Cine stie niste parodii gen The Dictator?
FUNDAA! As dori sa stiu cum se numesc acei oameni care scriu esentialul filmului, adica vin cu idei si care scriu despre ce va fi filmul :DD Va rog raspuns serios, fara propozitii fara sens!
Unde gasesc trolls dublat in romna
Vreau si eu niste filme foarte romantice la care sa plang, fara The Notebook, A Walk to Remember, The Vow.
Hey. Cine ma poate ajuta sa gasesc serialul sex and the city cu subtitrari in engleza? Multumesc
Vreau niste siteuri de filme online fullHD cu subtitrare.
Heii! Stiti daca s-a postat sezonul 2 din Shadowhunters sau episoadele 14-22 din sezonul 1?! Doresc si eu link-ul in cazul in care a aparut.
Cine se uita la Micutele mincinoase pe programul Acasa? Stie careva daca s-a terminat?
Salutare TPU, am vazut un film mai de mult si nu mai stiu cum se chema era un tip care era assasin si s- a intalnit cu un tip la un bar sau ceva de genu si assasinul i- a dat tipului o lista ca sa scrie...? (mai mult)
exista doar doua filme cu Alice(Alice in tara minunilor si Alice in lumea oglinzilor), sau exista si alte filme?
Salut era un film cu o fata care a avut accident și a rămas toată viața in scaun cu rotile iar mama sa ii era mereu alături chiar și la facultate ii lua și notițe di sorsa era geloasa pe ea iar...? (mai mult)
Nu reusesc sa imi aduc aminte numele unui film vazut acum ceva timp Gen comedie dragoste drama Actor cred ca Eva mendes Este vorba de o tipa care cunoaste un baiat devin cei mai buni prieteni...? (mai mult)
Cine stie un film sf comedie care merita vazut?
Ce filme despre psihologie cunoasteti? De dorit e sa fie in limba romana.
Cunoasteti vreun anime gen,,ookami shoujo to kuro ouji,,? M-ar interesa si pentru,, Vampire Knight,,. Va multumesc!
De unde pot descarca filme HD cu subtitrare in romana dar care sa mearga puse pe un CD si introduse intr-un XBOX ONE.
Hei TPU cine stie cand va aparea #Selfie 69 pe calculator? Sau vreun link ca sa-l pot privi?
Niste filme in genul Cloud 9 sau Chalet girl? Nu neaparat cu sport, ci cu persoane care nu se inghit si apoi se indragostesc sau unul e sarac, unul bogat :D
Salut tuturor. Stiti ceva filme cu niste copii care se antreneaza de tineri si cand se fac mari sa fie cei mai buni sau filme cu doi copii (fata sau baiat de preferabil ) care sunt despartiti si cand cresc...? (mai mult)
Ce film imi recomandati... Ceva comedie dar faina, cu Jim Carrey!
Star Trek cel vechi are legatura cu cel nou? Care e primul film din seria cea noua?
Hei, TPU, stiti niste filme de familie sau animatie in seara asta?
Spuneti-mi si mie niste filme bune...
Unde pot vedea filmul warrior 2011? am incercat pe toate site-urile si nu merge, am si schimbat browserul din motiv ca unu are adblock si ma gandeam ca poate asta e motivu
Caut un film despre o fată ce a rămas fără mama la 14 ani și acum a venit vremea sa se mărite și își dorește să- si facă nunta exact ca nunta mamei ei: în aceeași zi, aceeași rochie,...? (mai mult)
The vampire diaries sezonul 8 episodul 8 cand apare?
Baii stie cineva cand apare premierea filmului Monster Calls?
Am vazut acum ceva timp un film dar nu reusesc sa- mi amintesc numele. Ce reusesc sa- mi amintesc e un avion, care zbura deasupra triunghiului bermudelor si se prabuseste in ocean, se scufunda,...? (mai mult)
Imi zice careva ceva filme de comedie,sau nu neaparat,fara chestii interzise minorilor, sa zic asa? sau niste seriale scurte. mersii.
Buna ziua! Stie cineva unde pot sa gasesc filmul Calaretul fara Cap 1972, DVDcu subtitrare romana? Multumesc!
Data lansarii la undisputed 4 este 22 septembrie, dar la noi inca nu a aparut, de ce? si in cat timp il pot/putem viziona?
Vreau si eu un film in care este vorba despre lupta dintre bine si rau. Ceva gen: The Lord Of The Rings, The Hobbit, Harry Potter.
Ma intrebam daca stie cineva un site de unde sa vad Dragonul American sezonul 2 intreg Am sa dau funda numai celui care va raspunde cu un site sau link unde pot vedea
Sslut ma puteti ajuta cu niste subtitrari pentru filmul asta The Way He Looks. Uitati un link : http://123movies.is/film/the-way-he-looks-3130/
Stie cineva niste filme cat de cat ok? De la o vreme ma uit doar la seriale, si simt nevoia sa vad un film bun
Vreau sa vad sezonul 2 din dragonul american stie cineva un site de unde il pot vedea tradus in romana? Dau funda
cine imi zice un film gen born to race
vreau sa fac un film cu vampiri. Si vreau un scenariu bun. Ceva sa fie de dragoste dar si acțiune. Aveți niste idei cam cum ar trebui sa il fac? Dau funda :-)
Cum se numeste episodul in care State se duce sa il recupereze pe copilul Rosei, numit norocel care urma fi scos la licitatie?
Stiti niste filme gen Dirty grandpa?
Cei care stati in seara asta acasa, la ce filme va uitati?
Spuneti niste filme care au multe oscar-uri
Ce filme recomandati de la Rowan Atkinson si Steve Martin? In afara de Johnny English si The pink panther
Care sunt filmele/serialele voastre favorite?
Hei...E adevarat ca in 2017 apare un nou sezon al serialului Prison Break? Cum sa apara un nou sezon daca personajul principal a murit(Michael Scofield)?
Nu stiu la ce film sa ma uit si as vrea sa va intreb pe voi care sunt preferatele voastre, nu conteaza genul, doar sa fie bune ^_^. Mersi!
imi puteti spune cateva filme de dragoste si putin sf gen city of bones Sau normale gen Be somebody Fundita
Cum pot gasi pe cineva sa ma promoveze pe Youtube.
Hei TPU, va rog sa imi spuneti si mie niste filme pe care le-ati vazut sau care stiti ca merita vazute din urmatoarele categorii: horror, drama, comedie, de dragoste si SF. Va multumesc anticipat.
Ce se intampla cu Elena din Jurnalul Vampirilor? P.S. Stiu ca dispare la un moment dat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!