Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 6 Martie 2025 sunt:
Dau fund! Vreau si eu cateva filme de comedie cu adolescenti(gen sexuala) fara American Pie, Van Wilder sau Project X.
imi puteti da niste seriale gen Shadowhuntwers, sau filme in care grupuri se prabusesc in Alaska sau altundeva si sunt vanati de animale, sau filme ceva gen lupta cu natura, de supravietuire,...? (mai mult)
Ce seriale de mister cunoasteti? Ce v-a placut? Ce nu v-a placut?
Stie careva din ce film e luata partea asta de video? https://www.youtube.com/watch?v=Rg88DslzHU4
Hey buna TPU as vrea sa ma uit la niste filme dar nu stiu care.Imi plac cele de comedie.
Salut imi puteti spune câteva filme de top cu cai și caini?
Vreau un film de groaza care se petrece in pădure se îmi spuneti despre ce este vorba in acel film pe care mil prescrieti
Am descarcat un film in rusa cred ca e, si nu ii gasesc subtirarea nici in Romana nici in Engleza. Oare unde as putea gasi?
Caut un film despre o femeie care se îndrăgostește de un băiat minor, băiatul era rocker, titlul era ceva în genul californication.
Salut imi spune cineva si mie un film HD gen comedie sau actiune?
Când apare partea 3 din filmul 3 metri deasupra cerului?
Ce cadre din filme tineti minte, ce ar insemna trecerea timpului?
Cine imi spune si mie un film bun din 2012-2016?
Salut TPU Mai nou mi- am adus aminte de un film horror dar care nu te sperie. Treaba e in felul urmator (Din cate imi amintesc) In film este vorba de o fata care era un fel de varcolac/monstru...? (mai mult)
Hello, era un serial korean cred ca pe canalul diva universal, nu stiu cum se numea, ceea ce imi amintesc e ca sotul a facut niste teste adn ale unei fete si a descoperi ca era fiica lui iar sotia si...? (mai mult)
Cine este, in final, cu adevarat stapanul inelelor?
Un film frumos de dragoste? gen 3msc
Am vazut recent pe ProTv un film si nu mai stiu cum se numea. Era vorba despre o fata si prietenele ei care aveau o trupa numita Pisicile sau ceva de genul si ajung celebre, iar solista ajunge mai celebra...? (mai mult)
Intrebarea mea este legata de acel desen " Austin si Ally" de pe Disney Channel. Cum se numeste episodul in care Austin isi pierde vocea, si nu mai are voie sa cante o perioada de timp. Multumesc...? (mai mult)
Aveți idee cănd ar trebui să apară: 1. Jeepers Creepers 3 2. Game of Thrones sez.7?
Idei petru un scrurt metraj(max 5 min)?
Salut, am vizionat Naruto primul sezon pe Android până la episodul 79, dar nu mai găsesc site- uri bune pentru telefon și chiar vreau să termin Naruto sezonul 1 pentru a începe Shippuden. Vreau...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu toate episoadele din Suleyman Magnificul?
Imi recomandati niste filme romantice? Mai noi :D
Cand va incepe Piratii din Caraibe 5 va rog sa imi spuneti
Salut, niste filme frumoase de actiune, cu bataie etc?
Ce filme si ce actori/actrite dintre filmele de Oscar de anul asta va plac(daca le-ati vazut bineinteles)! Cine vreti sau credeti ca va castiga?
am o intrebare. Stie cineva cum se numeste serialul/filmul acela in care un supravietuitor protejeaza o femeie care poate vindeca apocalipsa zombilor? btw, filmul/serialul este tip apocaliptic....? (mai mult)
Doar mie imi place filmul "Izbaveste-ne de cel rau"? :)
Heii! Imi puteti spune si mie niste seriale coreene (kdrama)? Nu am vazut nici unul pana acum.
Care sunt filmele, actorii sau actritele vostrii preferati dintre cei romani? Dar dintre cei/cele straini? "All time " bineinteles, nu doar de acum. Puteti sa faceti si top- uri daca doriti! Dau funda...? (mai mult)
Va rog datmi un site unde pot vedea filmul Zombbiland 2{2017} va rog dar sa fie 2 nu 1
Aveți idee cum îl cheamă pe actorul care joaca în reclama de la Eubiotic junior? Este șaten și are parul un pic lung, prins în coada. Mulțumesc anticipat!
Care serial dintre ultimele aparute vi se pare cel mai bun? Prim ultime aparute ma refer la Shooter, Lethal Weapon, Pitch, Designated Survivor, Westworld si Bull. Sau care v- a placut mai mult din ...? (mai mult)
Care a fost bugetul serialului Toate panzele sus(1977)?
Cine stie ceva seriale romanesti ca si Toate panzele sus?
Salut unde pot vedea si eu filmul prostia omeneasca? Dau funda
Era un film in care era vorba despre niste oameni care au descoperit/facut (nu mai stiu) o gaura intr- un loc rege (antartica, polul nord, sud, siberia) nu mai stiu.Erau niste extraterestri ...? (mai mult)
Ce serii de filme știți voi și să fie faine? :D Gen Fast&Furious, Harry Potter, Hobbitul. pe astea le-am văzut. Mersi ^_^
Ciao,stiti un film sau serial gen Push: Razboiul mintii? Sa fie personaje care au super puteri,actiune, si sa nu fie vechi, gen de pe vremea cavalerilor sau ceva...
Hei! Stie cineva daca a aparut por tu amor ( partea a treia din 3msc) sau daca mai apare?
Se spune ca in 2018 o sa apara Hotel Transilvania 3, oare e asa?
Ce filme din alte ere merita vazute?
Hei tuturor! Vreau si eu sa mi recomandati niste filme vazute de voi gen de dragoste, sa fie si actiune.
Ce serii de filme stiti? Ceva fantastic gen X-men, Piratii din Caraibe, Cronicile din Narnia
Urmaresc desenele, , Miraculos Buburuza si Motan Noir, , ! Imi puteti spune sau da adresa unde pot viziona episoadele 26, 27... in romana? Sau sunt traduse in romana episoadele 26 in sus? Am...? (mai mult)
Era un desen pe Minimax prin 2007-2011, cam asa cu niste ursuleti de plus care dupa ce plecau copiii ei incepeau sa vorbeasca si sa se miste Cum se numea?
Ce parere aveti despre seria de filme The Mummy?
Fani anime vreau multe detalii despre animeul sailor moon datica adica de la primul sezon pana la ultimul unde il pot gasi pe tot fara sa lipseasca frun szezon un episod ajutati-ma
Hey, puteti sa imi spuneti cand incepe ep 9 din sez 8 din The Vampire's Diaries?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!