Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut Fratiii meii Ajutati- ma va rog - DAU FUNDA- Acum nu stiu cate luni, am vazut un film Ba da fain tare..smr ma- sa de nu Era cu un Blond, am uitat cum il chema in film Si cu una Bruneta ...? (mai mult)
dati-mi o lista de filme horror, si cu zombi.
Hei salut. As vrea sa imi dati si mie niste siteuri cu filme online gratis si fara virusi.
Merita urmarit serialul SmallVille? Pentru cei care l au vazut, a fost fain?
Marvel sau DC? Imi puteti recomanda niste filme noi de la acesti producatori?
Sezonul 8 din the vampire diaries are doar 8 episoade? Acesta este ultimul? Elena va reveni?
Sall. TPU! Anul acesta va mai fi Ferma vedetelor? dau funda!
Sal TPU puteti sa mi recomandati cel mai "caterinca" ep din naruto (shippuden) dau funda ☺
A vazut cineva serialul Stranger Things? Cum vi se pare? Este chiar atat de bun pe cat am auzit? Merita vazut?
Buna TPU... daca poate cineva sa ma ajute cu un film. E vorba despre doua surori gemene. mai tarziu una din ele are o fata. Insa sora ei este foarte rea si incearca sa ii ia locul dorind sa o aiba pe fata...? (mai mult)
Unde pot vedea Beyblade metal master dublat in romana complet sau sa il downloadez?
caut un video player pentru pc care sa faca traducerea automat cand ma uit la film. Funda!
Ce seriale in genul "The walking dead "stiti?
Hei! Stiti cumva daca a aparut filmul "Fallen"? Si daca da, imi puteti da un link de la film? Il tot caut de ceva vreme insa nu il gasesc. Mai stiti filme de genul acesta? Sau filme gen Twilight,...? (mai mult)
Cine stie niste filme de actiune bune cu politisti? Ceva si cu putina comedie
Cine stie niste filme animate gen 101 dalmatieni? Ceva care a ramas popular si acum
Cine stie niste documentare ok despre animale sau despre Terra?
Filme gen The Purge?
Este vorba despre un videoclip motivaţional... Un bărbat se trezeşte în fiecare dimineaţă, bea cafeaua şi se arde cu aceasta deoarece este fierbinte. Iese din casă şi se aruncă cu bulgări ...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati filmele James Bond cu Daniel Craig in ordine? Si nu vreau sa ma uit la 2 girls 1 cup
Ce ati inteles din serialul WestWorld?
Salut,imi poate spune si mie cineva niste filme de comedie care sa faca o seara mai buna, vreau sa fie de tot genul numai sa fie o comedie buna Multumesc-Funda celui mia bun raspuns
Vă place filmul Suleyman Magnificul? Spuneți-vă părerea.
Știe cineva unde pot găsi desene dublate in romana? Pettson si Findus, Andersen povestitorul
Cine stie niste filme de aventuri sau ceva istoric?
Bun TPU! Imi puteti spune si mie niste filme horror?
Hey! Filme sau seriale gen : Divergent, The maze runner, Shadowhunters, The vampire academy, The vampire diaries, Pretty little liars, Gossip girl, Red riding hood, The mortal instruments, Ultimul...? (mai mult)
Buna,stie cineva un film de dragoste? Nu ma pot hotari.
Hei salut! Am 14 ani si as vrea sa citesc carte Elevul Dima dintr-a saptea. O pot citi sau e pentru o varsta mai mare? mersi!
Stiti vreun film care despre Egipt? Ceva cu magie, blesteme si d-astea? Mersi anticipat
Bleach revine cu o noua serie anul asta?
Există actori foarte buni, cărora rolurile le vin ca mănuşa. Îi priveşti şi te gândeşti că aşa sunt şi în viaţa de zi cu zi, că jucând nu depun vreun efort, doar se pun în locul personajului...? (mai mult)
Știți filme cu copii/adolescenți? dar să fie acțiune, gen: Harry Potter și The Twilight Saga.
Salutari! Cand apare ultimul sezon din The Hell on Wheels?
Hei TPU cine imi recomanda si mie niste filme sau seriale frumoase...gen: the vampire diaries,ten wolf,true blood. Adica in care se afla actiune, dragoste si drama. Multumesc mult
Fani Harry Potter. Stiti daca s-a facut filmul cu copii lor sau cand se va face? Si cum se numeste. Dau funda! Multumesc.
Imi puteti spune seriale gen House of Cards? Mersi anticipat.
Imi puteți spune un film gen Lucy, The Maze Runner, Area 51, sa fie interesante. Gen aventura /sf. Mersi Recomand serialul Prison Break
AJUTORRRRRRRR! ma plictisesc si vr filme (NU horror,romantice, desene animate)...Ceva cu apocalipsa sau idk... Ajutati-ma!
Când apare Alex si trupa sezonul 3 în România?
Buna tuturor. Am si eu o intrebare. Cine stie cum pot pune un film live pe Fb de pe mobil? Va rog mult sa imi raspundeti daca stiti.
Salut, stie cineva cum se numea filmul cu un soldat caruia ii moare camaradul langa un elicopter si el fuge, reuseste sa se salveze dar trece prin multe.A fost difuzat pe pro tv.As dori tare mult sa ...? (mai mult)
Cum pot sa vad pe pc filme la o calitate bun dar nu ma refer la siteurile online... adica sa le descarc de undeva fara virusi deoarece plec undeva si nu este o zona cu wifi
O idee buna pentru a face un scurtmetraj de actiune?
am si eu o intrebare in legatura cu un film pe care l- am vazut acum 3 4 ani! Era vorba despre un barbat care era in masina si primeste un mesaj sau apel numai stiu sigur si ii spune sa omoare...? (mai mult)
As dori niste filme sf de actiune si nu e neaparat relatie de genul Jurassic Park si Pasagerii. Multumesc.
A observat cineva ca in filmele Marvel lumea stie cine sunt cei din spatele mastilor? Si ca in cele de la DC lumea nu stie cine e in spatele mastii?
Spune-ti cate episoade are Kosem
As vrea sa va intreb daca nu stiti niste seriale in care exixta drama, dragoste care sa te faca sa urmaresti cu sufletul la gura. P.S: imi plac filmele SF! MULTUMESC!
Ziceti-mi un film bun. Sa nu fie horror. Sa contina comedie un pic de dragoste :)) poate si actiune. Se te tina in suspans. Etc. Filme care voi le-ati vazut si credeti ca sunt foarte faine.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!