Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cum se dezactivează chestia asta cu VPN? Voiam să mă uit la un film și tot îmi apare "Nu și- a găsit adresa IP serverul respectiv." ori "Pentru a va conecta la acest site trebuie sa dezactivați...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea vedea Romina VTM online? Nu mai este in cinema si chiar as vrea sa-l vad.
Cum se numea filmu ala de dragoste cu fata aia care avea probleme cu inima si nu putea avea sentimente pentru ca nu ii permiteau probleme ei
Ce seriale turcesti foarte bune imi puteti recomanda, in stilul "Golden Boy"(Pescarusul), "Esaret"(Evadarea)? Multumesc!
Unde pot găsi serialul dragonii in marele necunoscut,in orice limba, va rog
Știe cineva unde se afla casa Anghel din Pariu cu viata? Dacă da, cum arata acum?
Buna ziua! Stie cineva cum il cheama pe Ilarion din Lectii de viata sez7 ep 46
Caut și eu un film și nu îl găsesc (nu pe Netflix) pe net, zic. La " "Surface de réparation" in engleza"On the sly". E un film francez. Nu îl găsesc, doar pe YouTube l- am găsit dar fara subtitrare...? (mai mult)
Buna. Știe cineva cum aș putea vedea serialul om bogat om sarac 1976? Cu Nick Nolte.
Buna tuturor, ajutati- ma va rog sa dau de un film/serial vazut de curand dar al carui nume nu mi- l amintesc. Era despre o grupare ce racola fete tinere, membrii gruparii purtau masti (parca liderul...? (mai mult)
Buna seara! As putea deschide cartea dar ma voi explica pe scurt cat de nedrept este faptul ca Secretul Meriei si Vocea Inimii au fost sterse de pe fata pământului (jk) aceste seriale mi- au marcat copilăria...? (mai mult)
Buna seara TPU, as vrea sa ma plang putin de faptul ca Secretul Mariei si Vocea Inimii, niste seriale atat de superbe nu's de gasit deloc dupa succesul avut in anii anteriori. Aceste seriale mi- au marcat...? (mai mult)
Bună seara! Am văzut acum ceva timp. Pe diva un film de dragoste și mi ar plăcea sa îl revăd. Era vorba despre un polițist care a fost transferat într un mic oraș, și în același timp este...? (mai mult)
Cum pot sa fac rost de un abonament la Netflix gratis? Eu nu am bani
Salut. Am vazut un film mai de mult si nu mai stiu cum se numeste dar tin minte ce se intampla in el : erau 2 fete prietene in varsta de vreo 25 de ani, tinere. S- au dus intr- o excursie amandoua intr-...? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva când apare filmul Eu și Mia Eroul Centopiei?
Bună, as avea nevoie de ceva nume de filme sau seriale de genul Divergent sau "enemies to lovers", sau orice alt serial sau film bun. Mulțumesc
Buna TPU. Eminem are intr-o melodie Till I Collapse un vidoclip cu niste roboti ce se bat dintr-un film, imi poate spune cineva cum se numeste filmul pentru ca dau funda? Va multumesc anticipat!
Seriale frumoase interesante si captivante pe Netflix?
Care este episodul in care State primeste un caine orb pe nume "Orbel" de la Stiven. De asemenea,este un episod din Inima de Tigan, Regina sau State de Romania? Dau funda urgent!
Buna TPU. Acum 2 zile, dna noastra de religie ne- a scos la film. Problema e ca trebuia sa mergem la altul dar nu a mai fost si ne- am dus la unul in care erau niste oameni si injurau pe acolo. Intrebarea...? (mai mult)
Știe cineva filme cu tema „baiatul rău și fata cuminte" în afară de *a walk to remember*, plsss caut de mult dar nu prea găsesc?
