Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 9 Martie 2025 sunt:
Buna TPU cine imi poate da si mie niste FILME cu vanpiri si vrajitorgen Twilight sau Asistentul Vampirului Asistentul vrajitorului dar va rog NU SERIALE vreau doar filme Multumesc :*
Salut, știți niste filme de genul Kick -ass? Dau Funda :*
Buna ♥! Dau funda pentru persoana care imi pune cele mai multe filme romantice, siropoase, lacrimogene (in special cu adolescenti) si care sa imi atraga toata atentia mea ♥!
As dori sa aflu in serialul The Originals, copilul lui Klaus si a lui Hayley se va naste intr- un final? Sunt de abia la sezonul 1 episodul 18 si as dori sa stiu daca se va naste sau va pierde...? (mai mult)
a fost un documentar pe Discovery "Lider in lumea leilor" sau Brothers in Blood: The Lions of Sabi Sand, unde-l pot vedea si eu în romana?
Era un film in 2015 nu mai stiu cum ii se zicea dar stiu ca pers principal era un om care ii placea mult sa isi intinda sforile peste tot si sa mearga pe monociclu si la final a intins o sfoara...? (mai mult)
Cu siguranta multi ati vazut filmul Capitanul America:Razboi Civil, puteti sa imi spuneti daca Romania a semnat Acordul de la Sokovia?
Am vazut un film mai de mult. Era mai vechi parca. Era cu o femeie care trebuia sa se casatoreasca cu cineva, da nu mai stiu cum, a ajuns inapoi unde a locuit in trecut si asa a dat peste fostul...? (mai mult)
Cine ma ajuta sa gasesc numele filmului, nu stiu cum se numeste l- am vazut de mult pe casete video (can 6 ore), este cu o fata care dintr- un naufragiu ajunge in desert, acolo supravietuieste datorita...? (mai mult)
Imi poate spune cineva niste seriale cu fiinte supranaturale / sf in afara de : TVD, The original, teen wolf, flash, arrow, the 100, supernatural, true blood.
Imi puteti recomanda un anime precum : Boku dake ga Inai Machi (ERASED), sau Parasyte?
Stiti vreun film gen Hugo?
Stiti cumva unde as putea gasi Dragons: Race to the Edges season5, 6 etc?
Filme romantice? Sa fie cat mai noi :D
De cevă ani încerc sa găsesc un film dar nu reușesc. Este ceva horror cu o familie care s- a mutat intr- o casa mare și la subsol era cineva care colecta dinții copiilor. Dacă știe cineva,...? (mai mult)
stie cineva daca va aparea si sezonul 2 din "Medici Masters of Florence"?
Ce episod a fost ieri din Yaman?
Imi explicati va rog care e treaba cu Netflix? Pare la moda iar eu nu prea inteleg ce este de fapt, e gratuit? Stiu doar ca are legatura cu filmele...
Salut,cine imi poate zice si mie niste filme cu parkour mai noi?
Imi puteti recomanda si mie cateva comedii? Va rog!
imi recomanda si mie cineva ceva filme (comedie/actiune) mai noi si bune?:))
Hey,TPU! Ati putea sa imi dati si mie un link cu episodul pierdut din Ed, Edd si Eddy sau spongebob? Va rog sa mi-l dati scris.Nu imi dati video-uri!
Mai demult am vazut doua filme care au fost genul horror. Unul era cu niste gen ceva spirite rele care atacau o fortareata colonista si mancau sufletele celor din fortareata. Celalalt cu ...? (mai mult)
Heyy TPU... aceasta intrebare este adresata tuturor crestinilor. imi spuneti va rog cateva filme crestine pe care sa le pot viziona cu familia? Va rog sa imi spunezi si cam in ce consta filmul. dau...? (mai mult)
Heii,stie cineva filme romantice cu adolscenti gen A walk to remember sau Now is Good?
Cine ma ajuta sa gasesc numele filmului, CRED CA E DE PRIN ANII 80, ... POATE 90, este cu o fata care dintr- un accident ajunge in desert, acolo supravietuieste datorita doi indieni sau oameni ai...? (mai mult)
Îmi spuneți si mie niste filme horror mai noi?
