Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
Am nevoie de niste filme vreau sa fie la categoria drama/actiune/romatism sa fie in special cu dezastre naturale,sfarsitul lumi,tornade, indundati etc si sa includa cat mai mult supravieturirea
Va uitati la serialul The Flash? Ce parere aveti de el?
Unde pot sa vizionez Undisputed 4?
Hei :) Stie careva unde as putea sa vad toate episoadele cu anime "Mei Misaki?" Thx!
Câte sezoane/episoade are Lord of the Rings?
Știe cineva sa îmi zică un site de tor€nt€ în care sa găsesc filme la calitate 1080p? Am scris asa pentru ca nu îmi da voie sa scriu altfel! :) Mulțumesc!
Imi puteti spune niste filme cu Anthony Hopkins.
Vreau sa stiu neaparat cu se numea acel film cu fantome, are o secventa in el in care el se duce pe la ea, fac dragoste iar dimineata spiritul il omoara pe tip, iar la final ca sa scape de...? (mai mult)
In 2009 se difuza un serial pe Euforia Tv korean drama Boys Over Flowers si au fost doar 25 de episoade. Stie cineva daca exista partea a 2-a si unde o pot gasi?
Acum cateva luni am citit o carte care m- a impresionat foarte tare.Este vorba de "Casnica", de Jill Alexander Essbaum.Iar intrebarea mea ar fi - stiti carti asemanatoare cu aceasta? Mi- a placut foarte...? (mai mult)
Salut, cine stie seriale asemanatoare cu the vampire diaries. Multumesc!
Caut un serial asemanator cu Teen wolf...ma puteti ajuta? Funda...
La ce filme de comedie sa ma uit? Cu actori ceva mai cunoscuti ca Adam Sandler, Robert De Niro etc
Stie cumva cineva cand apare filmul Undisputed 4?
Am nevoie de ajutor! Cine imi poate spune seriale cu adolscenti care locuiesc la internat?
Ce seriale politiste si ceva comedie merita vazute?
Salllutt ziceti mi va rog niste seriale gen Lethal Weapon (pentru cei care n au vazut serialul o combinatie de Drama cu Actiune) pleasee *Funda*
Sluuut,imi puteti spune niste seriale care v au placut dar sa fie din 2016
Vreau si eu sa stiu neaparat cum se numeste un film cu fantome, are o secventa in el in care el se duce pe la ea, fac dragoste iar dimineata spiritul il omoara pe tip, iar la final ca sa ...? (mai mult)
Ce se intampla cu copiii lui Anandi din Mica Mireasa dupa ce ea moare?
Vreau niste seriale frumoase gen Prison Break, va rog frumos!
Știe cineva unde pot sa găsesc Assasination Classroom sezonul 1 rosub? P.S. : Sunt la ep. 3
Un site pe care pot vedea sezonul 6 din Shameless?
cine imi poate spune niste seriale gen Prison break?
Domnisoara Irina si cu mine ne plictisim si am vrea sa vedem un film, dar nu stim nici un film pe care sa nu il fi vazut nici unul. AJUTOOOOOOOR!
Sezonu 2 din Lucifer s-a terminat la episodu 10? Daca da cand apare sezonu 3?
Îmi puteți recomanda niște filme in genul lui "The notebook"?
Va rog sa imi recomandati niste seriale bune pe care sa le urmaresc.Multumesc.
sunt nou aici si as vrea sa va intreb de 3 animeuri care mile puteti recomanda(cu super puteri sau amuzante)?
Salut, am nevoie la scoala un film pentru Craciun.Era un film unde un om nu credea ca exista Mos Craciun, insa el si- a dat seama ca exista, asa imi aduc aminte, ca au mers la tribunal pentru a vedea ...? (mai mult)
stie cineva cm se nmeste filmul cu zombie in care raman cativa oameni care se baricadeaza intr-un mall? ofer funda
Buna puteti sa im dati si mie niste desene asemanatoare cu Bakugan! Dau funda ce lui mai bun raspuns
Ce filme romanesti de comedie stiiti? Mai vechi daca se poate si cu limbaj mai vulgar, ca pe vremuri
Din ce film e asta? https://www.facebook.com/scriitorul23/videos/vb.966026006752592/1023405847681274/?type=2&theater
Era ceva cu 2 fete blonde ce tot loveau in cap baieti pe strada, acestia lesinau si se trezeau la casa celor doua fete unde acestea prin pretextul ca aveau grija de el ca l- au gasit lesinat pe jos si-...? (mai mult)
Buna,deci caut dar nu gasesc,seriale gen The Vampire Diaries,Teen Wolf,The originals,Beauty and the beast,sa fie cu actori frumosi, nu stiu,. Funda of course!
Am vazut un film, acum ceva timp pe protv, cu traficul de copii nou nascuti, era vorba de o banca de sperma si femei care purtau copii mai apoi fiind ucise. O femeie reuseste sa scape fiind ajutata de...? (mai mult)
Salut din nou TPU, cine e cel mai dragut baiat din Gossip girl?
Ce reactie credeti ca ar fi avut J. R. R. Tolkien (scriitorul cartii The Hobbit si Stapanul Inelelor) daca ar fi vazut filmele create de Peter Jackson?
Salut tovarasi! As dori sa- mi recomandati daca se poate, cateva seriale decente. Ca sa va faceti o idee despre preferintele mele, am vizionat urmatoarele seriale : Suits, Prison Break, Lost, The ...? (mai mult)
Salut merita sa privesc serialul Gossip girl? nu este plictisitor? dau funda, multumesc.
Stie cineva care a fost indiciul afisat in timpul filmului „Harry Potter si Piatra Filozofala", difuzat aseara, 4 decembrie 2016 la Digi Film?
Imi da-ti va rog filme de pe vremea lui Age of Empires III?
Unde pot sa vad naruto de la ep 488 sub in romana?
Hello,stiti de unde pot descarca filmul "Transcendence-Viata dupa moarte" Please :)
As vrea sa stiu si eu cum se numeste un film pe care l- am vazut mai de mult, era cu doi frati de culoare care pleaca ei cu avionul undeva dar sunt arestati pentru ca lumea a crezut ca au ...? (mai mult)
Spuneti-mi niste filme gen hacksaw ridge, Unbroken sau Pearl harbor... Povestile unor oameni deosebiți in lumea războiului.
Ce parere aveti despre acest videoclip? Uitati- va la tot! http://www.boredpanda.com/animation- video- soul- death- coda- and- maps- and- plans- ireland/?utm_source=N3&utm_medium=cpc&utm_campaign=viralagain ...? (mai mult)
De ce cand descarc un film hd, cand il vizualizez imi apare o calitate mai slaba?
Iubesc foarte mult serile de filme italiene, in special " Il Peccato e la vergogna ", dar am o problema, nu gasesc sezonul 2 nicaieri pe net de urmarit. Stie cineva vreun site bun de filme...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?