Film: cineva este inchis intr- o incapere timp intelungat si peste ani ii da drumul apoi se intaleste cu o fata si intretine relatii intime, fata dovedindu- se a fi fiica lui doar ca ea era mica cand ...? (mai mult)
Hey lume. Am o întrebare... poate știți prin miracol. Era un film acum multi multi ani...cu un grup de turiști ce au mers în jungla și au dat de un trib de canibali, păreau mayasi. Turiștii...? (mai mult)
Era un film american foarte vechi cu un barbat care isi pierde copiii si fuge tot filmul sa ii gaseasca, iar o faza semnificativa este cand un copil gaseste o hiena pe drum si o sperie cu o bucata de ...? (mai mult)
Deci și plătesc cine îmi găsește filmul. Țin minte că acum 10 ani am văzut un film de genul preistoric cu oameni cu zombii sau ceva genul asta. Îmi amintesc mai multe amănunte din film....? (mai mult)
Salut TPU! Cei care au fost la a 25 a aniversare de la lansarea Titanicului din 1997. Este același final sau s-a schimbat finalul filmului? Jack a murit sau supraviețuiește?
Ce filme stiintifico-fantastice (SF) îmi puteți recomanda pe Netflix și HBO?
Buna ziua, cine mă poate ajuta? Cum se numeste depozitul din iubiri secrete va rog mult, dau funda
Era un film horror cu un cuplu ce se mută în casă nouă și sunt bântuiți de o entitate, ceva om CORB, la urmă știu că era ceva, că un copil al lor avea casă în copac și aveau o vecină ...? (mai mult)
Salutare, filmul The Nomad 2023 poate fi vazut pe Netflix?
Buna, am o întrebare, survivor este o emisiune în direct?
Salut TPU, caut si eu un film de actiune, din ce imi aminesc era asa : baiatul asta primea orinde 3 cerinte parca ca sa salveze o fata, era luptator profesionist parca de strada si ultima cerinta era...? (mai mult)
TPU caut si eu un film despre : era un student care mai era coleg cu 2 baieti el era virgin parca si unul din colegii lui avea mustata si il invata cum sa se culce cu multe fete si la final parca avea ...? (mai mult)
Care actor o sa vina in următoarele filme cu Bond 007?? Mie îmi plăcea foarte mult cele cu Daniel Craig...
Cum vi se pare AVATAR 2? Merită văzut?
Care sunt filmele voastre preferate din toți anii?
Pareri despre A Serbian Film?
Caut un serial japonez sau coreean cu samurai care a fost difuzat pe National TV acum peste 10 ani. In serial era vorba despre 2 frati care dintr- un motiv anume ajung sa devina dusmani si fiecare incearca...? (mai mult)
Salut,exista o continuare a filmului "My best friend 2018" sau un film asemănător?
Buna, recomandări de seriale tip romanță/dragoste? Cât mai multe sa am din ce alege, pe multe dintre ele le-am văzut deja. Mulțumesc!
Ce părerea aveți de cum a jucat Madeleine McGraw în filmul The Black Phone din 2021?
Bună seara TPU, vin și eu cu o rugăminte, recomandați-mi și mie niste seriale romance, adolescentine. Am văzut serialele de pe Netflix din top și nu stiu la ce sa ma mai uit. Multumesc!
Mai de mult era un serial pe Kanal D. Se chema: Fetele lu' dom profesor. Undele găsesc și eu toate episoadele! Mersi
Cum vi s-a părut filmul The Black Phone (2021)?
Va apărea sezonul 12 din The walking dead? Dacă da în ce data va fi?
Niste filme cu gandaci sau paiangani sau serpi? mersi
Era acum ceva ani, pe TVR (așa cum era și Dragonball) un serial japonez cu doi frați, un băiat și o fată. Fata era mai mare și era vrăjitoare. Ei se mută într- un oraș nou și merg la școală...? (mai mult)
Salut! Caut un desen animat vechi. Stiu ca era pe Minimax si tot ce imi amintesc e ca la un moment dat niste sobolani au furat niste pui de pisica si i- au invelit in aluat, voiau sa faca placinte din...? (mai mult)
Am voie sa incarc videoclipuri taiate din filme cu subtitrare, pe Tiktok?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.