Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
A vizionat cineva toate cele 3 sezoane sau măcar o parte din "Zorro" cel produs de Disney în 1957? Dacă da, ce părere aveți despre serial, actori și personaje? Personajele mele preferate sunt...? (mai mult)
La ce anime bun ma pot uita pe Netflix Romania?
Bună ziua. Am văzut mai demult un film pe un dvd care se numea "doi copii numără o bilă". Am tot incercat să caut acest film dar nu- l găsesc. Nu știu numele real al filmului. Era cu un tip care...? (mai mult)
Buna! Îmi aduc aminte de un film dar nu știu cum se numea și vreau tare sa l gasesc. Acum 4/5 ani l- am văzut pe pro tv intr- o noapte și era despre un fel de apocalipsa din cauza aerului. Oamenii...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o întrebare despre un serial care era prezentat pe KanalD, era vorba despre niste rubine, erau foarte valoroase, le si ascundeau, daca aveti vreo idee m- ar ajuta foarte mult. ...? (mai mult)
Buna ziua! Îmi aduc aminte doar o secvență dintr- un film și nu mai știu ce film era. Acțiunea era cu un om mascat care răpea mai mulți copii de la părinții lor. La un moment dat era vorba sa...? (mai mult)
Cate episoade are cel mai lung film?
Ce părere aveți despre această scenă? https://youtu.be/sTgFUDorWzA
Ce sunt filme xxx de la un baiat mai mare am auzit.
Buna TPU, caut un film de foarte mult timp si nu reusesc sa imi amintesc cum se numea. E unul destul de vechi, probabil facut prin 2000, era o comedie- actiune. Filmul incepea cu un rege sau print...? (mai mult)
Caut in film cu o gasca de prieteni care nu se cunosc ce joaca un joc video ( viar ) trebuie sa castige jocul pentru a pune capat haosului creat de acest joc. In joc la final castigatorul trebuie sa semneze...? (mai mult)
Ce filme din 2022 ati vazut si vi s-au parut faine?
Salut, am văzut mai de mult un film pe pro TV despre un orășel ce era capturat de o armata iar niște adolescenți lupta pentru salvarea lui, îmi mai amintesc o scena când adolescenții reușesc...? (mai mult)
Pentru cei care v- ati uitat la M3gan. E foarte horror sau e mai asa? Intreb pentru ca am o prietena care are 12 ani si s- ar uita dar nu stiu daca sa o las ca e mai sperioasa asa si mi- e sa nu ramana...? (mai mult)
Buna. Ati avut sentimentul ca dupa terminarea unui serial sa nu stiti ce sa faceti si sa va ganditi cum ar fi daca ar exista o lume ca in serial (Teen Wolf)?
HELĂU TPU! DAU FUNDA Recomandați-mi pliz niște filme in genul: 355, the Gray Man, Wednesday, Maze runner...nu neapărat foarte asemănător, dar filme de acțiune fără scene 18+
Dau funda! Ce părere aveți de AVATAR 1 și AVATAR 2? Eu n-am văzut nici unul până acum, dar foarte multa lume se uită și aparent este in vogă ca sa zic așa. Merită văzut la cinema?
Salutare! Am vazut acum doi ani un film cu un actor de culoare tânăr burlac care nu dorea sa se însoare pana când s- a îndrăgostit de o femeie logodita. Ma puteți ajuta va rog cu numele...? (mai mult)
Salut, era o secvență din fast and furios când a facut o cursa cu un dodge si a spus dom sa schimbe in ture mai mici ca se topește pistoanele, ce serie de film era? Ca nu mai stiu sigur
Am vazut intr- un meme o secventa scurta cu Dem Radulescu in care zicea "asta a lucrat asta vara pe litoral". Ma amuza replica, as vrea sa aflu mai multe despre context, film. Stie cineva filmul de unde...? (mai mult)
Era un film cu un om care în trecut a ucis mulți oameni și iadul îl vrea și sa caute izbăvire s-a dus să salveze o fetiță. Era și o vrăjitoare in film.
Salut. Caut un film văzut în copilărie la TV, este vorba despre un băiat a cărui familie este ucisa în fata lui de un "mafiot". Băiatul creste, se antrenează și ajunge sa lucreze pentru cel ...? (mai mult)
Buna tuturor! In urma cu foarte mulți ani ( sa fie cred ca peste 10) am văzut un film pe Pro Tv. Era vorba despre un cuplu, nu mai rețin dacă erau căsătoriți sau urma sa se întâmple acest lucru,...? (mai mult)
Unde găsesc muzica din aceea de la Radio Romantică, dar nu astea de acum? Mă refer la cele vechi. Muzica veche romantică. Eventual un play- list/colaj mi- ar fi de ajutor dar și muzică aleasă nu-...? (mai mult)
Salut! Care este continuarea din Inazuma Elevan dupa ce castiga cupa mondiala cu Japonia? Fiindcă am vazut pe net niste secvențe, dau funda, ms!
