Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 23 Februarie 2025 sunt:
Salut Prieteni TPU.Am mai pus aceasta întrebare și putini ați răspuns. îmi cer scuze ca va întreb din nou: Am Văzut mai demult un film Acțiune SF în care este vorba de niste prizonieri care le...? (mai mult)
Salut. Am vazut filmul "Haita de actiune" si din tot soundtrackul de pe Yt nu gasesc singura melodie in lb. engleza cantata de o fata. Help, pls
Am văzut mai demult un film acțiune sf și nu știu cum se numea? Era vorba de niște prizonieri care iau lăsat să fugă într- un deșert plin de capcane... Liane mișcătoare sau diferite obiecte...? (mai mult)
Vreau să-mi recomandați un film romanesc recent, disponibil pe YouTube.
Bună! Ce seriale recomandați?
Ce filme si seriale unde suspansul e la nivel inalt stiti? P.s daca se poate sa fie si cu serial killer.
Stie cineva cine este Brandusa (secretara comisarului) din serialul Clanul de la pro tv?
DAU FUNDA! Daca vreau sa ma uit la Netflix pe televizorul LG pot sa ma uit dar nu am subtitrari in romana, chiar daca am Netflix- ul setat pe romana si subtitrarile televizorului pe romana, stie cineva...? (mai mult)
Aveți ceva filme cu războaie? Filme de genu 300 de spartani
Filme asemanatoare cu jamesy boy?
Bună ziua.Va rog spuneți-mi cum de numește filmul cu o fata care are cancer și vine la școală chelioasa și un băiat o batjocorește la scoala
Bună ziua, caut un film de ceva timp, dar nu îi mai știu numele, în film este vorba despre doua persoane bărbat si femeie, destinul încearcă mereu sa îi aducă împreună dar mereu intervenea...? (mai mult)
Ce seriale si filme cu suspans foarte mult stiti?
Filmele cu Boika sunt adevărate?
Stie cineva filmul ala mai vechi, nu mai stiu sigur povestea cum era, inceputul dar stiu ca era ceva actiune si actrita principala il platise pe unu sa o invete sa se bata, ce sa faca in caz ca e la...? (mai mult)
Trebuie sa te uiti la serialul demon slayer inainte de a merge sa vizionezi filmul demon slayer?
Bună seara TPU, sunt în căutare de câțiva ani de un film western rusesc cu niste copii, mentionez ca actorul principal era un baiat de vreo14- 16 blond si semana cu Pistruiatul, imi doresc tare ...? (mai mult)
Hei, dați-mi nume de seriale frumoase. Dar sa fie bune.
Bună, ma poate ajuta cineva? Nu mai știu titlul unui film, era un băiat care era cu mama lui și un bătrân la care muncește ii da o sabie și cu sabia aceea pleacă în alta lume și devine samurai,...? (mai mult)
Salut. A vazut cineva serialul true blood? Sau 2 broke grils? Imi puteti spune un rezumat ceva, va rogggg
De ce in filme sau seriale actorii nu poartă niciodată aceleași haine?
Salut. Filmele horror participa la Oscar? Daca da, a castigat vreodata unul? Mersi
Buna. Stiti vreun serial gen pretty little liars? Cu adolescenti si crime, mister. Thx
Recomandati- mi va rog filme cu urmatoarea tematica: protagonistul sa fie o persoana cu multe abilitati si potential dar din anumite motive, de exemplu de securitate sau timiditate, sa le ascunda pretizand...? (mai mult)
Voi unde va notati filmele vazute sa nu le uitati?
Ați văzut Twin peaks? Cum vi s-a părut. Ce gen e? Am înțeles ca ar fi ceva horror, mister
Caut un fim si nu stiu de unde/cum sa- l gasesc.Acum foaaaarte multi ani o prietena mai mare a sugerat sa ne uitam la un film, pe calculatorul ei. Era despre un cuplu tare ciudatel, foarte pasionat,...? (mai mult)
Buna! Are cineva Prime Video? Are filme si seriale de calitate? Merita sa-mi fac abonament?
