Stiti filme cu supereroi? Gen Gardienii Galaxiei, cu ceva comedie
Site cineva un site bun in care as putea vedea filme noi?
Acum câteva zile m-am apucat de Vampire Knight şi am terminat deja primele 2 sezoane. Ştiți cumva unde îl pot vedea pe al treilea?
A vazut cineva vreun film mirobolant care sa ma incante? Nu fac misto ma plictisesc
Stie cineva anime emo?
Sall,imi poate spune si mie cineava filme de comedie cu actori foarte cunoscuti si buni, vreau ca filmele sa fie mortalee Dau funda mare mare
Ce seriale bune imi recomandați?
La ce filme cu Jim Carrey, Steve Martin, Rowan Atkinson merita sa ma uit?
Îmi puteți da niste Seriale similare cu schimb de mame, cei 7 ani de acasă, comanda la mine? Eu nu mai sunt in țara deci nu ma pot uita pe prima sau pro tv etc... si sa găsesc si recent ma uit mult...? (mai mult)
Cum vi se pare serialul Cei 4400? L-am vazut pe primul loc pe imdb in top cu filme cu puteri supranaturale
Vreau si eu niste seriale gen Gossip girl sau Pretty little liars. Fundaaa!
am un smart tv phillips si cand dau la un film subtitrarea e naspa.In loc de litere romanesti imi apare (æ þ œ ßê å) ajutati-ma. O funda raspunsul corect.
Vreau să ma apuc de anime. Ceva recomandări?
A mai prins pe cineva febra serialelor coreene, eu pot spune ca de vreo 4 ani ma uit numai la seriale coreene si chinezesti si chiar nu mai am atractie si rabdare sa vad altceva
As vrea sa imi spuneti niste filme faine.As vrea niste filme in gen "Nerve" sau "Suicide Squad" sau niste filme de groaza.Dar nu foarte de groaza.Asa in genul filmului "Hush".Si daca imi spuneti...? (mai mult)
Niste filme gen "Fifty shades darker"?
Dati-mi o aplicatie pe telefon pe care pot vedea filme nu doar trilare
Salut Imi puteti recomanda un anime sau mai multe asemanatoare cu, Campione? Adica sa fie cu mult romance, actiune, personajul principal sa fie diferit de ceilalti si sa fie foarte puternic prin asta....? (mai mult)
Am văzut un film cu mult timp în urma dar nu mi mai aduc aminte numele și as vreau sa îl revăd. Este vorba despre o fata care este destul de "parasuta" și se culca cu multi băieți dar refuza sa...? (mai mult)
Stie cineva cum se va termina Buburuza si Motanul Noir? Acestia vor afla cine sunt cu adevărat? Daca aveti un link m-ar ajuta
Puteti sa imi ziceti desenele copilăriei voastre? Cel mai lung raspuns primeste funda.
Ce parere aveti despre ultimul epidod din The Originals?
Cate parti are serialul Saga Amur?
Ce filme cu Adam Sandler si Rob Schneider merita vazute dupa voi?
Buna nu imi mai aduc aminte numele unui film.era vorba de unu era mutilat de ceva si mergea in cautarea acelui lucru, din echipaju lui facea parte si fiica lui, care avea sentimente pentru unu din ...? (mai mult)
Care e soundtrack-ul la serialul:"Ziua în care mi s-a scris destinul"?
Merita sa ma uit la filmul Goodnight Mommy (2014)?
Chiar nu are nimeni subtritari la filmul Babysitting 2? Pe tot internetul nu gasesti nimic. Daca gasiti !
Salut, era o melodie, era preferata mea, dar am uitat- o, avea ca thumbnail o poză cu o savana cu niște leoparzi cred, era de la NCS sau alte canale din astea din 2014 cred. am făcut un video cum...? (mai mult)
Cine știe niște seriale precum penny dreadful? Îmi plăcea foarte mult vestimentația, vreau niște serialu în genu acela, haine vechi, etc. Ce părere aveți de stranger things? Merită să mă...? (mai mult)
la care dintre voi va plac filmele vechi romanesti?(cu Amza Pelea, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinica, Jean Constantin etc.) Ce filme stiti voi?
Ce seriale merită urmărite? Sunt la zi cu Supernatural, The Walking Dead, The Strain, Helix Știți ceva tot așa cu magii, horror, viruși, boli și etc? Voi ce seriale urmăriți?
eu caut un film dar nu imi mai amintesc cum se numea dar stiu ca era vorba despre un baiat care s- a mutat in alt oras cu tacs- o si era dj.Mai stiu ca el a ajutat o trupa de fete sa danseze...? (mai mult)
Am o intrebare: acum ceva timp am vazut un Film si vreau da il vad iar dar nu imi amintesc cum sehr numeste este despre un barbat care a donat s...a la o banca si a avut 500 de copii sau ceva de genul...? (mai mult)
Buna va rog imi spuneti cum se numeste filmul ala asemanator cu filmul "Pistruiatul" dar actor principal era o fata...va rooog! FUNDA
Buna, am vazut mai demult un film si nu imi mai amintesc cum se numeste, era ceva de genul, cica erau mai multi care mergeau sa vaneze ceva, o balena sau nu stiu ce printre care era si o fata, tatal ei...? (mai mult)
Cine știe site- uri cu subtitrări în română? nu filme subtitrate, doar subtitrări! În afară de: http://www.titrari.ro http://subs.ro/subtitrari/ http://www.opensubtitles.org/ro http://subtitrari.regielive.ro ...? (mai mult)
Merita sa ma uit la Star Trek?
Exista filme cu zeita atena, adica ea sa fie rol principal.O sa apara immortals 2? Dau funda :P
Buna TPU as vrea sa vad si eu niste filme actiune in care el o salveaza pe ea si dupa se indragostesc sau ceva in care ei sunt amandoi in actgiune si se indragostesc.multumesc anticipat dau ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva, va rog filme de genul seriei "Step Up"adica cu dans?
Cand apare Negan in TWD?
Cum vi se pare filmul Flubber (1997)? Spuneti-mi filme in gen cu acesta ca imi place acest film.Eu ma uit la Flubber acum.
Îmi puteţi spune și mie care este cronologia serialelor și filmelor de la DC Comics? Am căutat pe internet, dar nu le-am găsit.
Știți filme gen The BFG? Nu trebuie neapărat să fie fantasy, ci să fie cu uriași.
Hello FANII ANIME- urilor! Stie cineva unde pot gasi toate cele 3 sezoane de KAMISAMA HAJIMEMASHITA(cu Nanami si Tomoe)? Sau, cel putin sezonul 3(daca a aparut).Imi puteti da macar informatii despre, ...? (mai mult)
De ce nu pot baga un film de 6 GB pe un stick de 16GB? Scrie ca fisierul este prea mare pentru sistemul de fisieredestinatie.
Salut, stiti cumva de unde pot lua un set de chei ca ale lui Lucy din fairy tail, facute din metal, din Romania? Nu am comandat niciodata dupa amazon sau ebay si as vrea sa stiu daca se gaseste si in...? (mai mult)
Era un film cu fiul lui hades sau ceva de genul si nu mai stiu cum se numeste poate stiti vreunul oricum imi aduc aminte o scena din film cand schimbase el o doza de fanta in cola sau asa ceva cu puterile ...? (mai mult)
Salut, era un film cu un om care a închiriat o casă și pe peretele de afară era chipul lui Iisus sau ceva de genul, tipul făcea trafic de droguri parcă.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
IlieMihaelaGiulia întreabă:
Estera2222222 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.