Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
Recomndați-mi niște filme faine din categoriile: dragoste, comedie, horor thriler, dramă, crimă. Vă mulțumesc! Dau fundă! :
De ce nu apare episodul opt al sezonului opt la Jurnalele Vampirilor online? Trebuia sa apară de săptămâna trecută.
Ce film de Craciun imi recomandati? Am vazut Elf si mi-a placut foarte mult.
Will din Stranger Things e mort? Adica cum de vorbeste cu mama lui prin acele lanterne, daca l-au gasit mort?
Tobi din Need for speed e viu sau mort?
Am nevoie de un răspuns urgent...am văzut un desen animat cu un copil care a intrat intr- o carte s- au ceva de genul si acolo a găsit o carte pirat si una de groaza... întrebarea mea este cum se numește...? (mai mult)
Salutare din nou TPU, dati-mi si mie niste filme apocaliptice, extraterestrii si tornade din 2000 incolo
am o intrebare cam urgenta! As vrea sa merg maine la un film la Iulius Mall Timisoara, sau la Shopping City tot in Timisoara, dar singurul film de genul horror- degroaza sau aventura pe care...? (mai mult)
COMEDII de Craciun curate? :)) Ma uit cu familia si chiar nu vreau momente porcoase, nici ca si glume nici ca faze. Multumesc, Craciun fericit tuturor!
Despre ce e vorba in Stranger Things?
Cine stie ceva seriale cu actiunea in viitor sau calatorii in timp?
Voi la ce seriale va uitati? Ce-mi recomandati?
Cum pot afla numele unor actori din lectii de viata?
Am nevoie de o aplicatie foarte buna pentru editat videoclipuri pentru Samsung. Ceva asemanator cu imovie dar pentru Samsung. Am incercat si VivaVideo dar nu imi place cu editeaza si am incercat si FilmoraGo...? (mai mult)
Salut, am uitat numele unui film, ma puteti ajuta? Era ceva gen, 6 oameni erau pusi fata in fata in niste capsule pentru a juca un joc in care castigatorul primea o suma de bani, printre cei 6 erau...? (mai mult)
Funda! Vreau si eu niste filme frumoase despre Craciun! In afara de Home alone!
Salut, ma uit la anime-ul Naruto si vreau sa stiu exact in ce episod Sasuke se intoarce in satul frunzei.
As vrea sa vad serialul The Kingdom of The Winds, dar nu stiu de unde! Ma puteti ajuta?
Dau funda celui ce-mi va spune o lista de filme horror bune. Nu dati copy + paste de pe net... ca nu dau funda asa... spuneti-mi de la voi ce filme horror bune stiti.
Va uitati la filmul,,Bahar, vita furata"? Daca DA, atunci cand incepe urmatorul sezon?
Vreau sa ma uit la un serial dar cand dau episolul pe ecran full, nu imi mai apare subtitrarea. Ce trebuie sa fac? Am intrat in setarile de la subtirare dar degeaba. Subtitrarea apare doar cand ecranul...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie va rog mult unde pot gasi serialul "Silicon Valley" integral?
Cum pot vedea programe românești pe Smart tv? Nu pot sa descarc Sopcast ori coolTv.
Buna TPU vreau si eu sugestii de animeuri cu cupluri, cum e kamisama sau in gen nana, sa fie cat de cat ok! multumesc
Cand apare ep 61 din Soy luna tradus in romana? Dau funda
Câteva filme bune de actine care merita văzute și câteva horror? Day funda la cel mai fain film recomandat!
Sunt filme cu lanterna verde? In afara de cell din 2011
La ce serial sf si captivant sa ma uit? Fara scene siropoase
Aș vrea niște filme din '80-'90. Pot să fie orice gen, doar să reflecte foarte bine acei ani ( prin îmbrăcăminte, muzică, etc).
Hei! Ceva filme frumoase cu adolescenti? Cat mai multe daca se poate sa am din ce sa aleg.
In Star Wars Episodul 1 la final care era regina ca m-am incurcat?
Deci acum mult timp am vazut un film cu un cal maro cu puncte negre care se numea silver, acest cal venea la stapan cand el fruiera si striga Silver. Ma puteti ajuta?
as dori sa imi recomandati filme horror cu monstri criminal gen Mickle Myers,Jason Vordhes etc. in afara de seriile de filme:Predator, Alien, Friday the 13th, Halloween.
Ce filme recunoasteti din urmatorul video? Dau funda celui ce imi va spune din ce filme sunt urmatoarele secvente (macar cateva). Multumesc, sarbatori fericite!
Hei TPU, imi ziceti si mie niste filme de dragoste cu adolescenti anul 2000+ :*
Cine imi zice niste filme cu masini Ford Mustang si Audi?
Am descarcat filmul Collide 2016 dar nu gasesc subtitrarea in romana pe net. Nu stiti de unde as putea sa o descarc? Multumesc!
Cand apare Ultimul Razboin Al Aerului 2? Imi place foarte mult filmul si vreau sa vad si partea a2-a
In ce episod si sezon din TVD va veni Klaus la absolvirea lui Caroline? Pls, repede, dau funda.
Am nevoie de un film da sa fie de groaza frate sa iti inghete sufletu';))))
Exista film cu daramarea zidului berlinului?
Există manga sau anime pentru Sweet Flirt? Dacă da, unde găsesc?
Heii.La momentul actual ma uit la The Walking Dead, insa pentru cei care stiu, serialul are o scurta pauza acum pana in februarie.Stiti ceva seriale cu maxim 2- 3 sezoane? Si daca le- ati vazut o scurta...? (mai mult)
Ce seriale imi recomandati? nu conteaza genul.
Zice-ti-mi un film bun de actiune, gen "Jocurile foamei". REPEDE
Am vazut un film de Craciun in italiana acum vreun an si nu mai stiu cum se cheama. In film este vorba de un baietel care il gaseste pe Mos Craciun care nu isi mai aminteste cine e sau ceva de genu (nu...? (mai mult)
Salut, caut si eu niste filme smechere fara filme horror si in afara de filmele urmatoarea:TeenWolf, SuperNatural, The Originals, The Vampire Diares, Ajutorul unui Vampir, Twinglight.As dori ca filmele...? (mai mult)
Buna dragilor, vreau si eu sa stiu un film, o persoana draga mi- a povestit de acest film si nu- si aminteste numele, filmul este de groaza si foarte veci, toate informatiile despre film sunt urmatoarele...? (mai mult)
Stie cineva niste seriale ceva la genul Lucifer sau Quantico?
Ce filme bune de Craciun stiti? Sa fie ceva frumos, captivant si in atmosfera Craciunului.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!