Salutare lume! Era mai demult un serial pe national tv sau tvr, nu mai tin minte exact, dar era cu doi (un barbat si o femeie) ce aveau grija de un copil ce ii ziceau Marcelino parca sau Bambino, chiar...? (mai mult)
Care credeti ca e motivul de Disney Channel si Cartoon Network nu mai difuzeaza seriale vechi? Nu au mai difuzat de multi ani. Eu daca eram in locul lor puneam inapoi vechile seriale
Salutare! Am văzut pe TikTok un clip scurt in care era o femeie care era întrebata care ii este numele și care avea un accent rusesc, blonda și un fel de palarie in cap. Tot ce țin minte e ca numele...? (mai mult)
Buna TPU îmi amintesc un desen de când eram mică nici nu știu pe ce program îl bagă era un desen animat cu o femeie care avea niste copii și un bebe și mama lor se căsătorise cu un print și ...? (mai mult)
Salut TPU, caut un film chinezesc in care un băiat se duce la oraș să lupte pentru a salva satul de seceta. Alaturi de el mai e un gras și o fată, la inceput de film e o melodie rap.
Poate sa-mi recomande cineva niște seriale Turcești interesante ca kara sevda de exemplu
Este ciudat ca sunt fata și îmi place sa ma uit la seriale lb romantice? Mai ales cele cu coreeeni gen boys love
Buna TPU, caut un film la care am uitat titlul, imi amintesc cateva secvente. Este cu chinezi intr- o inchisoare, unul gras are un carlig la mana si imi mai amintesc un baiat tanar loveste când pe ...? (mai mult)
Mai tineti minte canalul Jetix? Ce seriale v- a placut de pe Jetix? Mie mi- a placut WITCH, Power Ranger, etc. Jetix a avut seriale misto, de actiune, cu monstrii. Exemplu: WITCH, Power Ranger, ...? (mai mult)
Petru cei care au vazut filmul "the flash", dati-mi un rezumat in legatura cu asta.
Hai salut, din pura curiozitate si napadit de amintiri am cautat scooby doo pe wiki si tocmai ce am aflat ca din scooby doo show asta fiind a 3 serie in sezonul 2 lipsesc 4 episoade.Cand eram copil am...? (mai mult)
Caut un film cu o fata care se muta la tatăl ei si se angajează la un magazin de haine, se împrietenește cu niste fete, intra intr- un grup de prieteni si cunoaște un baiat căruia nu- i plăceau...? (mai mult)
Caut un serial turcesc, care a fost difuzat acum câțiva ani la televizor. Era vorba de o fetiță (care și purta numele serialului). 2 Surori au rămas însărcinate. Una dintre ele a pierdut sarcina,...? (mai mult)
Hello TPU. Am vazut mai demult un trailer despre Lumina Infernului. Are cineva idee cum o chema pe fata aia mica care era posedata si se urca pe tavan sau ceva de genul? Am cautat- o peste tot, dar nu...? (mai mult)
Salut, cum moare Siggy fiica lui Bjorn din serialul Vikingii? Nu mă refer la Siggy cea care a fost sotia primului Jarl cel care s-a bătut cu Ragnar
Bai baieti, am o problema extrem de mare care ma macina de cativa ani. Cand eram mic, la televizor se difuza un desen cu un baiat care avea o mana puternica si se lupta sau nu mai stiu exact cum era....? (mai mult)
Ce recomandări de seriale aveți?
Salut. Filme 4k full, subtitrate, doar pe aplicatiile cu plata pot vedea sau sunt si aplicatii care ofera gratuit? Mersi
Buna! Aveti niste recomandări de filme fantasy? Ceva asemanator cu Cronicile Spiderwick, The house with a clock in its walls, school for good and evil?
Bună TPU! Nu ştiu cum îi cheamă pe actorii dintr- un episod din lecții de viață. Şi nici nu ştiu care este nr episodului. Personajele se numesc Bianca si Tiberiu Macovei, Amalia şi Miruna. ...? (mai mult)
Ce părere aveți de One Piece? Aș vrea să mă apuc să îl văd
Buna ziua! Cred ca majoritatea au vazut WEDNESDAY( si tot majoritatea sunt, , indragostite, , de xavier). In ultimul timp au aparut zvonuri despre faptul ca Percy, actorul lui xavier, ar fi implicat...? (mai mult)
Salutare tuturor! Vin cu o întrebare în legătură cu un serial animat pe nume Brickleberry. Din 2012 până în 2015 a fost un serial TV foarte comic. Mă interesează dacă în viitor va mai fi în...? (mai mult)
Bună știe cineva cum se numea episodul/filmul cu nași mai năzdrăvani in care domnul kroker fura zânele lui timy și devine stăpânul lumi?
Salutare, ce parere aveti de filmul Shut In?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?