Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 10 Martie 2025 sunt:
Ma poate ajuta cineva sa gasesc un film? L-am vazut de curand pe pro tv, era vorba despre un om care murise intr-un accident de masina iar sufletul lui s-a transformat intr-un caine.
pentru cei care se uita la derialul alege dragostea. Ce s-a intamplat cu Purab. Arata diferit
Stie cineva filme cu persoane care se trezesc in viitor sau intr-un univers paralel? In afara de Back to the future
Stiti niste filme fantastice sau sf? Nu filme ca Suicide Squad, nu-mi place
Filme cu vampiri adolescenti ce se indragostesc? Muuuuuultuuuuuummesc! :))))))
Știți videoclipul de pe you tube " vreau sa fiu cocalar"? La începutul filmulețului este o melomelodie, ceva de genul " love you...". Îmi puteți spune, va rog, cine canta acea melodie...? (mai mult)
Cine imi poate da idei de filme vechi, cele mai intereante
Buna unde pot vedea online toate sezoanele din bafta charlie in romana?
Era un film in care tipul pateste ceva si vedea femeile frumoase, chiar daca ele erau grase, sau urate, le vdea frumusetea caracterului...care e numele? parca era cu rob schnider daca nu ma...? (mai mult)
Stiti vreun film in care sotul inseala sotie iar sotie dupa se transforma total si ii arata ce a pierdut?
Care sunt cele mai scumpe filme romanesti?
Era un film pe Hallmark acum foarte multi ani. Era vorba despre o fata blonda, care traia undeva la o ferma sau ceva de genul si statea cu mama si bunica.Intre timp bunica face un infarct cand era la ...? (mai mult)
Cand reparati serverele sopcast de pe tvron?
Oare stie cineva unde as putea gasi serialul Rebelde?
Matusa mea a vazut un film mai demult si mi l- a povestit dar nu mai tinem minte cum se numea. Era un film indiam cu o fata bolnava psihic parca schizofrenie care se indragostise de un barbat care...? (mai mult)
O sa apara sezonul 2 din absolute duo?
Am vazut acest film in urma cu cativa ani, in care era vorba despre doi batrani bogati, care conduceau o companie si la un moment dat ei se gandeau cum ar fi sa ia un sarac si sa il faca CEO- ul companiei...? (mai mult)
Filme cu extraterestri bune, dar nu in care vad doar un rahat de OZN si atat, vreau sa vad in timpul filmului fetele extraterestrilor, si chestii creepi. Si cine raspunde si la intrebarea asta are funda...? (mai mult)
Am vazut cand eram mai mica un film horror despre un cuplu care in urma unui accident ajunge la un motel. Acolo erau mai multi oameni si in fiecare seara in mâncare lor era pusa cenusa care ii ...? (mai mult)
Cred ca sunt invulnerabil la filmele horror. Stiti ceva filme bune din genul horror?
Niste filme fantastice si cu putina comedie?
Stiti niste filme in care 2 tineri se urasc si pana la urma ajung sa se indragosteasca?
din nou, Gossip girl e tot atat de interesant ca The Vampire diaries sau nu? dau funda.
Niste filme de groaza care sa ma sperie, nu unul obisnuit, cu fantome daca se poate.
Cate filme Star Trek sunt? Din ce an e primul film?
Ce filme romantice sunt mai interesante decat The vampire diaries? Dau funda, am nevoie de ajutor.Multumesc
Era acum o saptama sau ceva de genul un film pe protv cu 2 fete care au fost in ceva excursie cu bicicleta si au ajuns in Mexic, sau ceva tara in care se vorbeste spaniola. Acolo s- au cazat la ...? (mai mult)
Vreau sa vad si eu niste filme istorice gen Ultima Legiune
Daca vreau sa ma uit la Star Trek trebuie sa ma uit de la cel din 1960 pana la ultimul? Adica totul se leaga? Sau sunt doua serii diferite? Daca da, care e primul episod din prima serie?
Merita vazut serialul Westworld? E bun?
Mai exista niste filme gen Love and other drugs, beastly, equals, the fault in our stars, genul asta drama/dragoste, si nise filme horror bune daca se poate(prin bune nu ma refer sa fie mult sange si sa...? (mai mult)
Bună, știe careva niște filme asemănătoare cu,, V for Vendetta"? :'D
Am vazut pe un site ca filmu Need for Speed, ar fi trebuit sa apara acum 2 zile, pe 1.12. 2016, dar nicio noutate nu am vazut, stiti ceva vesti?
Heeei TPU.Imi poate spune cineva cand apare The maze runner 3? Am auzit ca apare in 2018, dar nu sunt sigura.Sau...imi puteti sugera niste filme horror bune? Gen "unfriended", sa nu fie prea exagerat...? (mai mult)
Puteți sa imi dati niste idei de filme? Sa nu fie horror.
Heeeeeeiiii TPU. Știți cumva vreun satelit care poate avea CN(Cartoon Network) și Disney Channel în HD? Mersssssiiiiiiii muuuuulllllllttt :D
Unde pot vedea continuare serialului Legendele Palatului : Printul Jumong? The Kingdom of The Winds este continuarea, dar nu o gasesc, daca puteti sa ma ajutati! Multumesc!
Imi poate spune cineva unde si cand pot vedea comedia Selfie 69(2016) in Sibiu?
Am văzut o dată un film pe Diva gen acum 2 ani :)) Era de Crăciun și era vorba despre un tip care lucra la o firma și dacă îmi aduc aminte era o firma de livrat cadouri de Crăciun sau ceva...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc filmul subtritrat sau subtritrarea la "Kimi no na Wa" (anime)?
Caut de ceva vreme un film, The edge of seventeen, nu este in cinematografe, asa ca l- am cautat pe internet si nu il gasesc: peste tot numai site- uri dubioase. Aveti idee unde l- as putea...? (mai mult)
Buna seara,vreau si eu o lista de filme de iarna,in genul aventura nu comedii ca nu-mi plac. Multumesc! P.S. Fara Krampus,black christmas, poate sa fie si horror cu atat mai mult :)
Am vayut Twilight, The vampire diaries si True Blood.Stiti seriale asemanatoare? Daca da, imi spuneti de ce v-au placut si, sau despre ce e vorba?
este un film horror daca stiu bine din 2016 in care la inceput se prezinta niste nazisti, iar o fata se duce intr- o camera cu o pentagrama pe jos. Nu mai tin minte mai mult, stiti cum ...? (mai mult)
Filmul Harley Quinn este de groaza? are scene hororr?
Buna sunt mare fană Vampire Knight si sunt curioasa cand apare Vampire Knight Destiny(adică sezonul 3)daca aveți idee puteți sa imi spune- ți? sau daca a apărut deza puteți sa imi dați un site ...? (mai mult)
Ce filme imi puteti recomanda? Comedie as vrea mai mult :) In limba turca as vrea sa fie.;) Multumesc. ( nu vreau desene animate ).
Teroare in San Andreas are un final fericit?
Cand incepe filmul "Singur acasa"?
Ce site-uri de Anime în română știți? În afară de AnimeG...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!