Filme cu adolescenti? Multumesc!
Salutare, ce este The Human Centipede? Am vazut trailerele... S-a uitat cineva la el? Cum este?
Salut, ziceti-mi o comedie mai noua si foarte amuzanta, vreau sa ma prapadesc de ras mersi
Hei TPU stie cineva cand apare episodul 10 sezonul 2 din Lucifer?
Hei TPU, am văzut mai demult un film de groază, era cu nişte adolescenți care se aflau într- o închisoare din câte îmi amintesc şi inițial ar fi trebuit să fie un platou de filmare şi sunt...? (mai mult)
Care este cel mai trist film si serial facut vreodata?
Hei TPU....as vrea sa ma uit la niste filme in care 2 cupluri fac schimb de parteneri pentru o partida de sex. Stie cineva unul/mai multe? Dau funda
Un film de comedie bun cu Martin Lewrence? Imi place actorul asta.
Stelena is endgame?! Dati-mi informatii. TVD
am o întrebare, Antena 1 HD nu va fi pe Digi Cablu? Eu unul nu prind.
as vrea sa va intreb daca a aparut sau daca apare Trei metri deasupra cerului partea a 3 a? Sunt foarte curios si m-am gandit ca ma puteti ajuta. Multumesc!
Vreau cel mai de groaza film pe care il stiti!
Cand apare sezonu 6 din Teen Wolf si cand apare partea.5 sau 4 nu mai stiu care din Underworld
Buna TPU as vrea sami recomandați niste animeuri Ceva in gen fantasy, romance, action supranatural...
Hei TPU as vrea si eu un anime in care pers principal sa fie super tare cu abilitati incredibile
Caut niste filme la care sa ma uit cu cea mai buna prietena a mea. Ce sugestii aveti?
Hey! Are cineva link-il de la lecții de viața sezonul 3 episodul 89 complet?
As dori sa vad si eu un film foarte bun ce imi recomandati? gen : aventura. mister... thriller. drama. Va multumesc
Filme unde băiatul popular se îndrăgostește de fata tocilara!
Cine poate sa imi recomande niste seriale romantice in engleza?, multumesc, dau funda.
Recomandati-mi si mie un film bun SF.
Am nevoie de ajutorul vostru. Am un blog unde fac recenzii despre filme. De curand mi- a venit ideea unui articol foarte simplu pentru care insa am nevoie de ajutorul vostru, daca vreti bineinteles....? (mai mult)
Cine stie ceva comedii bune, mai vulgare? Cu actori ca Ice Cube, WIll Smith, Martin aewrence, Johan Hill sau Channing Tatum
am 14 ani si 9 luni. As vrea sa ma duc la un film horror, Nerecomandat sub 15 Ani, as putea sa ma duc adica nu spune ca este Interzis sub 15 ani Eu spun ca as putea sa ma duc, Nu? Astept ...? (mai mult)
Cum il cheamă pe Vladimir din iubiri secrete? Cel tânăr.
am vazut American horror story sezonul 6 si am ramas cu niste curiozitati Casa din sezonul 6 chiar exista? Ştiu ca sezonul 6 este inspirat din fapte reale, iar pe parcursul serialului spune...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie niste exemple de filme/seriale. Sa fie faine. Dau funda:)
Hey, stie cineva animeuri sau seriale in care fata devine servitoarea baiatului iar el ii face zile fripte dar pana la urma se indragostesc.Multumesc anticipat.
Filme gen Invasion of the Body Snatchers?
Top filme cu teroristi? Sa fie filme gen filmul:Invasion U.S.A. (1985).
Stie cineva ce s-a intamplat cu site-ul South Park Romania? A fost inchis?
Imi puteti recomanda si mie cateva filme de gen acesta "How to be single" / "Monte Carlo" / "Bad Moms" etc?. sau filme frumoase care merita vazute. Multumesc!
Un film va rog, comedie!
Un film bun? Comedie.
Unde pot gasi filmu Selfie 69 sa-l descarc sau online nu conteaz.l-am tot cautat pana acum si nu-l gasesc. Multumesc
Acum 6- 7 ani, impreuna cu sora mea, m- am uitat la niste documentare subtitrate in romana despre illuminati. In acele documentare erau explicate tot felul de evenimente (ca 9/11) sau gesturi ale unor...? (mai mult)
Era un film pe disney in care o vedeta cunoaste din greseala pe plaja un adolescent obisnuit, ii distruge masina si... cum se numeste?
Am un iPhone 6, înainte puteam intra pe orice browser să văd filme/documentare, însă acum nu mi se mai deschid paginile. Îmi intra in tot felul de pagini ( gen alea care mă pun sa descarc...? (mai mult)
Care vi s-au părut cele mai bune 2 sezoane din serialul American Horror Story?
Stie cineva cand apare sezonul 3 din Lucifer?
Un film horror gen case 39? Sau gen dead end? :D
Ati vizionat serialul WESTWORLD? As vrea sa schimbam ceva pareri si impresii :)
Niste filme la care sa rad?
Am si eu o intrebare sa adresez numai celor care urmaresc emisiunea lu Nea Marin si anume mai nou "Poftiti la munca". As vrea sa stiu cum se numeste melodia care o asculta Cosmin Selesi pe ...? (mai mult)
A văzut cineva Teen Wolf? Că am o curiozitate.
Cum credeti ca va fi Ghost in the Shell? https://www.youtube.com/watch?v=G4VmJcZR0Yg
As vrea un film/serial cu o fata sau baiat singuratic, ciudat batjocorit la scoala etc Stiti vreunul?
Exista vreun tabel sau poate știți voi cum se consuma traficul de date atunci când vizionez videoclipuri? De exemplu cât net este consumat pentru un minut in 480p, 720p sau 1080p etc.? Vreau asta ...? (mai mult)
Salut, imi poate spune si mie cineva cum se numea filmu care a rulat pe disney acum veca ani era vorba despre un baiat bogat, si unul mai putin bogat, iar bogatu se intoarce in timp si era sarac nu...? (mai mult)
Care sunt filmele Fantastic Four?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!