Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
Hai noroc As vrea si eu niste seriale apeopiate de Feriha si Cilek Kokusu. Mulțumesc anticipat.
Recent am vizionat filmul Star Wars Rogue One in 3D la HappyCinema in Carrefour! La intrare in sala am cumparat o pereche de ochelari 3D dar nu de aia cu 2 lentile una rosie si una albastra...? (mai mult)
cand apare journey 3 sau daca a aparut dati-mi link-ul
Cand eram mica ma uitam la niste desene animate pe Terra Sat Craiova. Erau niste desene gen concurs cu un Robotel care punea animalele- concursanti sa raspunda timp de cateva secunde la diferite ...? (mai mult)
Despre ce e vorba in Merlin?
Cu ceva timp în urmă am vizionat un film și as vrea sa îl văd iar problema este ca nu imi amintesc cum se numea respectivul film.stiu doar ca este despre mafie și este vorba despre un barbat...? (mai mult)
Stie cineva daca a aparut filmul "Calatorie 3: De la Pamant la Luna"?
Salut, era un film cu un grup de baieti sau barbati. care s- au dus la nunta unui prien, sau doar la un prieten care el spunea ca are bani, dar de fapt nu avea. ERA DE COMEDIE FILMUL :(( Il stie ...? (mai mult)
Stiti un film de groaza bun. da sa nu fie SF... gen: un grup de tineri care merg intr-o vacanta si se termina urat, sau o familie care se mută intr-o casa noua!?
Ce filme motivationale stiti? Si ce filme v-au marcat?
Nu am inteles finalul din Jassabelle,mai exact partea cand tipul ala intra cu Jessy in casa, parca acea casa era bantuita.
Spuneți-mi niște filme de comedie foarte, foarte bune!
Salutare. Acum cativa ani, pe cand eram in Spania, in clasa a 3- a ( acum sunt a 9- a ) am vazut un film care m- a marcat super tare, un film caruia nu- i mai stiu numele, actorii sau prea multe...? (mai mult)
Stie cineva un site pe care m-as putea uita la seriale fara sa imi virusez laptop-ul?
Merita sa ma uit la Twilight?
As dori sa ma ajutati cu ceva: cand eram mai mic, m- am uitat la inceputul unui film, si tot ce mi aduc aminte este ca erau o femeie si un barbat intr o masina, si se pupau, cand a intrat...? (mai mult)
Stie cineva daca va mai aparea sezonul al 3-lea din Lucifer? Si daca da, cand va aparea?
Vreau sa vad un film horror dar nu stiu pe care, unul mai original cu imagine clara si calitativ(nu vreau sa- mi pierd vremea), doar UNUL care credeti ca este cel mai bun sau maxim DOUA, fara copy- paste...? (mai mult)
Cand apare ep 6 din Teen wolf?
Bunaaa, știți ceva anime-URI fantastice dar și cu poveste de dragoste? Am văzut Noragami, kamisama hajimemashita, Tokyo ghoul, Angel beats, servamp, ao no exorcist, etc...
Buna TPU am o întrebare legată de un film care nu mai stiu cum se numea in ele are vorba de un cămin care sunt niste fetiță și o fetiță (cea principala)evadează de la cămin încercând să își...? (mai mult)
Caut un film cu un copil ( mare, repetent în clasa a 7 a ) cu un tata criminal. Pustiul își face un amic care are picioarele paralizate... ciudatul puternic.
Bune. Cine stie un site pentru sezonul 2 al serialului The Secret Circle? Merci
A vazut cineva serialul Sliders? Ce parere aveti de el?
as dori o aplicatie sau o modalitate pentru vizionarea filmelor 3d pe un tv Android
Pentru cei ce au vazut filmul "In time" in care Justin Timberlake si Amanda Seyfried sunt personajele principale... Am nevoie de cateva argumente pro si contra mai lungi daca se poate :)))
Stie cineva programul canalului Acasa Gold in luna decembrie 2016?
Imi poate spune si mie cineva cum moare Davina in sezonul 3 din the originals? Dau funda la cel mai rapid raspuns si la restul vot :*
Heu TPU! Davina va reveni la viata dupa sez 3 din the originals? Adica s-a spus ceva despre o revenire a ei in sezonul 4?
Deeeeeci am nevoie urgent de raspuns: in sezonul 3 din DL Yui ramane cu Ruki si ceilalti baieti isi gasesc iubite? !
am vazut duminica aceasta un film pe National TV noaptea pe la vreo 2- 3, un film cu niste tineri care au mers intr- o tabara si era cu crocodili, parintii lor erau militari, era cu un baiat...? (mai mult)
Stie cineva care este episodul din Laboratorul lui Dexter in care Deedee avea niste virusi ce-i cantau in ureche?
Craciun fericit tuturor! Cand eram mic aveam doar un canal de desene animate, Kidsco. Acolo am vazut un film de Craciun (A Christmas Carol), dar era animat si dublat in romana. Aveti idee unde as putea...? (mai mult)
Cand apare sezonul 5 din Prison Break?
Filme frumoase? - fără horror, mersi - Dau panglică, evident.
Ohayo, a fost azi un film pe ProTv, era vorba despre o copila si o fata de culoare, stiu ca in titlu este cuvantul "albine" sau ceva de gen... Stiti cum se numește?
Nu vreau sa va adresez o intrebare, ci mai mult sa va cer o parere. Carrie Fisher, actrita printesei Leia din Star Wars a murit azi dimineata. Filmarile pentru episodul VIII s- au terminat...? (mai mult)
Unde pot vedea filmul Christmas Magic (2011) online in romana
La filmora, versiunea trial ma lasa sa fac filme tot timpul? Sau doar un timp, urmand apoi sa-l cumpar
Salut tuturor! Vreau sa imi dati si mie exemple de filme cu comedie si sex, precum American Pie, The girl next door. Spuneti-mi va rog filme pe care le-ati vazut! Va dau funda!
Top 5 filme cu oameni cu superputeri?
Buna seara, rog cine stie sa ma ajute cu ceva site de subtitrari de la The Grand Tour, de la episodul 4 inclusiv nu am mai gasit in romana...
Poate sa imi spuna si mie cineva unde pot gasi filmul Moana online dublat in limaba romana fiindca chiar vreau sal vizionez. L- am vizionat substitrat dar vreau dublat in limba romana. Deci stie...? (mai mult)
stiti pe ce canale de TV se gasesc filme horror 24 din 24? Cine stie sa-mi spuna si mie,
Ce părere aveți despre pokemoni?
Caut filme despre afecțiuni mintale și cum să trăiești cu ele/cum să te tratezi, ca Numb, It's Kind Of A Funny Story, American Beauty, As Good As It Gets, The Perks of Being a Wallflower....? (mai mult)
Ce filme de Craciun recente recomandati?
Stiti vreun serial cu zombie ca The Walking Dead? Adica descpre apocalipsa zombie, un grup de oameni care incearca sa supravietuiasca, acestia gasesc/isi fac o tabara.In afara de Fear the walking...? (mai mult)
In serialul sense8 se vor intalani toti fata-n fata? daca da in ce episod, dau funda!
A văzut cineva El barco sezonul trei în română? Vreau și eu link-ul vă rog.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!