Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 9 Martie 2025 sunt:
Știe cineva când apare sezonul 3 din Alex si trupa?
Care este cel mai bun film din seria Star Wars? Cum vi se pare filmul It's Wonderful Life (1946)?
Stie cineva cum se numeste filmul acela in care mintea unui soldat ranit grav in razboi este folosita, prin intermediul unei capsule, pentru transpunerea acestuia intr- un tren cu scopul de a gasi niste...? (mai mult)
Caut 2 filme si nu mai stiu cum se numesc. In primul film era vorba despre un barbat care a fost prins de o companie secreta si era obligat sa lupte ca intr- un joc video(telespectatorii vedeau...? (mai mult)
De ce nu suntem și noi nemuritori ca Elfii?
Imi spuneti niste filme de groaza, dar sa fie mai noi?
Serialul Vikings este difuzat in Romania la televizor? Daca da, cand si unde?
Stiti vreun anime gen Naruto Shippuden, Fairy Tail, Bleach?
Salut, stie cineva cand apare sezonul 5 din Prison Break? Mai exact va rog Multumesc anticipat! Ofer funda!
Cine stie un film sf mindfuck?
Care sunt toate filmele cu James Bond?
Cum se numește filmul care o familie se duce să cumpere o casă în pădure si prin pădure fuge o fată cu limba tăiată după familia încearcă să plece dar drumul duce tot spre casa...? (mai mult)
Filme gen Lol? Cu doi prieteni foarte buni care se indragostesc unul de celalalt si ajung sa fie impreuna.
In film e vorba de un cuplu. Femeia isi insceneaza disparitia si lasa urme de indoiala ca ar fi fost ucisa de catre sotul ei, apoi sotul isi angajeaza cel mai bun detectiv/avocat. Apoi restul...? (mai mult)
Salut, as vrea si eu niste filme cu adolescenti care primesc super puteri gen (Numarul 4, The covernant), genul asta. Sau cu adolescenti gen (First Time)
La multi ani TPU si fanilor sa-i! am conditii HBO GO, am cont digi care, hbo go! cum pot ajunge la cod pin tv! multumesc anticipat!
:) Imi puteti spune niste filme horror, care sa fie atat de horror, incat sa te faca sa nu poti dormi noapea?
Deci era un film cu niste baieti intr- o excursie si autobuzul acestora s- a stricat la marginea unei paduri si in padurea aceea traia o familie de canibali si odata de demult familia a fost executata ...? (mai mult)
Care mă ajută cu 5 filme bune horror?
Filme asemanatoare ca si Comedie de groaza / Scary movie! Si inca o intrebare,in Scary Movie 1, criminalul este Doofy? De ce a facut toate astea daca nu el a fost victima accidentului?
cum pot si eu sa aflu cum sa salvez la (One Piece Pirate Warriors 3) cand sunt in timpul jocului adica daca eu mor la final sa iau misiunea de la inceput e naspa nu merge intr- un fel sa salvez...? (mai mult)
Ce animal e Scrat din desenul Ice Age?
Heiii ^.^ Știe cineva animeuri de genu. ca. " plastic memories"? xD
Cine stie filme mindfuck? Gen Predestination
Stie cineva cum se numeste filmul cu doi baieti si unul dintrei ei era foarte mic si s-a dat drept bebelus iar doi oameni care vroiau un copil l au luat acasa?
Îmi spuneti si mie un serial bun pe Netflix
Salut, imi poate da cineva link-ul la episodul din vacanta mare in care costel avea puteri supranaturale si le putea da orice celorlalti?
Unde pot da comandă de recuzita din anumite seriale. De exemplu vreau un câine fals exact că în serialul scrubs pentru cine știe și tricoul de hockey al lui perry. Chiar nu de poate să fac...? (mai mult)
La ce anime sa ma uit? Ceva gen boku dake ga inai machi
Stie cineva cum se numeste filmul acela in care un unicorn fuge dupa un om pe care il omoara intr-o statie de metrou!?
imi spune careva daca a iesit sezonul 5 al filmului pretty little liars?
Acum o luna la televizor difuza serialul Teen Wolf sezonul 5. Stie cineva daca inca se mai difuzeaza...eu am cautat dar nu am gasit nimic. Apropo: stiti cumva daca a aparut sezonul 6 episodul 7 ...? (mai mult)
Știe cineva cum se traduce replica cu "Să-ți dea Dumnezeu sănătate..." a lui Roby Roberto, în franceza?
Cine stie niste comedii care parodiaza gen Dracula: Dead and Loving It (1995)? In afara de cele cu Sacha Baron Cohen, e cam prost actorul asta
Salut, îmi puteti recomanda un serial asemănător cu Jessixa Jones, de preferat tot pe Netflix. Multumesc
stie careva daca este si sezonul 6 al filmului pretty little liars?
Intrebare urgenta! Am vazut acum cativa ani un film cu o fata care era cautata de niste monstri ca sa reinvie o vrajitoare (omorata cand era mica). Fata locuia doar cu tatal ei si la sfarsit ea scapa impreuna...? (mai mult)
Ce filme imi recomendati cu actiune ceva comedie dar sa nu fie drama horor say pres multa dragoste ceva la care sa iti placa sa te uiti
imi puteti scrie mai multe filme cu zombi?
Filme care sa binedispuna? Nu neaparat comedie, pur si simpul genul acela de film care te face sa zambesti doar prin modul in care e realizat.
As vrea sa stiu daca "fairy tail" va aparea acum in 2017 ps: daca stiti cand va aparea
Cine stie un sf bun?
As dori sa imi spuna cineva niste seriale care le-a vizionat, deoarece sunt in cautarea unui serial. Va rog sa ma ajutati.
Cand apare Jeppers Creepers 3?
Cine se uita la Dragoste cu împrumut? Daca da sa povesteasca putin. Funda!
Cine stie un serial gen Scorpion care ajuta omenirea. Sau ceva gen NCIS Los Angeles (Ancheta militara)?
Spuneți-mi si mie filme, seriale tari cu vampiri. si daca se poate si linkurile de unde le-aş putea vedea ar fi bine, dau Funda. Şi va rog sa nu fie prea horror mai mult romantice... multumesc
Salllll de curand m-am apucat de BuGGeD si am aflat ca pot sa dau labaa pe mama. sa ma opresc? dau fundaaaaaaaaaaaaa
Am vazut o secventa dintr- un film in care erau 3 prieteni (unul mai tanar). Ei bine, ce imi aduc aminte e ca era actiune- comedie si ca erau intr- o baie (unul se spala, unul statea pe WC si citea ziarul...? (mai mult)
Am si eu nevoie de filme bune...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!