Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 9 Martie 2025 sunt:
Stiti un site pe care sa pot vedea filmul Terapie pentru Crima 2014?
Vreau sa incep un serial bun. Am vazut tvd, twd, teenwolf, ahs, shameless, Orange is the new black, lucifer, the originals, got, pretty little liars, scream queens. Puteti sa mi recomandati un...? (mai mult)
Care sunt cele mai vizionate seriale din lume?
As vrea si eu cateva finme cu roboti nu foarte de groaza in afara de terminator, i, robot si transformers. Sunt pasionata de aceste filme cu roboti+suspans. P.s NU SERIALE Dau funda
Vreau si eu un film de groaza, dar nu foarte de groaza
Salut, cum se numea acel episod din serialul 'Chicago Fire' in care un pompier calca pe o bomba ( tin minte ca era la un liceu ) si astia se chinuie sa o dezamorseze dar nu pot si bubuie? Dau...? (mai mult)
Care e parerea voastra despre Star Trek?
Am vazut acum ceva timp un film. si filmul incepea cam asa: era un copil undeva la vreo 12 ani. negru, iar de acolo imi aduc aminte ca il avea in grija un fost soldat foarte bun si il antrezeaza...? (mai mult)
Am vazut un film horror acum ceva timp, cativa ani mai bine zis. Ii caut numele. era un grup de baieti care se duc la cineva la o vila sa dea o petrecere mi se pare si se apuca cu farse la telefon...? (mai mult)
Vreau și eu melodiile din serialul SKAM...cine știe cum pot sa fac rost de ele?
Cine stie niste comedii cu politisti sau agenti FBI sau asa ceva? Ceva gen Johnny English sau Big momma
Vreau si eu niste filme de groaza... Cel mai horror film vazut vreodata de voi. Puteti sa faceti si niste topuri daca doriti. Dau funda! :)
Ce ati putea sa imi spuneti despre serialul The Secret Circle? Puteti sa imi faceti un rezumat va rog?
Sunt un mare fan al filmelor disney.În 2016 a aparut Cartea Junglei în varianta ultrarealistică, iar recent producatorii au anunțat că vor face şi Regele Leu în aceasta variantă. Este...? (mai mult)
Caut si eu un serial in genul celor enumerate mai jos : Prison Break, Lost, Suits, Dexter, True Blood
Stie cineva filme asemanatoare cu Shottas, jamesy boy, karate kid, blood and bone, never back down?
Va rog mult sa imi spuneti, daca stiti: cum se numea filmul acela cu un politist american, foarte agresiv el, care injunghie o femeie si crede ca a muri. In fine, se desfasoara filmul, si ca sa il...? (mai mult)
As vrea sa ma uit la un serial bun. am vazut pana acum the flash, game of thrones, legends of tomorrown, prison break, smallvile (nasol), supernatural, the last ship si cred ca au mai fost...? (mai mult)
as vrea sa stiu unde pot sa gasesc sezonul 13 din Pokemon ( Liga Victoriilor Sinnoh se numeste sezonul ) dublat in romana?
Ce seriale imi sugerati care merita vazute?
Care este cel mai plictisitor sezon din tw?
Care este filmul vostru horror favorit? nu trebuie sa fie foarte de groza ci sa fie bine regizat.
Stiti cumva daca se mai da serialul Friends la televizor? Daca da pe ce canal?
care serial v-a placut mai mult TVD sau TW? dupa parerea voastra.Dau funda
As vrea si eu un film, NU SERIAL. Sa fie actiune sau genul ala psihologic. Apropo, sa nu fie foarte vechi. FUNDAAA
Va aparea Gunes sezonul 2?
Bună TPU, acum multi ani am vazut un film de groază si nu stiu cum se numeste.In film era vorba despre un barbat careia ii intrase o insecata in cap si se transforma intr- un monstru.In film era si ...? (mai mult)
Ce parere aveti de filmul "Road Trip". L-ati vazut? Eu l-am vazut si am ras, pentru cei care nu l-au vazut, il recomand!
Hello, bai era un film gen american pie, in care au mutat intr-un camin de fete, baietii si au inceput sa se razbune uni pe alti pentru care sa ramana caminul... nu stiti cum se numeste? :D
Hei Stie cineva cand apare ep 8 sez 6 teen wolf? Mz anticipat
Am nevoie de numele unui film francez destul de vechii (anii 70 din cate imi amintesc). Era vorba despre niste oameni simpli de pe o alta planeta care erau trimisi pe celalalte planete odata la nu stiu...? (mai mult)
cum se numeste acel film in care o fata pleaca parca de la un party si intra intr- o masina cu un necunoscut ( care era extraterestru ) si ea ramane insarcinata cu copilul extraterestru, si...? (mai mult)
HEI TPU! Intre Naruto si Naruto Shippuden mai este ceva legat de el?
Am vazut anul trecut un trailer la un film in care niste OZN- uri mari si ovale au aterizat in mai multe puncte de pe planeta, stand acolo degeaba. Intr- o zi, niste oameni isi fac curaj si se duc in...? (mai mult)
Cine e mai bun Capitanul America sau Omul De Otel? #Civil War
Salutare! 1. As vrea si eu ceva recomandari de filme/seriale! de preferinta ceva nu foarte vechi! 2. Unde as putea gasi un site unde imi arata tot ce a aprut recent in materie de filme sau seriale! ...? (mai mult)
Ok mi- a ramas gandul la un film pe care l- am vazut acum ceva ani si nu- mi amintesc nimic despre el decat ca a fost nominalizat sau a castigat un Oscar, asta pentru ca cautasem eu in ziua respectiva...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu un serial gen Vampire Diaries sau gen The Originals, unul sa merite sa fie vazut.
Aprobată Întreabă-ţi prietenii! Unde pot gasi Magic Kyun! Renaissance in romna tot stiu ca are si sezon dau funda va rog ajutati-ma
Mi- am adus recent aminte de un film pe care l- am vazut la televizor acum cativa ani. Facea parte din categoria SF (parca). In secventa de care imi aduc aminte, pentru cateva minute timpul s- ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi filmul Suicide Room cu subtitrare in engleza sau romana?
caut un film cu o fata care ajunge in masina cu un tip care de fapt el era extraterestru si ea ramane insarcinata, ei incepe sa i se schimbe ochii ii pica unghiile sau ceva de genu nu mai ...? (mai mult)
Salut cine imi poate da si mie niste seriala sf gen (Teen Wolf,the originals,Kyle xy,) Fara The walking dead sau game of thornes,the vampire diares. Mersi,
Cine a văzut filmul "negura"? Cum s-a terminat?
Dau funda pentru persoana care imi poate atasa un link unde pot vedea toate sezoanele serialului Glee! ♥ Multumesc!
Salut, stie careva niste filme misto gen horror, dar sa fie ceva asemanator cu Insidious/The Conjuring. Inafara de: The pact 1/2, The conjuring 1/2, insidious 1/2/3, the woman in black 1/2, lights...? (mai mult)
Ce inseamna scene, take si roll de pe clacheta film (de regizor)?
Stiti din intamplare ceva film cu o actiune de genul: doi tineri indragostiti care locuiesc in acelasi oras trebuie sa plece unul departe de celalalt din cauza jobului/facultatii, insa dragostea lor rezista...? (mai mult)
Cine stie cateva filme de comedie sa mori de ras,nu doar glume,gen pink panther johnny english, avionu buclucas,! MULTUMESC
Ce filme bune stiti gen istoric? Fundita :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
___iAho întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?