Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 6 Martie 2025 sunt:
Ziceti-mi un film bun. Sa nu fie horror. Sa contina comedie un pic de dragoste :)) poate si actiune. Se te tina in suspans. Etc. Filme care voi le-ati vazut si credeti ca sunt foarte faine.
O lista cu filme psihologice si thriller (anii 2000+) si daca se poate o scurta prezentare in parte ca sa-mi fac o idee? Multumesc
E un film în mai multe serii în care vin uni și aleg niște copii din diferite sate sa se bata într-o arena mare și la final supraviețuiesc o fata și un băiat. Cum se numește?
Niste anime-uri mai noi? 2016-2017? As vrea sa fie funny...
Stie cineva desene de astea kai vechi de pe jetix? gen h2o hannah montana etc.Dar care sa fie din 2005 incoace.Sau chiar de pe disney channel gen Perechea de regi. Vreau sa ma uit la desenele copilariei.Va...? (mai mult)
Stiti cand o sa mai inceapa yaman pe kanal d avand in vedere ca acum a inceput sezonul 2 bravo ai stil la aceeasi ora cand incepea yaman?
Cui nu- i plac animeurile? Animeurile sunt desene animate care au la baza stilul japonez de animatie, cu povesti inspirate dupa manga. Pot fi atat pentru. copii mai mici, (Regele Shaman, Naruto, Bakugan,...? (mai mult)
Imi ziceti niste seriale gen the fosters sau switched at birth. De preferat sa fie cat se poate de lungi. Nu vreau supernaturale. Vreau sa fie de dragoste si sa aiba probleme de viata adica ca...? (mai mult)
Ce filme comedie-actiune stiti? De preferat cu CIA sau FBI sau politisti
Imi dati idei de niste seriale gen the fosters, switched at birth sau the carrie diares? Nu vreau supernaturale. Va rog mult!
Caut un film cu negri, erau 3 prieteni parca si unul era mai bazat si avea o casa maaare. S- a indragostit de o negresa cu care a petrecut ceva timp si asta era foartee misto dar in final ea se casatorise...? (mai mult)
Pentru cei care au vazut filmul the forest, merita vazut? daca nu imi puteti recomanda un film foarte fain de groaza, nu vreau saw sau anabelle
Ce filme sau seriale fantastice sau sf stiti?
A reusit cineva sa vada filmul "Why Him" pe internet cu subtitrare in limba romana? Am cautat pe mai multe site- uri si nu l- am gasit, daca l- a vazut cineva, rog sa- mi raspunda cu un ...? (mai mult)
Bună TPU, oare o să apară un sezon 2 din Yuri on ice?
Cine imi zice niste seriale care merita vazute si sa semene cu Witches of East End
Vreau să revăd un film însă nu îmi amintesc cum se numea. La in moment dat în film, erau multi oameni pe un vapor și dansau pe o muzica lenta. S- a desprin o sarma puternica ce a trecut ...? (mai mult)
Cine imi da si mie exemple de vreo 2-3 filme horror, animate sau de aventura? Ofer Funda!
Cum se numește filmul cu un prizonier care scapă cu ajutorul unui băiat sărac (Londra) Si după omul ii întoarce favorul băiatului
Hello! Ce desene vechi mai stiti? :D Stiu ca-i o intrebare stupida dar as vrea sa imi readuc aminte de acele vremuri
Ma poate ajuta cineva in legatura cu serialul WESTWORLD? Sunt la episodul 9 si nu prea am inteles nimic. :)))
stiu ca suna putin penibil dar a aparut un video pe Youtube "cata frica puteam suporta" este cam de o saptamana si sunt foarte curioasa sa vad cam ce e pe acolo, dar sunt foarte fricoasa de fel,...? (mai mult)
Am vazut mai demult un film in care era vorba despre un negru care s- a mutat in Puerto Rico la tatal lui din cauza unor infractionalitati. Acolo se indragosteste de o fata iar fostul prieten al ...? (mai mult)
Am văzu acum câțiva ani un film cu un om cu masca care ai tortura pe pușcăriaș, din câte știu eu se numea jocul morții dar acum nu al mai găsesc mă puteți ajuta cu un line sau ...? (mai mult)
Știe cineva când apare următorul episod din pll?
Salut, caut un film despre teleportarea in timp sau ceva de genu'. Nu imi aduc aminte exact cum era dar pot sa explic cat de cat din film. Imi aduc aminte ca acel personaj se putea teleporta de pe Luna...? (mai mult)
Recomandati-mi cateva animeuri cu superpower/romance/magie, ceva gen cu suspans si multa magie dar si romance! Intelegeti voi!? :D Va MULTUMESC! :)
Era o comedie cu o maimuta vorbitoare Cum se numea?
Ce filme sunt bune de vazut?
Care e filmul vostru preferat? Eu as spune ca al meu e Bad boys
Vreau multe detalii despre animeul sailor moon adica de la primul sezon pana la ultimul unde il pot gasi pe tot fara sa lipseasca frun sezon
Cine stie niste filme cu animale vorbitoare sau de genul?
vreau sa ma uit la un film cu iubita mea in seara asta si nu prea am gasit ceva care sa- mi placa, ce filme imi sugerati? Ne plac filmele de genu : Divergent, Miss Peregrine's Home for Peculiars,...? (mai mult)
stie cineva niste anime-uri dublate in romana? dau funda la cine raspunde cu o lista mai lunga de anime-uri
Aș vrea o listă de filme în care niște tocilari se antrenează pentru a-și îndeplini scopul lor măreț (se antrenează cu un maestru).
Îmi putei da niste animeuri gen HighSchool Dxd dar sa fie mai hentai.
Am nevoie urgent de o lista cu filme de actiune si totodata sa aiba si romantism.
Vreau si eu seriale cu mister gen Pretty Little Liars si Ravenswood va rog mult! Multumesc anticipat!
Care este cel mai frumos film pe care l-ati vazut
As vrea si eu niste anime-uri de aventura. Aveti recomandari?
Stie cineva daca a aparut sezonul 2 din Dance with Devils? In engleza macar... Dar din Akagami no Sarukai?
Poate sa-mi spuna cineva pe ce se bazeaza actiunea din sezonul 2 Uta no prince? Cu cine ramane Nanami?
Ce parere aveti despre The Flash.
Ce seriale sau filme cunoasteti, ai caror denumire sa contina numele protagonistilor? De exemplu: Melissa &Joey - sitcom american
Hei tuturor stie cineva vreun anime ecchi? ceva cu magie, puteri magice si etc. va rog ajutor
Ce parere aveti de The Mentalist?
Dati-mi un site cu desene si filme!
Cine ma poate ajuta cu o lista de filme psihologice sau ce au legatura cu "materia cenusie", gen inception, the butterfly effect etc.? multumesc!
A fost ieri un film pe Prima, "Secretul din perete", cam asa ceva, si ma intereseaza povestea fetei "fantoma", dar nu vreau sa vad filmul. :))) Imi pazesc mintea de chestii inutile si daunatoare....? (mai mult)
Hey, TPU. Am vazut multe anime de dragoste si comedie unele fiind chiar neasteptat de magnifice. Nu prea ma uit la anime vechi sa zic asa, imi plac mai mult cele dintre anii 2012- 2016. Ce anime ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a