Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
caut si eu un film dar nu ii mai stiu titlul, era vorba de un baiat, un adolescent care era in gasca cu niste tocilari, faceau ceva proiect pentru o masina. iar el se indragosteste de cea...? (mai mult)
Filme gen : Undisputed si Southpaw?
Sunt interesante sezoanele 7 si 8 din TVD? Mai interesante decat sezonul 5? multumesc, dau funda.
Buna membrii TPU eu am rămas dependent de filmul "The Wolking Dead" nu stiu ce sa fac.Pls răspundeți dau funda!
Care serial e mai interesant, Teen wolf sau Tvd?
A vazut cineva Delirium? Stiti unde il pot gasi?
Imi puteti spune si mie filme comedie, actiune, horror etc. de cam o ora, o ora jumate va rog? Multumesc anticipat!
Cine stie un anime gen Akame ga kill? Cu sange si arme?
Voi folositi Netflix? E bun de ceva?
Care serial este mai interesant Teen wolf sau Gossip girl? dau funda.
Care serial e mai interesant Gossip girl sau Teen wolf?
Buna TPU imi ziceti si mie cel mai bun serial din urmatorul punct de vedere :sa fie un serial gen Lucifer dar axat pe partea de seductie adica (Lucifer e idolul femeilor :)) )!
Ce parere aveti de filmele The planet of the apes? Merita vazute?
Care actor este mai atragator Dylan O'Brien sau Penn Badgley?
Ceva filme bune cu tematica sărbătorilor de iarnă!? ^.^ Preferabil fără prea multă acțiune și clar nu comedie... Să nu fie animație, iar dacă e, să fie măcar film anime, în genul...? (mai mult)
Stiti niste filme cu tineri cu scene de sex si nuditate,?
Saut care serial e mai interesant The vampire diaries sau Gossip girl dupa parerea voastra? dau funda.
stie cineva o lista cu filme de Craciun>? Fara comedii si animatii.
Stiti careva cum se numeste urmatorul film? Un barbat negru (vreo 30 si ceva de ani) vede o tipa buna (tot negresa). Barbatul isi cumpara ceva masina mare si scumpa (cred ca era Range Rover), ...? (mai mult)
Am vazut un film in urma cu 3 ani la PRO TV cu o fetita blonda care facea pozne prin hotel. Daca il stiti va rog sa imi spuneti cum il cheama ca nu mai stuy
care film e mai interesant The vampire diaries sau Gossip girl?
Hey, caut o melodie din Vikings, nu mai stiu exact sezonul, dar stiu ca melodia era cantata de o tipa cand Ragnar impreuna cu familia sa, Athelstan si alti vikingi s- au dus la un loc sfant pentru ei ...? (mai mult)
Vreau si eu niste seriale :))) Ca gen, chiar nu stiu ce sa zic, nu am ceva anume dar va pot spune niste seriale care mi- au placut si au reusit sa ma faca sa ma uit la ele in continuare : Gossip girl,...? (mai mult)
Era un film de groaza cu o familie care mergea cu masina catre casa lor noua, pe drum apare o masina care e aproape sa se izbeasca in ei, dar de fapt chiar s- au lovit, iar masina lor a cazut ...? (mai mult)
Cine stie, la noi in tara se difuseaza ChicagoFire sau Chicaho PDI, daca da, pe ce post?
Salutare TPU, caut si eu un film vă rog ajutati- ma. Nu stiu prea multe date despre el. Stiu asa: este un film de comedie, un negru isi aduce prietena sa locuiasca cu el.Ea ii calcă câinele, ii aduce...? (mai mult)
Unde gasesc Special A in romana tot?
Am vaazut mai demult un film cam prin 2013-2014. Era un film de craciun, o comedie la sfarsit era ceva gen cum un tip prezenta un robot de bucatarie si si.a prins puta in el
Imi puteti spune cateva animeuri despre dragoste imposibila ca inuyasha
Acum mai mult timp am vazut un film pe care vreau sa il revăd dar nu ii stiu numele.In film este despre niste baieti pe care pariază niste oameni, ei fac parkour si au un colier la gât care...? (mai mult)
Am vazut in urma cu cativa ani pe HBO un film horror.Tot ce imi amintesc sunt niste faze cu o casa unde se sacrificau oi si cu o mama care trebuie sa isi salveze fiul pierdut intr- o pestera.Mai era o ...? (mai mult)
Puteti va rog sa-mi da-ti un site bun pe care pot vedea orice film fara sa mi se intrerupa de la reclame pe orice dau click, etc?
Salut? Buna..stiti de unde as putea descarca subtritarea Hacsaw Ridge?
Stie cineva un film de comedie in genul dirty grandpa? sau altul tot de comedie.dar o comedie buna, sa rad mult
Cine s-a uitat la serialul Prison Break poate sa imi spuna in ce episod/sezon afla Sara ca este insarcinata?
Stiti filme pe care le pot vedea cu familia? Sa fie pentru toate varstele si fara vreun semn de continut sexual. Iar cel mai important, mesajul pe care il transmite. Ofer funda!
Sunt fani Lost pe aici? V- a placut ultimele 2 sezoane sau doar mie mi s- au parut foarte aiurite? Primul sezon mi- a placut foarte mult, mai putin partea "sf" cu acel nor negru dar dupa a inceput sa ...? (mai mult)
Bună își aduce aminte cineva de un show de arta mai vechi de la disney chanel? Acolo arata cum sa confecționezi singur tot felul de lucruri.
Stiti cumva vreun film despre o fata virgina careia ii este frica sa isi inceapa viata sexuala?
Un anime cu personaje care arata ca oamenii reali. daca e cu Craciunul e si mai bine
Ma poate lămuri si pe mine cineva, va rog? Sasuke din "Naruto" nu va mai apărea deloc in Shippuden sau da, dar foarte rar? Si daca e așa, atunci singurele episoade in care apare este când ...? (mai mult)
Intrebare pentru toti fani naruto, eu ma uit la naruto pe tableta, si sunt la naruto shippuden, si de la ep 157 pana la 200+ imi zice ceva cu plugin si nu stiu ce, stiti cumva dc? Sau ce ar trebui...? (mai mult)
Nu stiti cumva cine a castigat Vocea Romaniei? Am fost plecata putin si nu am apucat sa vad
Vreau sa ma ajutati nu pot gasi filmul Little Nicky ori nu merge ori se vede ca naiba, il poate gasi cineva?
Am vazut o data un film era de comedie, ceva gen, copii iadului, cu un actor foarte cunoscut nu mai stiu cum il cheama si el era copilul lui satana cel care era bun si mai avea un frate parca doi si...? (mai mult)
Vreau si eu un film... gen am vazut unul acum expelled Adica cu vedeta liceului sau ceva de genu cu un tip sau o tipa super smechera care e admirata de toata lumea si viata sa
Salut,care sezon v-a placut cel mai mult din The vampire diaries?
Heii! Filme noi de dragoste? Gen "The Notebook" Ce recomandati?
Cine imi poate spune cateva seriale bune, cum sunt TVD, American horror story?
Sezonul 3 din american horror story e fain?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!