Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 7 Martie 2025 sunt:
Saluatre TPU mi-ati putea spune cateva filme cu printese? Dau funda pentru raspunsul cu cele mai multe filme. Ex: Frozen, Brave, Rapunzel...
(Vikings) Care este vikingul vostru preferat (gen Ragnar,Rollo, Bjorn etc.)?
Era un desen animat cu două pisici, una neagra (mai mult purpuriu, dar asa era stilul animatiei), alta alba (si mai naivă, o asculta mereu pe cea neagra). Pisicile erau ale bătrânei, pe când ...? (mai mult)
Salut TPU, Ştiţi că în fiecare an, de Paşte, la TV se difuzează mai multe filme legate de Iisus Hristos. Aş vrea să le pot vedea din nou pe toate. Îmi puteţi spune măcar numele filmelor?...? (mai mult)
vreau sa ma uit la un serial dar nu stiu la ce as vrea sa fie fara vampiri varcolaci etc. m-am saturat de seriale de genul ala vreau sa fie comedie.
Unde pot sa gasesc niste informatii despre Boruto?
De unde fac rost de camere de filmat? ( ca cele de la Hollywood)
Salut. Ati vazut Prison break? Va placut? ce personaj? O sa fie si un alt sezon?
Cum e serialul Battlestar Galactica?
Buna, TPU. Caut un film pe care l- am vazut cu ceva timp in urma si nu imi amintesc cum se numeste. E un film chinezesc. Tot ce imi amintesc e ca actorul principal se prefacea ca e prost, cand de fapt...? (mai mult)
cum as putea sa fac o subtitrare pentru un film, nu gen sa fie filmul gata subtitrat ci doar acel fisier cu subtitrare in romana, multumesc. Funda!
Despre ce e vorba in Battlestar Galactica? Are continuari?
Filme 2016 bune?
Spuneti-mi si mie mai multe filme gen Instrumente Mortale.Dau funda
Stie cineva unde as putea sa vad serialul " Probleme in paradis" sau ceva de genul, care se difuza pe discovery si era despre oameni care vindeau droguri si erau prinsi de catre politisti?
Ce varianta de film a operei "Romeo si Julieta" este mai apropiata de carte adica de povestea originala?
Buna cine îmi zice și mie toate absolut toat și episodice si principale si secundaretoate personajele din pariu cu viața 1 PS:
Buna unde pot gasi serialele online (the simpsons, spongebob etc) cu subtitrare in romana? Se gasesc pe voyo, Netflix? Sau ce alt site mai stiti?
Doresc si eu filme asemanatoare cu "Remeber Me". Desi nu cred ca exista un film cel mult la fel de bun. Si seriale gen "Pretty Little Liars". Va rog mult!
Îmi porți spune un film, serial, sau un anime gen românce? În care băiatul sa fie foarte rău la început însă se schimba după ce se indragosteste... pot fi și seriale coreene. Cum ...? (mai mult)
Cate episoade are serialul The vampire Diaries sezonul 8?
Salut, vreau sa-mi fac un site de desene animat, am nevoie de vreo licenta?
Stie cineva o aplicatie de vizionat filme cu, care sa pot modifica claritatea filmului?(nu MX Player)
Cand intru pe MX Player nu merge sunetul din cauza codecului AC3...ce pot sa fac?
Filme foarte Asemanatoare cu -Anotimpul vrajitoarei. In sensul : Diavol-ul isi face aparitia, si citerea rugaciunulor foarte puternice impotriva lui.
Exista filme romanesti mai noi de anul 2000 care nu arata a telenovela sau a ceva facut de Bollywood?
Am nevoie ca cei care vizioneaza Kdrama sa imi sugereze niste seriale gen Love Rain, Sassy Go Go sau Mostenitorii. Iubesc serialele alea si vreau s avizionez ceva asemanator. Dau fundita ...? (mai mult)
Deci am vazut un film cand eram mai mica, de groaza parca, cu unii care s au mutat intr o casa noua si cand renovau gaseau ceva prin pereti sau nu mai stiu. ceva de genul. stie cineva ce film e? Si...? (mai mult)
Cum pot, pe Youtube, sa vad un clip care nu este disponibil in tara?
Buna vreau și eu niște seriale bune, de exemplu cum e "Skam"...nu vreau cu vampiri sau chestii... vreau cu băieți frumoși
Ce seriale urmariti? Ce gen sunt?
Ofer funda! Cum se numeste filmul transmis chiar acum pe canalul Diva?
Stiti cateva filme romanesti care nu sunt filmate ca si o telenovela? Am gasit unul, Condamnat la viata, dar nu e 100% romanesc, doar regizorul e roman si 2-3 actori romani
stie cineva daca mai apare partea a 3 a din 3 metros sobre el cielo?, sau macar informatii ceva.
Salutare îmi puteți recomanda un fil de acțiune sau aventura foarte foarte bun Ms anticipat
Îmi puteți spune câteva seriale foarte frumoase coreene romantice? Cum este de exemplu Heartstrings sau you're beautiful. Funda plus puteți cete o favoare.
Cele mai interesante filme de comedie(cu subtitrare in romana)?
Hei. Am vazut pe Instagram un videoclip cu anime si m- am interesat era cu un baiat Kou si o fata Futtaba am cautat pe Youtube Kou Mabuchi si am vazut 12 episoade si doar acestea au fost? Daca stiti ...? (mai mult)
Cine imi recomanda si mie un serial bun? pana acum m-am uitat la pariu cu viata, o noua viata si ingeri pierduti.
Ce filme gen 28 Weeks Later, World War Z stiti?
Prieteni! Va rog sa-mi spuneti daca Ezgi Asaroglu va juca in filmul Kosem. Please
Salut, am vazut odata un film. Era cam asa. Un barbat intra peste o femeie in casa, aceasta se ascunde in dormitor sub pat si suna la politie. Dupa este rapita si bagata in portbagaj si la fina le dusa...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti unele seriale, de preferat animat, de exemplu Tokyo Ghoul ceva de genul daca stiti?
De ce a fost scos canalul TV Minimax din grila Telekom? Stiu ca a fost scos din 2012, dar as vrea sa stiu de ce si daca il vor introduce inapoi
Pentru cei care vizioneaza Naruto. La sfarsitul bataliei dintre Naruto si Sasuke. Cele doua jumatati ale lui Kurama se reunesc formand unul? Nu am prea inteles
Stie cineva cate parti are filmul " STIU CE AI FACUT ASTA VARA"!? Am vazut doua parti dar am inteles ca ar mai fi inca una. L'a vazut cineva? Mersi.
Hei TPU, tremur toată, m- am uitat la un film de groaza, care parea ca se termina frumos, dar, la final a murit toata lumea...mor de frica, mai ales ca astazi e 13 zi blestemata, si m- am uitat...? (mai mult)
Nu va pare ca din sezonul 4 Arrow a inceput sa isi revina?
Stiti seriale care au subiectul calatoria in timp sau au actiunea in viitor? In afara de Doctor Who si Legends of Tomorrow
Ce seriale sf stiti? Ceva ce nu te plictiseste
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.