Vreau nişte filme de acțiune cu polițişti, cu urmăriri, care să te țină în suspans tot filmul şi să fie captivant, să nu mă plictisească, gen filmul "The Call", mulțumesc!...? (mai mult)
a vazut cineva filmul "stiu ce-ai facut asta vara"? Daca da, as vrea sa stiu ce se intampla la final cu Berry si Helen. nu prea am inteles daca supravetiuiesc sau mor.
Salut, îmi spuneți și mie niste filme de genul SF dar as vrea SF dala care să mă facă la sfârșitul filmului sa zic ca a fost cel mai tare din universul filmelor :)) Dau o mare funda;)
Dau funda! Caut de ceva timp un film de comedie cu doi tipi care voiau sa puna mana pe averea unor batrane care stateau in vecini. Si intra numai in belele. L- am vazut mai de mult si nu stiu cum se numeste,...? (mai mult)
Care e diferenta intre proiector lumina si reflector lumina?
Vreau să fac un canal de You Tube cu Naruto cu toate episoadele din serie. Dar nu pot să le încarc pentru că sunt mai lungi de un sfert de oră. Cum fac?
Acum cativa ani am vazut un film si nu imi mai amintes cum se numea. Imi amintesc ca era vorba despre o inundatie. Ca venea un val de apa si darma tot in calea lui si ca erau oameni prinsi in ...? (mai mult)
stie cineva ceva de Tokyo Ghoul sezonul 3?
Buna,stiti cumva daca filmul Narnia, va continua?
As vrea sa stiu concret daca moare Ragnar Lothbrok din serialul Vikings in sezonul 4, episodul 15 atunci cand regele Aelle il arunca pe Ragnar in groapa cu serpi si de atunci toata lumea spune ca e ...? (mai mult)
Am vazut un film in care era vorba despre un liceu invadat de extraterestrii....acestia puteau fi distrusi doar cu un drog iar gasca reuseste pana la urma sa ii invinga
Salutt probabil stiti wolrd of warcraft(filmul) cand apare partea a2a?
Heiii, ziceti- mi si mie cateva filme horror cu hartuitori/obsedati. Stiti voi, in care o femeie se intalneste la un bar cu un tip, iar tipul devine obsedat de ea. In afara de 'Barbatul perfect', l...? (mai mult)
Salut, as dori cateva filme A walk to remember, The Notebook, In you eyes, The fault in our stars, care sa iti transmita ceva/sa te face sa apreciezi mai mult persoanele de langa tine, eu asa simt dupa...? (mai mult)
Vreau si eu un serial care sa se petreaca intr- o lume supranaturala gen:Supernatural, TVD, The originals, teen woolf, shadowhunters, secret circle le- am vzt pe toate nu vreau american horror story.Dau...? (mai mult)
Merita vazut filmul Passengers?
Mi- am amintit un film care l- am vazut mai demult! Insa problema e ca nu stiu denumirea lui! Descriere(din cate imi amintesc): Era vorba despre doi extraterestrii care au aterizat pe ...? (mai mult)
Merita vazut Passengers?
As dori si eu un film frumos, nu conteaza ce gen, ma puteti ajuta? va rog frumos
Cine ma ajuta sa gasesc numele filmului, nu stiu cum se numeste l- am vazut de mult, este cu o fata care dintr- un accident ajunge in desert, acolo supravietuieste datorita doi indieni sau oameni ai...? (mai mult)
Stie cineva vreun film gen The vampire diaries?
Exista un documentar pe Youtube 911 to jfk, de francis conelly....istoria completa a americii fara ocolisuri, o rezolutie a asasinatului, oameni buni merita belive me....intrebarea poate cineva sa l...? (mai mult)
Pentru urmaritorii de seriale, care vi se pare cel mai bun dintre urmatoarele ( stiu ca toate sunt foarte- foarte bune insa spuneti- mi care vi se pare CEL MAI BUN) : Breaking Bad, The Walking...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!