Cei care ați urmărit serialul Vlad, ce părere aveți despre ultimul episod? Nu mi- a plăcut și, în fond, nici nu am înțeles de ce Vlad ( Adi) nu a rămas cu Eliza, daca tot s- au reîntâlnit...? (mai mult)
Cine a văzut Superstar Germania la RTL Television Astăzi?
Ma plictiseam si am revazut cateva scene din filmul Apocalypto pe YouTube, ma gandeam cum ar fi daca personajul principal ar fi fost un erou Marvel? Ce parere aveti?
Buna seara,stie cineva care este numele real al Tinei,din serialul Lectii de viata, episodul "Femeia vietii"? Multumesc!
Salutare! Am cateva intrebari, legate de niste filme : 1. Merita sa privesc Breaking Bad? 2.Despre ce este vorba in Breaking Bad? 3.Despre ce este vorba in American Psycho? 4.Despre ce este vorba ...? (mai mult)
Salut filme horror cu animale dar vreau din 2019 pana in 2023 ca restul le stiu pe toate! DAU FUNDA!
Cum se numea filmul ala despre un om cu familie care era pupular in liceu si e insurat cu 2 coopii si se cearta cu nevasta si a fost transformat in liceean inapoi ca sa se indrepte si sa si salveze fata...? (mai mult)
Buna seara! Am vazut acum cativa ani un film, dar nu.mi aduc aminte numele si incerc sa.l gasesc. Era vb despre o tanara pictorita care asista la o crima si incearca sa deseneze criminalul, el afla de...? (mai mult)
Hei, ce înseamnă dublaje?
Probabil nu voi primi nici un raspuns, dar vreau sa incerc. Deci, e un film SF despre niste oameni care daca faceau infractiuni li se puneau niste dispozitive, din acel moment nici un om care il intalnea...? (mai mult)
Cate episoade are serialul inima salbatica din anul 1993?
Câți dintre voi ati vizionat filmele lui Stanley Kubrick? Am fost plăcut surprinsă de inventivitatea și genialitatea sa, de cum a reușit să arate privitorilor realitatea sumbră a Hollywood- ului,...? (mai mult)
Salut TPU. Ce părere/păreri aveți despre serialul omeni legi de la axn? Știu că e de mult timp dar eu acum l-am descoperit. E real, e regizat, e copiat după cbs reality (tv)?
Adrese url tv online, stiti?
Stie cineva cum se numea un desen animat cu un copil care primeste o telecomanda ca o bagheta rotunda care transforma un robot in motocicleta sau un soi de avion sau chiar in femeie care avea grija de ...? (mai mult)
Vă mai amintiți de desenul animat "Salamandra lui Ned"? Câți dintre voi l- ați vizionat? Îmi aduc aminte cu nostalgie cum nu pierdeam nici un episod acum doua decenii când se difuza pe Minimax...? (mai mult)
Ce filme de tip post apocaliptice cunoasteti? Dar sa fie bune.
Ce parere aveti de serialul ''The Wire''? Mi se pare overrated.Adica e un serial ok, sunt pe la sezonul 3 ep 10, dar am vazut ratting- ul si am vazut si pareri pe reddit si Youtube si multi zic ca ...? (mai mult)
Cine e Straton din Mișu și Ionică? Știm că este copilul lui Bacovia (Gabriel Bacovia) dar niciodată nu este numit așa. Plus că nici nu seamănă. Și de unde denumirea de Straton?
Salut TPU, am vazut mai demult un film in care erau niste puscariasi trimisi pe o insula pustie sa se omoare intre ei. Atat imi aduc aminte sincer.
Ce filme românești știți în afară de cele în care sunt acrori Adrian Pintea și Florin Piersic? Dar să fie filme în genul ăsta
Caut un film care nu- mi mai amintesc decât câteva secvente, erau 2 surori una dintre ele a fost acuzata de vrăjitorie și înecată de un șerif parca, și la sfârșitul filmului se răzbuna pe ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!