Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
Sall cine im zice cel mai bun film intre ani 2012-2016
Salut am o intrebare care sunt need for speed-urile care exista
Pareri la seria The Hobbit? Ce v-a placut cel mai mult? Ati ramas cu vreo impresie? Ati avut stari?
Flash poate sa traiasca vesnic? Sau de ce a venit Reverse Flash dupa el din viitor?
Ceva anime-uri faine asemanatoare cu Naruto sau Tokyo Ghoul?
Cat costa biletele la Star Wars Rogue One?
Ce seriale va plac? De ce?
A aparut episodul 8 din sezonul 7 al THE WALKING DEAD, daca da unde il pot vedea?
Salutare din nou, Serena si Dan se vor iubi in sezonul 5 sau nu chiar? multumesc,
de unde pot sa descarc pdf vol 6 din instrumente mortale orasul focului ceresc de cassandra clare multumesc mult (dau funda )
Ce parere aveti de serialul Arrow?
Va salut TPU! Imi spune cineva de unde descarc subtitrarea filmului ALLIED aparut recent?
Ati putea sa-mi spuneti ceva anime uri gen HxH,Yu Yu Hakusho,dar nu dbz,naruto, bleach, one piece, fairy tail.
Am auzit de la cineva faptul ca ar exista un serial legat de povestea principala a legendarului film "Gladiatorul". Este adevarat acest lucru? Daca da, unde as putea sa vizionez serialele? Multumesc. ...? (mai mult)
Îmi poate explica si mie cineva: 1) de ce în Harry Potter, în momentul în care l- au prins pe Sirius Black, acesta voia cu disperare sa- l omoare pe Harry, iar în secunda doi erau cei mai buni ...? (mai mult)
Cand eram mai mic am vazut un anime pe animax si nu mai stiu cum se numeste, dar imi aduc aminte ca erau niste copii care se urcau intr- un tren si ajungeau in alta dimensiune si aveau un fel de...? (mai mult)
Hei! Voua va place seria de filme Harry Potter? Mie sincer imi place
Pe ce canal şi la ce oră se difuzează "The Vampires Diaries"?
Acum catva ani am vazut la tv un film cu o grupare care jefueste o banca si din banca sustrag un diamant, unul dintre membrii gruparii ii tradeaza pe ceilalti si pastreaza diamantul doar pentru...? (mai mult)
Spuneti va rog cum se numeste desenul animat despre niste fiinte mici ce daca nu ajung la timp la destinatie se transforma in ciuperci?
De unde pot vedea desenele de aici? https://www.youtube.com/watch?v=AkN9IdSjfn8&t=0s(Fara Tom si Jerry)
Ce parere aveti despre American Horror Story? Eu sunt la ep8 si este al naibii de tare, este foarte interesant!
As vrea sa ma uit la un serial dar nu prea știu la care... am vazut Gossip girl, the vampire diaries, the originals, 90210, Game of thrones, The mentalist, 2 Broke girls, Teen wolf, Grey's anatomy,...? (mai mult)
Pentru cei care urmăresc serialul ziua în care mi s-a scris destinul. În episodul 43 exact după ce pleaca yakup de la spital e o melodie frumoasa. Stie cineva cum se numeste? Dau funda
Imi puteti spune si mie niste seriale cu tenta istorica? Cev gen Spartacus... MULTUMESC!
O persoana poate juca'într-un film,daca nu are scoala de actorie? Bineinteles,daca este un bun actor. Dar fara studii, de actorie.
Ce preferati? Marvel sau DC Comics? Eu le aleg pe ambele
Imi puteti spune niste seriale asemanatoare cu Jurnalele Vampirilor?
Intreb inca odata, actorul Penn Badgley e urat sau dragut?
Era un film cu un soarece sau un iepure, nu mai stiu sigur Si el avea o masina mica din cate imi amintesc, si era prietenul unui copil Era pe Pro Tv, incepea in fiecare primavara, acum ceva ani
Vreau un film de comedie maxima, sa rad cu lacrimi :*
Ce filme de craciun bune stiti? pot fi de toate genurile:dragoste,comedie,horror,dar sa fie bune,am vazut Homealone,Serendipity,Holiday in handcuffs,The Holiday, Krampus.
Cine îmi face rost de episodul 13 din Sandy belle? Fundă. Dacă îl găsiți şi pe 14 vă dau şi vot.
Ma poate ajuta cineva sa gasesc subtitrarea filmului "Appetite for love"? Dau funda. Multumesc :D
Cati abonati are Zappy tv?
Salut. Doresc si eu cateva exemple de animeuri care merita vazute. Specific ca eu caut genuri de animenuri cum sunt Bleach, etc...
Vreau filme cu puscariasi, toata actiunea sa se petreaca 80% in puscarie, sa fie actiune evadari etc cat mai multe va rog multumesc
Știții cumva daca si cand va apărea serialul Camelot sezonul 2?
Hei TPU îmi puteți recomanda un anime care sa contina fie un personaj care sa fie băiat și sa fie îmbrăcat ca un polițist Dau funda
Ce anime este la 0:10 va rog? https://www.youtube.com/shared?ci=PWtMoUoTgBw
Nu stiti un serial de genul Lucifer? nu neaparat sa fie tot cu demoni. Ma bazez de genul sa fie 2 protagonisti, un baiat si o fata, tot asa gen iubire si drama
Va place de Ian Somerhalder?
Doar mie imi pare ca filmele de pe vremea comunismului erau mai bune, mai bine filmate? Ma refer la cele romanesti
Filme bune românești există? nu contează genul, să fie doar românesc, vreau să văd la ce standard de film suntem noi românii :)
Asta e o intrebare de curiozitate. Credeti ca Johnny Depp ar juca bine rolul joker-ului? De ce?
Fiiiiilme SF fara extraterestri C;
Care a fost filmul vostru prefererat aparut in acest an? Mie mi s- a parut destul de slabut anul asta, in afara de Sully si noul film Bourne nu mai asteptam ceva. Sully e filmul anului pentru mine. Pentru...? (mai mult)
Salut,am nevoie de niste seriale (drama,mister,comedie,romantism, groaza) care au mai multe sezoane.
Salutare tuturor, am si eu o intrebare legata de un film de groaza vazut acum mai bine de 5/6 ani pe Kanal D. E vorba despre un grup de prieteni(nu mai stiu numarul exact, in jur de 5 baieti si fete)care...? (mai mult)
Câți dintre voi ați văzut filmul 8 mile? Si despre ce era vorba în acel film? În care juca Eminem
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati