut un film acum vreo 7- 8 pe PROTV cu 2 tipi unul cu parul lung alb care avea o chestie in palma si le- o înfingea oamenilor in piept, gen ii droga, no idea, si un tip cu parul lung ...? (mai mult)
Unde as putea gasi episoadele din telenovela rebelde in romana, sa mearga? le- am cautat in toate locurile posibile si pe Youtube nu sunt full si pe diferite site- uri nu merg... cineva care stie unde...? (mai mult)
Stie cineva un film bun in care parintii sa fie impotriva dar ei tot sa continue.
Am vazut ca a aparut un serial, The Shannara Chronicles, e bun de ceva? E canceros? Daca intelegeti la ce ma refer
Dau FUNDĂ celui sau celei ce îmi găsește acest film pe care îl descriu mai jos! Dacă nu știi nu comenta AIUREA! Deci, sunt o gașcă de prieteni, la început cântă o fată și un băiat, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!