Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
De ce nu mai bagă Lecții de viață pe ProTV? Înainte nu puteam să mă uit că eram la şcoală. Acum sunt în vacanță şi nu-l mai difuzează
Filme cu adolescenti? :D
Filme asemanatoare cu shottas, karate kid, sau blood and bone stie cineva?
De unde pot descarca subtritrari.va multumesc
Am vazut acum mult timp trailer.ul de la un film, iar acum nu il mai gasesc. Era cu o fata roscata care a ramas prinsa in catuse cu un baiat si trebuiau sa se descurce asa. Am avut impresia ca ...? (mai mult)
Stie cineva daca mai apare Grown ups 3?
Bună, î- mi puteți spune, dacă știți, cum se cheamă filmul în care este vorba despre un om mai bătrăn care îi duce soției sale flori în fiecare weekend și în care doi frati fumează pe...? (mai mult)
Cand o sa apara frozen 2? Filmul disney channel
Salut, stie cineva un site cu filme 3D gratis? Am un televizor 3D, ochelari, un cablu HDMI (pot transfera in direct imaginea de pe laptop pe televizor). Toate site- urile pe care le- am incercat nu ...? (mai mult)
Deci erau inainte un fel de filme animate, nu au fost la tv, le aveam pe CD Era vorba de niste copii, unul era negru, si o fata era extraterestru Ei au facut un fel de echipa si aveau nave si chestii ...? (mai mult)
La ce seriale animate va uitati?
Ce parere aveti de serialul animat Futurama?
Stiti vreun serial cu zombie in ideea lui "The Walking Dead" in afara de Fear the walking dead?
vreau sa stiu cum pot sa sterg cărțile citite, filmele si emisiunile vizionate de pe Facebook.
Stie cineva cum se numeste filmul ala facut intre anii 2000-2005 cu unu care vinde iarba si merge la un psiholog caruia ii plateste in iarba? Multumesc si sarbatori fericite
Buna seara, vreau sa aflu si eu un film, era vorba despre o femeie grasa, neagra, care il forta pe un baiat sa manance o prajitura. atat imi aduc aminte din film, era de comedie.
Vreo recomandare de serial? Ma plictisesc si vreau sa ma uit la ceva! Orice... puteti si mai multe
Era un film cu doi frați și unul stătea foarte mult pe o aplicație care se întâlnea cu fete și făcea sex. Atât stiu, vreo idee?
Stie cineva filme asemanatoare cu karate kid sau blood and bone?
Exista seriale sf despre extraterestri?
Un site pe care pot vedea serialul supernatural fara sa imi dea reclame?
Deci, m-aș apuca de un serial coreean. Ceva recomandări? Dar, să nu fie de acum sute de ani, și să fie și cu băieți drăguți.:3
Spune-ți-mi și mie un film bun de comedie, asemanator cu "Vacanța cu familia Jhonson". Nu trebuie sa fie neaparat nou.
Sugestii de filme de epoca, careva?(cu excepția filmelor făcute după carțile lui Jane Austen).
Cand va incepe sezonu 5 pariu cu viata vreau sa stiu ..ca ma tot uit si nu im da ...im sp va rog
Ști-ți niște filme de dragoste triste? Gen Hackito - povestea unui câine sau Walk To a Remember.
Am vazut vineri sau sambata, nu mai stiu, un film pe happy channel care a inceput la ora 20.00. Stiti cumva cum se numeste? Sau macar numele la vreun actor din film ca asa pot sa aflu si numele...? (mai mult)
Salut, cand apare filmul Assassin's Creed (2016) subtitrat in romana?
Am o maree rugaminte! Va rog sa ma ajutati cu un film! Era o familie ce avea un baiat in jur de 18 20 de ani, ce era bolnav de cancer iar spitalul pentru a face tratamentul era mult prea departe!...? (mai mult)
Hei Bună am văzut și eu odată de mult un film parcă pe kanal d era despre un băiat care numai știu ce făcuse vreo infracțiune sau ceva și pentru ca era minora sau nu mai știu de ce i- au la ...? (mai mult)
Hei Bună am văzut și eu odată un film și nu știu cum se numește care mi- a plăcut mult, l- an văzut demult acum vreo 3- 4 ani, pe kanal d și era ceva mai pe genu thriller nu mai știu clar ...? (mai mult)
De ceva timp tot caut un anime bun si nu prea imi surade norocul. As dori si eu o lista de anime- uri bune, tin sa pretind ca am terminat majoritatea dintre cele mai populare anime- uri ...? (mai mult)
Ce seriale animate gen Futurama sau Ricky and Morty merita vazute?
Cine stie nistefilme sf cu actiune in viitor? De la o vreme m-am uitat doar la seriale.
Ce seriale sf merita vazute dupa voi? Ceva captivant
Exista vreun film/serial in care personajul principal sa fie in coma si sa se trezeasca dupa multi ani,apoi sa vada cum toata s-a schimbat toata lumea, ce au facut cu viata lor etc?
Acum multi ani am vazut un film horror cu zombi, gen pe o insula, si tot ce mai tin minte din el e ca la un moment dat unei fete i se taie picioarele si la sfarsit, decapiteaza un zombi si il...? (mai mult)
Despre ce e vorba in Mr.Robot?
Care stie un film cu un soldat care vine la o familie si pretinde ca este prieten cu fiul lor care a fost ucis?
Https://www.youtube.com/watch?v=LrDkPVxO7P0 Pe la inceput Logan se lupta intr-un ring, aveti idee in ce film este asta?
Ok, deci ma plictisesc ingrozitor si am o rugaminte. Aveti vreo sugestie pentru un scenariu de film? Asa, o idee in mare, personaje, actiune, chiar vreau sa creez un scenariu fain, si, poate,...? (mai mult)
TPU! Imi puteti da un site de unde sa vad Skam? Dau funda, mersi!
Ce filme imi recomandati? Nu conteaza genul
Buna TPU aș vrea vreo câteva animeuri manservice (beauty boys).
Era o secventa din timon & pumbaa in care pumbaa spunea " Timon am gasit niste gandaci", iar dublat suna foarte amuzant. stie cineva cumva episodul / are un link catre videoclip?
am si eu o intrebare, este o fata xKamiKaze Chan (are canal pe YouTube) si face niste video super cu anime, gen asta https://www.youtube.com/watch?v=9AB1RvhVqW8 am aflat ce program foloseste, Sony...? (mai mult)
Sunt fan Anime si as dori sa stiu 2 chestii: 1. Cel/cele mai tari anime-uri pe care le-ati vazut. 2. Cel mai bun anime de dragoste-actiune. Dau Funda! Multumesc!
Sunt fan Anime si as dori sa stiu 2 chestii: 1. Cel/cele mai tari anime-uri pe care le-ati vazut. 2. Cel mai bun anime de dragoste-actiune.
Niste filme romantice? Mai noi :D
Vreau și eu un site de încredere unde pot urmări seriale cu subtitrare în engleza.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!