Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 9 Martie 2025 sunt:
Hei TPU, tremur toată, m- am uitat la un film de groaza, care parea ca se termina frumos, dar, la final a murit toata lumea...mor de frica, mai ales ca astazi e 13 zi blestemata, si m- am uitat...? (mai mult)
Nu va pare ca din sezonul 4 Arrow a inceput sa isi revina?
Stiti seriale care au subiectul calatoria in timp sau au actiunea in viitor? In afara de Doctor Who si Legends of Tomorrow
Ce seriale sf stiti? Ceva ce nu te plictiseste
Cate episoade o sa aiba sezonul 8 din The vampire diaries?
Spuneti va rog un film interesant.Va rog.
Daca stiti careva... Cand apare sezonul 2 din "Miraculos"?
Stie cineva pe unde pot gasi nominalizarile la Oscar pentru anul asta? Ca prostul ala de Google imi da numai previziuni si presupuneri. Multumesc.
Unde pot vedea al doilea sezon din Cronicile Shannara? Dau funda! link daca puteti
imi puteti recomanda si mie un film FOARTE horror.M.am uitat la alte filme cum ar fi The Ring sau Conjuring si nu prea m-au pasionat.
Funda! Care sunt cele mai amuzante filme de comedie pe care le-ati vazut?
Hey! care sunt cele mai horror filme pe care le stiti?
Buna vreau si eu top filme romantice pentru adolescenti bune REPEDE dau funda :)
Buna TPU as vrea si eu niste sit-uri cu animeuri :P
Stie cineva filme gen Goosebumps, the secret life of pets,nine lives? In general filme amuzante, dar si cum ii goosebumps.
Stiti alte filme asemanatoare cu Twilight?
Stie cineva unde pot vedea filmul din linkul urmator? http://cinefan.ro/stiri/cinestuff/7293-la-drum-cu-tata-regizat-de-anca-miruna-lazarescu-in-premiera-la-kinodiseea-2016
Buna stiu ca The Vampire Diaries este difuzat pe CW TV canal american unde putem urmari canalul sau un site online cu serialele de pe acest program tv?
Salut,as vrea si eu niste filme gen comedie, dragoste. Mersi!
Vreau niste filme romantice sau ceva filme sa scoata niste emotii din mine.Am vazut Titanic si Me before you si mai multe si nu am plans. Vreau sa vad daca vreun film poate sa scoata niste emotii ...? (mai mult)
Stie cineva seriale bune sf? De preferat ceva in care nu se vorbeste de sentimente mai mult de jumatate din serial ca in Arrow
Salut ma uit la naruto de mic de prin 2007 si acum am zis sa ma apuc iar de el dar vad ca pe net unele episoade sunt blocate "Cele vechii" stit vreun site unde le pot vedea?
Din ce film este imaginea aceasta? https://68.media.tumblr.com/df4c9211a1fab4949fe0e847d3ee8862/tumblr_nfjp7yPTZC1r7eta3o3_1280.png
Ce seriale imi recomandati? Ceva de fete?
Unde pot vedea si eu episodul 8 din serialul NARCISA SALBATICA online?
De ce tineti cont cand urmariti un serial? Actorii principali sa fie frumosi? Sau sa fie urati si carismatici?
Ce filme importante o sa apara in 2017?
Cine stie niste filme de comedie cu politisti sau asa ceva?
Sall am văzut acum mulți ani un film cu un om îmbrăcat in negru si avea o pelerina neagră si putea scoate din el lanțuri imi poate sune cine cum se cheamă filmul începutul era ceva gen el murea...? (mai mult)
Prieteni am o intrebare. Pentru cei care urmaresc seriale turcesti, in special, , Furtuna pe Bosfor (Paramparca ) " va rog sa- mi spuneti : Cum se numeste actorul Mithat in realitate? Va rog. Este cel...? (mai mult)
Hei! Vreau si eu niste filme horror care chiar te sperie.
Stie cineva un film horror mai nou?
Buna,stiti cumva cand va juca Salman Khan impreuna cu Sylvester Stallone in acel film de care se spune? cum se va numi? dau funda raspuns corect.
as vrea sa Vad un serial gen Witch of the End. Sau The secret Circle vreau sa fie cu vrăjitoare vrăjitori. Funda :)
Vreau si eu niste filme foarte horror dau funda :)
Buna seara, am si eu o intrebare pentru cei ce au cont pe antenaplay, am dat pe emisiunea chefi la cutite si nu mai e nici o editie imi poate spune cineva de ce? si unde le- as putea gasi? Multumesc!...? (mai mult)
Imi puteti recomanda si mie un serioal gen tokyo ghoul sau acelasi gen?
sunt om in toata firea dar mi am adus aminte recent de un desen animat pe care il urmaream cand eram mai mic si nu mai stiu cum se numeste, stiu doar ca era cu roboti, iar unul dintre robotii ...? (mai mult)
Cum ii cheama pe actorii din serialul lectii de viata episodul 67, sezonul 3?
Stie cineva cand apare sez 3 din fairy tail?
In sitcomuri exista cadre de prim-plan? Nu prea am observat asta.
Filme de comedie bune? La care să RÂZI?
Care imi poate spune seriale cu super-puteri, magie, eroi din filme gen "The Flash", in afara de "Green Arrow".
Cine știe dacă va părea sezonul 4 din serialul SKAM
Vreau niste filme cu oameni care capata puteri si apoi invata sa le foloseasca
Ceva filme, actiune vechi noi nu conteaza vreau sa vad si parerile voastre eu zic ca am vazut aproape tot. Multumesc
Recent mi- a spus cineva de un film frantuzesc aparut prin anii 90 in care un tip orb isi face operatie pentru a putea vedea, dar se desparte de prietena lui pe care o iubea si ii jura ca daca se...? (mai mult)
Imi puteti zice ce serial este mai tare: Prison brake sau Breaking bad PS: imi puteti da si linkurile de unde le pot downloada FARA VIRUSI! va rog
Maine vreau sa rulez niște filme, am un sistem 5.1 și vreau sa îl testez cu niște filme bune pentru a reda într- un fel filmele de la cinema (sunetul ) Vreau sa îmi spuneți niște filme asemănătoare...? (mai mult)
vreau si eu filme cu subtitrare in engleza (traducere sa fie in engleza)\ sau site
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!