Ce site-uri de Anime în română știți? În afară de AnimeG...
Știe cineva filme gen The Hobbit?
Buna TPU am o intrebare legata de serialul miraculous:buburuza si motan noir. Adrien o iubeste pe Marinette in secret?
Salut, stie cineva serialele : - inima de tigan - state de Romania - regina Care este primul aparut Care este primul episod filmat? (Am inceput sa urmaresc regina si sunt la ultimele episoade...? (mai mult)
Sunt o mare fana Supernatural și îl iubesc pe Sam Winchester foarte mult. Acum am o singura dorința. Sa îmi cumpăr haina ca el. Sa devin ge Sam în varianta feminina. Știu ca suna copilăresc...? (mai mult)
Buna Tpu.Am văzut un film acum ceva timp și tot ce mi- aduc aminte este o secvență în care băiețelul protagonistei stătea în pat si se prefăcea ca citea o carte (ținea o carte în mâna și ...? (mai mult)
Youtube- ul nu mai imi functioneaza de 2 zile.Am intrat si apoi imi arata un chenar negru unde ar trebui sa fie videoclipul. Dar le arata fotografia adica arata cu ce este clipul dar nu il arata. Ce ...? (mai mult)
Erau mai demult niste desene de Craciun, cu un fel de 3 frati elfi sau ceva de genul...trei frati care concurau pentru care va fi urmatorul mos sau ceva.Stie careva cum se numea?
Era un film in care unei fete i se intampla acelasi lucru cu orice baiat de care se despartea. Baiatul isi gasea jumatatea imediat dupa despartire iar ea tot astepta ca urmatorul sa fie cel ales....? (mai mult)
caut toate sezoanele din Confruntare Shaolin dublate si poate in hd sau 1080 p, un link mi-ar fi de mare ajutor. Funda!
Era un film de Craciun pe minimax cu un copil care mergea prin padure, fugea de niste troli, si avea o animatie asa mai ciudata. Ofer Funda!
Salut.Niste seriale cu naufragiati care se prabusesc intr-o zona extrem de rece,unde e zapada,viscol,ger, o temperatura scazuta, etc? Funda Mare!
Ce film a apărut recent cu Harry potter, era o reclamă pe PROTV?
Am vizionat acum multi aniun film in care era vorba de un barbat gras care accidenteaza cu masina un batran iar cineva din familia batranului il blesteama sa slabeasca pana ajunge ca un schelet,...? (mai mult)
Voi ce seriale urmăriți de genul mai horror? Sunt la zi cu The Walking Dead și Supernatural!
Salutare Tuturor! LA multi ani romanilor! Stie cineva unde pot sa gasesc toate serialele din telenovela turceasca Ziua in care mi s-a scris destinul online subtritrat multumesc dau coroana
Ajutooor! Pentru toti fanii KAMISAMA HAJIMEMASHITA! Am vizionat pe Anime G 2 sezoane(numai 2 apar), dar nu pot gasi secventele astea: https://www.youtube.com/watch?v=9eL6QPK3sNw si https://www.youtube.com/watch?v=_9LBEgi6qk8! ...? (mai mult)
Cand apare Piratii din caraibe 5? In 2017, dar ce luna?
Ce k-drame imi recomandati? Care sa aiba si rosub.
Buna TPU cine îmi poate face un rezumat la sezonul 4 din,, The vampire diaries"? Voi da fundă.
Salut, am vazut acum cativa ani un film cu un baiat care ramasese blocat intr-un costum de robot, stiti cumva cum se numeste?
Am vazut un film vinerea trecuta pe pro tv, daca stiti cum se numeste as vrea sa imi spuneti va rog! Era vorba despre 2 fete ce plecasera intr- o tara straina(mexic, dar nu stiu sigur), iar...? (mai mult)
Urgeent! Spuneyi-mi un film care sa fie romantic(fara scene de sex ) si putina drama sa aiba(niste tipete niste certuri).
Am vazut aseara un film, era cu o femeie pe care o chema Linda, avea un sot Jim, iar ei ii murea sotul, iar a doua zi era in viata. Ziua urmatoare poate iar murea, apoi iar invia, se intalnea cu ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste filme de adolescenti gen tipul popular din liceu se indragosteste de fata nepopulara si timeda. cele mai bune filme primesc funda...
Am vazut de curand filmul "Satanic" si am auzit o melodie interesanta si nu o pot gasi, stie cineva unde pot gasi soundtrack- ul filmului? Sau daca stiti si ati vazut filmul, melodia pe care o...? (mai mult)
Buna TPU vreau cateva filme horror ♥ urgenttttt dau funda :x
Dați-mi niște filme romantice fără sex scenes. Dar rapid. :D :D
Hey,imi puteti spune unde pot viziona serialul Family Guy? (Online)
pentru cunoscatori de one piece daca stiti daca filmele are o ordine si daca mai sunt filme de aparut eu unu am vazut cateva din ele si nu cred ca le- am luat in ordine (Nebulandia, Z, Strong...? (mai mult)
Ce filme gen Nerve stiti?
Diabolik Lovers sezonul 3 când apare?
erau inainte niste desene cu un copil care avea " 2 zane" una era fata si celalalt baiat (baiatul era verde si fata roza) ele se puteau transforma in orice si aveau baghete. cum se numeste desenu?...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmele Cronicile din Narnia?
Va place Doctor Strange?
Vreau sa stiu cand a aparut prima data acest concept care spune ca apa ii raneste pe extraterestrii?
Hei! Care e mai bun... The purge (2013) sau The purge:Anarchy (2014)?
Hei! Știe cineva cum se numește filmul acela mai vechi cu un doctor dintr-un sat care vizita pacienții și îi omoară?:)A fost mai demult pe Prima
Ce filme Marvel merita vazute?
Cele mai bune filme romanesti?
stie cineva cum se numea filmul ala in care parintii unui adolescent sunt omorati (el avea 18 ani si l- au antrenat la lupte si pentru supravietuire de mic deoarece stiau ca va veni momentul...? (mai mult)
Va rog imi puteti spune cum s-a numit filmul/episodul ala din Pariu cu viata unde erau date toate interviurile actorilor? Am cautat peste tot pe internet dar nu am gasit.
Hey! Acum cativa ani era un film pe Euforia TV mi se pare in care nu stiu exact despre ce e vorba dar stiu ca la inceput, o familie s- a mutat intr- un bloc la nu stiu ce etaj unde inainte de mutarea ...? (mai mult)
Niste filme romantice? (Si de Craciun ar fi ok)
Heey TPU! Stie cineva ordinea sezoanelor din Danganronpa?
Un serial de Comedie va rog frumos, Nu contează dacă este Romanesc sau Străin atâta timp cât este de Comedie și se poate rade. Mulțumesc!
Am cumparat de curand un televizor Sony Bravia 3D si m-ar interesa daca exista online filme 3D, pentru ochelari activi? Daca da un link va rog. Dau funda :)
E o carte despre care am auzit si din cate am inteles s- a facut si un film dupa ea, dar nu sunt sigura. Problema e ca stiu despre ce e vorba, doar ca nu imi amintesc titulul cartii. Deci, in carte...? (mai mult)
Sal, caut si eu un anime gen scoala de magie, dau funda.
O sa apara sezonul 3 din owari no seraph?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!