Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare tuturor! Exista vreo posibilitate sa contactez un producator/regizor de film american? Si daca da, cum?
Am vazut de mult un film pe care as vrea sa il revad insa nu mai tin minte cum se numeste. In film este vorba de o fetita grav bolnava care are nevoie de transplant de organe si negasind donatori parintii...? (mai mult)
Filmul Scream 6 este pentru copii 18+ pentru cei care nu știu este un film de groaza oare m-ar lăsa să intru chiar daca am 13 ani jumate?
Buna ziua! Am văzut când eram mai mica un serial cu sora mea de 4 ani avea atunci si acum vrea sa se uite la el, tot ce îmi aduc aminte e ca era cu o fetiță blonda care intra din greșeală in lumea...? (mai mult)
Buna dimineața! Știe cineva, daca postul Acasă tv după ce termină de redifuzat serialul "Inima de tigan", o sa îl redifuzeze și pe "Regina"? Mulțumesc!
Bună! Mai știe cineva de un desen animat super vechi despre animale? Era un fel de national geographic interactiv din ce îmi aduc aminte.E o amintire super vaga, dar mi- ar placea sa- mi readuc aminte...? (mai mult)
Stiti unde as putea sa gasesc telenovela romaneasca Iubire si Onoare?
Saluuuutt, deci din cauza jocurilor Star Wars, vreau sa ma apuc si de seria de filme, doar ca nu stiu in ce ordine ar trebui sa ma uit. Am vazut ca unele persoane zic in ordinea in care au aparut, ...? (mai mult)
Deci, acum ceva timp s- a difuzat pe national tv serialul, , calalerul nopții" recent mi- am adus aminte de el și l- am tot căutat. Am reușit sa- l găsesc da doar in limba spaniola. Întrebarea ...? (mai mult)
Uitatul la filme este un hobby?
Un serial bun pe Netflix?
Ultimul film vizionat la cinema?
Salut TPU acum foarte mult timp am vazut un film in care era vorba de niste adolescenți care au plecat intr o vacanta si era unu indragostit de o fata si i- a omorat pe toti aia, tin minte ca era o cabana...? (mai mult)
Este un film cu o fetiță care are puteri supra naturale, desenează pe o foaie bolovani și cade pe casa vecinilor asa începe filmul, stice cineva cum se numește?
Buna dimineata TPU,eu am vizionat cu mama mea attack on titan, tokyo ghoul si baki ce recomandati sa ma mai uit cu mama mea?
Buna, caut și eu un serial cu un copil răpit de un pedofil, copilul este răpit din parc, mama sau tatăl candidează ca primar, după câțiva ani se întoarce un copil care de fapt nu este fiul,...? (mai mult)
Exista vreo modalitate de a recomanda celor de la Netflix să adauge un film sau un serial Știu că pot să folosesc un vpn dar mă gândeam că ar fi o modalitate că cei de la Netflix să le adauge...? (mai mult)
Buna seara! Stie cineva unde as putea vizualiza sezonul 3 din serialul romanesc "Umbre"? Recent mi am luat abonament Hbo Max si am aflat ca pe aceasta platforma sunt disponibile doar primele 2 sezoane....? (mai mult)
Pot face un alt cont de Netflix cu același card bancar? Si tot același nume
Bună, cand eram mica se difuza un film pe care îl tot caut de ceva vreme. Tot ce mai țin minte e că era vorba de două fete pe marginea unui pod sau o prăpastie, ceva de genul, cade una din ele...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva, unde gasesc episoadele cu Judecatoarea Judy? Imi place mult serialul.
Mai de mult am văzut un serial turcesc sau american, nu mai știu exact, și vreau să aflu cum se numește. Este vorba despre o fată roșcată, pe nume Eliza, care fuge de acasă, parcă. Mai este...? (mai mult)
La Scream 6 ar putea fi că clasificare 18+ sau Nerecomandat pentru 15 ani și dacă este nerecomandat pentru 15 ani pot sa intru? Eu acum am 13 ani jumate.Ca am văzut că Scream 5 a fost 18+.
Salut, am o întrebare, știe cineva daca va mai apărea partea a 3 a din cuibul dragonului, Turnul Elfilor, vă rooogggg am așteptat 3 ani dar tot nu apare.
