Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
vreau si eu niste seriale in genul la : The O.C., 90210, gossip girl. multumesc anticipat!
De ce au inceput robotii din Westworld sa omoare oameni?
Când apare the walking dead sezonul 7 episodul 10?
Cum vi s-a parut noul star wars?
In fiecare an pe acasa tv era un film de craciun cu o fata ce avea un baiat si mergeau in vizita la parintii ei. In film mai aparea si un catel care a gasit o cutie ingropata in gradina sau padure (nu ...? (mai mult)
Stie cineva un site bun pentru seriale? si sa existe subtitrare in romana
De ce lumea se mai uita la anime-uri? Eu consider ca sunt de prost gust.
Buna,stie cineva niste seriale gen The vampire diaries sau Shadowhunters, sa nu aibe doar actiune ci si romance?
Cine imi spune si mie un serial bun in genul Legend of the seeker?
Cate inele au fost in total in stapanul inelelor?
imi puteti spune si mie numele unui film tot ce imi amintesc din el este ca toti locuiutorii unui orasel trebuiesc evacuati, sunt dusi intr- un campus unde se afla armata americana, prima...? (mai mult)
Cum e miniserialul Mars?
Voi ati vazut filmul erotic Noaptea Sanzienelor? Film eroticde groaza romanesc! pe google apar multe rezultate, insa nu pot gasi unde sa il vizionez! funda!
Ce anime stiti? Sa fie ceva de geenu high school, si sa nu fie din ala cu ochi mari :p
Bună TPU, caut un film de groaza difuzat în 2013 pe Kanal D. În film este vorba de un autobuz de scoala plin de copii care cântă foarte tare și intr- o clipa de neatenție îi lovește pe toți...? (mai mult)
Hei,creau si eu nise seriale/drame gen boys over flowers...adI ca o fata saraca intra intr-un liceu de copii bogati si ea de indragosteste de cel mai popular si mai bogat baiat din liceu Plss
unde vad Hacksaw Ridge in afara de cinema, dati-mi un link de la un site ceva va rog
Sunt filme sf romanesti cu efecte ok?
Credeti ca o sa avem vreodata filme bune romanesti?
TPU in serialul,, dragonul american>> in ce episod fata vanator il demasca pe jake si afla amandoi adevaratele identitati?
Un film comedie + sex?
M-am saturat de "singur acasa 1, 2 si 3". Caut o comedie la care sa ma doara falcile. Exclus prostiile in care trebuie sa rad pentru ca un prost ca cazut in fund sau gen placintele americane.
Hey! Ma puteti lamuri si pe mine? deci...despre Naruto. as dori sa incep sa- l vizionez. cu ce incep? cu acel 'Naruto' sau 'Naruto Shippuden'? ori Naruto Shippuden este o continuare? mai sunt si alte tipuri?...? (mai mult)
Ce seriale sf va plac?
Cine stie site-uri bune de vizionat filme si seriale?
Imi spune si mie cineva daca stie de vreun film care sa aiba ca tema muzica?
Cum e acea miniseria "Valea Muta"?
Un film de aventura/horror BUN, sa nu fie nici prea plictisior unul perfect!
Care e serialul tau preferat? Ce gen e?
Imi puteti spune cateva animeuri despre dragoste imposibila ca inuyasha VA ROG FRUMOS
Unde gasesc Special A in romana tot? va rog spuneti-mi
Un film(thriller, mind-blow)? Am vazut multe, dar in ultimul timp m-am axat pe seriale :))) Vreau un film bun, bun :>
Un anime putin pervers si cu sange? Stie cineva?
Imi poate spune cineva de unde pot descarca filmul "De ce eu? " de preferat in HD?
As vrea sa ma ajutati cu ceva. Daca intrati pe Youtube si cautati melodia "Harry Styles- dynasty", in primele imagini din videoclip apar un tren si o fata blonda. Imi puteti spune din ce film...? (mai mult)
Doresc si eu niste filme thriller in special, ceva bun ce te tine captiv.
Unde pot vedea si eu filmul "Doua lozuri" full?
Mai stiti un serial asemanator cu The vampire diares? Inafara de Teen wolf, Supernatural
Nu mai tin minte cum se numea un film cu politai in care mor toti, caci la sfarsit unul care si- a batut prietena toarna alcool prin casa, si cand isi imbratiseaza prietena pe care aproape o omorase ...? (mai mult)
In serialul reign Gideon( ambasadorul) se va indragosti de Mary?
Gandalf sau Ian McKellen cum il cheama in realitate a murit sau inca mai traieste? Dau funda! Mersi!
Salut sezonul 4 este plictisitor din teen wolf?
Buna ziua stiti filme de craciun cu Robert de niro? Pentru ca mia duc aminte de unul cu Robert de niro dar nu stiu cum se numeste filmul joaca cu Ben Stiller!
Salut, stie cineva cand apare the walking dead episodul 10 din sezonul 7?
filme cu calatori care strabat desertul. nu de groaza. funda
Vreau un anime, avand in vedere ca m- am uitat la astea si mi- au placut mult : Highschool DxD, Highschool of the dead, Campione, Yamada- kun- to - 7nin no majo, Sword art online. Am vazut...? (mai mult)
Ce anime recomandati? Gen Attack on titan, Full Metal Alchemist sau Tokyo Ghoul.Chiar nu stiu la ce sa ma mai uit, dau funda!
La ce seriale va uitati? Eu ma uit la: Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow si Westworld
Unde pot sa vad viasat history online?
caut si eu un film dar nu ii mai stiu titlul, era vorba de un baiat, un adolescent care era in gasca cu niste tocilari, faceau ceva proiect pentru o masina. iar el se indragosteste de cea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!