Care sunt filmele voastre preferate de la Marvel si DC?
In afara de Supergirl, Arrow, Legends of tomorrow si The Flash ce seriale mai au cei de la DC Comics?
stie cineva un film frumos cu un caine politist, ciobanesc german?
Niște anime funny? ^.^
In serialul Fringe, ei calatoresc prin universuri paralele, sau doar le studiaza?
Va rog spuneți-mi si mie 3 filme horror înafara de The Walking Dead și Scream.
Spuneti-mi niste filme de drama bune :D, dau funda!
O sa apară un nou sezon din Fullmetal Alchemist?
Ma intereseaza sa aflu cum se numeste un film in care fata unui bogatas fuge de acasa si se intalneste cu un hot de masini cu care va ramane impreuna si ii cer recompensa tatalui care credea ca ...? (mai mult)
Stie cineva un film fain cu adolescenti gen Be careful what you wish sau 17 again? Dar sa fie mai nou, nu imi plac filmele vechi?
Cine stie niste seriale captivante? Ceva sf sau fantasy
Ma intereseaza sa aflu cum se numeste un film in care fata unui bogatas fuge de acasa si se intalneste cu un hot de masini cu care va ramane impreuna si ii cer recompensa tatalui care credea ...? (mai mult)
as vrea sa gasesc un film insa nu stiu cum se numeste, m- am uitat la el acum cativa ani, era primul meu film horror. Poate ma ajutati voi si il gasiti., , Era vorba de un criminal imbracat...? (mai mult)
Vreau si eu niste serialee faain, dar sa aiba mai mult de 2 sezoane. (Inafara de TVD, TW, TO, PLL, AHS, TWD, Lucifer, Skins si Supernatural)
Ce actor vă place cel mai mult?
Nu am inteles nimic din filum GoodNight Mommy, deci femeia aia care se prefacea a fi mama lor a murit si dupa ei o intelnsesc pe mama reala cantand noaptea in lanul de porumb?
Sanatate,imi poate zice si mie cineva un program care sa ma ajute sa vad niste poze/filme/clipuri?
Imi puteti recomanda un serial la fel de bun ca si 'Prison Break' sau 'Breaking Bad'? Multumesc anticipat si ofer funda.
Niste filme dragute cu adolescenti? Sa nu fie de groaza, in rest orice gen. Si cat mai noi.
Va rog spuneti- mi unde pot urmari serialul Vine Politia daca il mai stie careva, il caut de ceva timp si nu gasesc cate 10 minute din episod. Daca stie cineva unde pot gasi episoadele full ...? (mai mult)
Dati-mi niste filme de dragoste cu adolescenti, sa semene cu filmul LOL. Funda:)))))
Salutare.este un show pe e! entertaiment hollywood and football. Nu gasesc coloana sonora. Puteti sa ma ajutati.multumesc mult
As vrea un serial anime ceva gen Naruto, care sa contina puteri! Va MULTUMESC! :)
Hei,cum se numea filmul acela indian, cel care ii pune jar pe gat. Ceva de genul.Dau funda
Cine imi poate da o lista de filme cu ursi, lei, lupi etc? funda
Unde pot vedea avengers assemble toate sezoanele in romana. Dau funda
Nu stiu numele unui film dar stiu conținutul.O studenta se îndrăgostește de profesorul ei. acesta are nevasta și o fata. nevastata lui e in scaun cu rotile si cauta ajutor pentru ea iar studenta se...? (mai mult)
ajutati- ma sa gasesc un film pe care nu i stiu denumiream Deci va spun cuprinsu dupa care imi spuneti dacal stiti este important. Doi tineri indragostiti se pregatesc sa plece la picnic apoi...? (mai mult)
am fost la cinema zilele acestea si la reclame a aparut un film cu un caine care povestea(era personajul principal), si se numea ceva gen"Cainele cel mai prieten al omului" daca stie cineva cum...? (mai mult)
Buna, acum, vreo 6, ani prin 2011- 2012 am vazut pe kanal d un film horror sau thriller dsp o femeie care avea un copil si un sot, si la un moment dat o femeie(probabil soacra.sa)ii voia raul si facea...? (mai mult)
Ce semnifica tatuajul lui TBag Bagwell din serialul Prison Break? Este un tatuaj in forma de infinit, sau ceva gen si o arata tuturor celor noi foarte palmat, va rog sa imi raspundeti, sunt foarte ...? (mai mult)
Am vazut un film in anii `90 despre un pictor in de venire. Actiunea se petrecea in New York in anii `1992- 1993. Pictorul era un tanar de 25 de ani, de statura 1, 65 cm(aproximativ), imbracat in geaca...? (mai mult)
Cum pot sa vad seriale inainte de a aparea( eu urmaresc The Vampires Diaries) Va rog scrieti-mi!
Isi aduce cineva aminte de un film de groaza cu o fata de venise de la nebuni? Mai avea o sora si mama ei murise. Si ea credea ca e a fost de vina iar in fiecare seara o visa si alerga in padure si gasea...? (mai mult)
Https://media.giphy.com/media/13YHfkyC5rLfvG/giphy-downsized-large.gif E film? Daca da, cum se numeste?
Hei imi puteti cand va aparea Avatar 2 pentru ca am inteles ca este in 2017 dar nu stiu ce data va rog sa imi spuneti
Cand eram micuta am privit un film strasnic, probabil acela a fost primul film din viata mea de acest gen, dar imi aduc aminte cu greu din putinele cadre: ceva cu un lan de porumb(inaltime...? (mai mult)
Salut, am vazut mai demult un film cu un militar si cainele sau dresat care au plecat in razboi iar militarul a murit si cainele se intoarce la familie unde cel mai bun prieten al militarului minte ca...? (mai mult)
Cand apare fast and furious 7?
Salutare, am si eu o nelamurire.Care este diferenta sau cel putin daca este vreo diferenta dintr- un film HD si BLU- RAY, ar fi indicat una dintre cele doua mai mult in cazul in care as dori sa pun un...? (mai mult)
spuneti-mi niste filme de comedie, dar nu oari si care, doar care ati crezut voi ca a fost cel mai amuzant.
Hei, tocmai am vizionat filmul Hannibal(2001) si vreau sa va rog sa imi explicati finalul. Adica dupa ce i- a pus catuse lui Hannibal ce s- a intamplat? Fix dupa aceea a ajuns politia si era doar Clarice...? (mai mult)
Pe ce canal are emisiunea Pixel Media Center?
daca ma puteti ajuta spunandu- mi cum se numeste un film. stiu doar cateva chestii : Era vorba de un barbat si o femeie care parintii nu ii lasau impreuna. si pe barbat l- au inchis. Femeia era...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva cand apare Ep. 11, Sezonul 2 din Lucifer? Multumesc.
Cum se numeste episodul din Ed, Edd & Eddy in care contine replica asta: - Ed, ce cauti in patul meu la ora asta? -Nu pot sa dorm Eddy, ma tot intreb cum poate sa miroase picioarele daca nu au nas!
Ce seriale cu supereroi stiti? Sau cu vrajitori
Ce seriale cu supereroi stiti? De preferat Marvel sau DC
Ce seriale de comedie romanesti ati vizionat? V-au placut?
Vreau sa-mi spuneti filme gen "Fifty shades of Grey"..mz anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!