Îmi puteți spune un film cel puțin la fel de bun ca "american sniper". Adică sa prezinte niste conflicte militare din perspectiva personajului principal si cu ce- i afectează asta viața lui...? (mai mult)
A apărut şi filmul twilight 5? Am auzit ca s- a facut si un fil mi Renesemee si Jacob e adevarat? Daca da puteți sa imi dati link- ul? Va rog sa imi răspundeți! Dau tot ce trebuie. Funda pentru link...? (mai mult)
Puteti sa imi ziceti seriale care imbina sexualitatea cu violenta.Dau funda
Hello TPU. Mi- am amintit de un film fain pe care l- am vazut de ceva vreme insa nu ii mai stiu numele. E o familie (tata, mama si fata lor), iar mama si fata sunt omorate de 2 criminali in timp ce...? (mai mult)
Puteti sa imi ziceti seriale in genul Game of Thrones si Vikings.
imi puteti recomanda o telenovela in limba spaniola interesanta? va rog sa descrieti putin despre ce e vorba in mare in telenovela, multumesc!
Imi poate explica cineva cum pot sa descarc primele 3 sezone din Swiched at birth? Dau funda pentru cel mai bun raspuns(daca imi puteti da si site-ul de unde sa le descarc) multumesc!
Unde pot gasi descrierea serialului indian Mica Mireasa?
Mai pun intrebarea aceasta odata:Deci era un film mai demult care l- am vazut la tv si ce mi- a ramas din el este ca:Este vorba de un templu/piramida nu mai stiu care avea un timp in care sa fie scufundat...? (mai mult)
Salut as vrea si eu un film gen Hobbit sau serialul Game Of Thrones
Vreau niste sau seriale despre adolescenti sau viata de liceu, intelegeti voi. FUNDA
Niste filme romantice cu 2 tineri in care unul e sarac, altul bogat si ajung sa se indragosteasca?
Stie cineva un site de seriale care sa nu viruseze leptopul? Dau funda
Stie cineva un link in care pot vedea serialul I love mummy?" din 2002 -actor principal elyes gabel
Primesti amenda daca vizionezi filme online in Germania?
Dați idei de seriale apărute recent. Sa fie pentru adolescenți, nu foarte sf.
Hei TPU: Stie cineva un film era ceva de genul o fata cu un baiat intr- o camera si cred ca voia tipa sa ii faca un oral sau **** ceva de genul nu mai stiu sigur si prietenii aluia erau la usa se strambau...? (mai mult)
Filme romantice cu doi tineri care nu se suporta si ajung sa se indragosteasca?
Saluuut TPU, ok, problema cu care probabil multi va confruntati, help pls :)) So, mi.am bulit laptopul si am ramas cu telefonul. Vesnica problema cu serialele de pe un ecran mic. Dupa ce ca ii naspa,...? (mai mult)
Underworld 5 tocmai ce l-am vazut! Si este superb dar cred ca urmeaza si 6 are cineva idee cand apare?
Http://pa1.narvii.com/5958/2d74448e9caa0f38197c1e45b96c37f8275807ea_hq.gif Stie cineva din ce anime este
Salut stie cineva din ce anime este, pentru ca am gasit doar gift-ul si nu ai numele
Erau niște desene animate cu un om care avea un câine, și le plăcea branza. Când începea era un pian care cădea printr-un text... Știe cineva desenul? Se dădea pe Minimax parca.
Salut vreau si eu un nume de carte care sa fie despre crime, batai, canibalism daca se poate si daca tot sunt la capitolul asta as vrea si eu un nume de film cv gen Dextar sau Hannibal
De ce i-a devenit Slade Wilson dusman lui Arrow? Ce i-a facut?
Ma poate ajuta cineva cu niste filme de comedie sau cu adolescenti? Dau funda celui/cele care imi spune un film pe care nu l-am vazut
Mai tine- ti minte ca era un film despre o comoara nu mai stiu exact cu se numea, dar stiu ca era o faza cu hipopotani cand unu dintre actori(nu ii stiu numele) i- a dat ciocolata la hipopotani...? (mai mult)
Salut TPU,Stiles din Teen wolf,cu cine este impreuna? sau nu este cu nimeni,si totusi nu inteleg,
Salut, imi poate spune si mie cineva ordinea de la Sezoanele si filmele Sword Art Online? Ma refer in ordinea desfasurarii actiunii.
Salutare TPU am o intrebare! sezonul 6 din serialul Teen Wolf va fi ultimul?
merita sa ma uit la filmul Wrong Turn?
Hello. era un filmin care il invatau pe unu sa traga cu pistolu cu efect ceva gen funda cine ma ajuta
Am vazut acum ceva timp un film cu 4 tineri care sunt in padure..si sunt urmariti de 3 oameni nebuni...si incearca sa scade din padure. As dori sa- mi spuneti daca stiti cum se numeste filmul,...? (mai mult)
Care sunt filmele voastre preferate? Si de ce?
Bună TPU. Acum 1- 2 ani aprox am văzut un film în care o femeie si copiii săi si cu un bărbat(ghidul lor cred) au plecat in calatorie cu masina intr- o jungla sau padure, daca imi aduc bine minte...? (mai mult)
Am vazut mai demult trailerul unui film dar nu mai stiu cum se numeste. Era cu un cuplu care se jucau dezbracati in zapada iar tipa lesina si are nevoie de un ficat nou parca. Iar ca sa ii plateasca...? (mai mult)
Stie cineva unde pot viziona adventure time sezonul 4, 5 si 6?
In primul rand va doresc un an nou fericit! Asa Deci, caut un film in care este vorba de un adolescent care are o tumoare la cap. Acea tumoare se mareste cu timpul si il omoara. La un moment dat acest...? (mai mult)
Salut, ce filme SF. îmi recomandați? Vreau sa fie ceva de genul Divergent.
Cine stie niste filme foarte dramatice dar si sf?
Salutare. Fiind vacanta de vara m- am plictisit extrem de tare, asi dori sa imi sugerati niste seriale, sa fie gen Prison Break (pe care l- am terminat, si filmul) si sa fie si Comedie sau sa fie doar...? (mai mult)
Stiti vre un film in care 2 frati (baieti) sa devina iubiti?
cine mi-ar putea da un site in care pot vedea toate filmele x-men. Day funda
Pana acum am vazut filmele astea. Ce imi recomandati in continuare? 1- https://123movies.is/film/the- way- he- looks- 3130/ 2- http://www.repelis.tv/8581/pelicula/a- escondidas.html 3-...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune filme dramatice, dupa parerea voastra?
Stiti cumva unde pot gasi miniseria serrallonga sa o descarc?
Vreau sa vad un film horror cu thriller si mister sau mai multeee
A citit cineva cartea sau a vizionat cineva filmul Rebecca (1940)? Imi scrieti si mie rezumatul? Despre ce e?
Cand apare episodul 9 din The Walking Dead? Mie mi-a spus un amic ca pe 16 dar nu este sigur.
Ce actori/actrițe vă plac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.