Salut TPU! Prin aprilie va ieși filmul Super Mario Bros și vreau să merg la el cu doi prieteni de 11, respectiv 13 ani. Eu am 14 ani și chiar dacă nu ar trebui să urmăresc astfel de filme infantile...? (mai mult)
Păreri Insula Dramei Totale?(toată seria)
Buna! Știe cineva cum se numește filmul cu o fata care era la o petrecere cu prietenii și se retrage cu un bărbat in masina, fac dragoste și fata se descompune pe zi ce trece din cauza bolii cu transmitere...? (mai mult)
Pls ziceti-mi ceva filme ca Divegert, gen SF cu actiunea petrecandu-se in viitor.
Cand eram mica la kids co mergea un serial cu persoane reale(nu personaje animate)care mereu se duceau la un elf sau spiridus care iesea din namol/noroi si le indeplinea dorintele. Nu gasesc serialul nicaieri,...? (mai mult)
Salut! As vrea sa știu dacă există vreun film de genul "The electric state" (care o să apară în 2024) sau "Războiul Lumilor " sau mai pe scurt, sa fie cu creaturi de genul asta, gigante, dacă...? (mai mult)
Film:totul ingheata si doi barbati parca merg in cautarea fiului care ramane blocat intr- un bloc geva gen New York si pe drum moare unul dintre ei, parca cade intr- o crapatura a drumului si oameni din...? (mai mult)
Stiu doar o secventa din acest film si e greu dar era ceva gen Divergent, se facea ca o fata parca cu parul scurt era urmarita ca intr- un vis de astia care o tineau sub control si s- a intalnit cu un...? (mai mult)
Buna, TPU! Am nevoie de ajutor. Acum cativa ani am văzut un film pe laptop cred, unul despre o fata care isi vinde prietena intr- un club pentru o bratara unor pesti (traficanti), fata de 16- 17 ani...? (mai mult)
Videoclipurile fake cu fantome sau monștrii sau altceva (pur și simplu cu un telefon sau cameră specială sau CCTV) sunt mai de speriat decât aproape toate filmele horror, unde se investesc sume mari...? (mai mult)
Intrebare pentru cibefili.Care sunt topurile voastre de filme? Al meu: 1 titanic 2 diamantul sangeriu 3 inchisoarea ingerilor 4 now you see me 5 escape plan (cu stalone) 6 codul lui davinci 7 furtul...? (mai mult)
Salut. Caut un film. Este ceva gen The Loft. Erau 3 prieteni care inchiriase o camera de hotel. Acolo se intampla ca o femeie sa moara..Se hotarasc sa ingroape cadavrul... Unul din actorii avea ochelari.Este...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce episod era din Leana si Costel Vacanta Mare cand Leana e operata si o duce Costel cu roaba si parca-i zice ca are picioare de capra sau ceva de genul?
Iubitori/oare de seriale coreene pe aici? In special de cele istorice. Ce seriale istorice noi sunt anul asta?
Cam putine intrebari pe aici, exista alt forum pentru cinefili sau ce?
Cum se numește melodia de la începutul filmului face of terror?
Buna! Dacă plătesc abonamentul Netflix de pe card îmi va apărea abonamentul de Netflix și pe factura?
Când eram mic era un film numit Crime la indigo la TV și era o scena cu schelet care se mișcă pe ecran rapid. Inca ma sperie și acum. Puteți sa vedeți pe net scena. Pe voi va sperie?
Ce parere aveti de seria anime ghost in the cell? Are povestea buna? Are scene nud?
Bună dimineața, dragi oameni buni și bună să vă fie inima! Ce ziceți, moare Joel sau mai rezistă un timp? (The Last of Us) Un mic reminder: în episodul de săptămâna aceasta, Joel este...? (mai mult)
Salutare dragilor! Am şi eu o întrebare pentru show- ul Vacanţa Mare. Caut melodia cu "Ciomu" dacă o mai ştiţi, unde parodiau ei acel eveniment cu doctorul şi tot odată melodia de la Activ - ...? (mai mult)
Unde pot viziona meciurile și tot ce se întâmplă în WWE la momentul actual? Nu e problema daca trebuie sa plătesc abonament sau nu
Cum se cheama parfumul de la 4DX?
Salut,când apare Zootropolis 2?
Serialul Captiva cum aș putea să îl văd? De la episodul 450?
Salut. Doar la mine nu mai merg site-urile de filme online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!