Buna TPU vreau si eu niste seriale frumoase gen quantico sau cu vrajitoare ofer unda
Unde pot vedea si eu valea muta? exclus abonamente ca nu am
Știe cineva sa îmi spună când incepe Guneș pe Kanal D, sau măcar dacă mai incepe
Unde pot vedea si episodul 2 din Valea Muta? nu ma luati cu abonament ca nu am.
Caut sa urmaresc un anime care sa aiba un storyline foarte bine construit cu funny moments si episoade care sa te tina in priza. poate si ceva cu love story ceva gen Naruto. Niste idei?
Imi puteti lasa un link de la un video de descarcat ne editat care sa aiba in plan impuscaturi,pentru after effects, vreau sa exersez.
Buna seara, TPU seriale crima interesante, care chiar merita vizionate, unde au loc crime inexplicabile, faptasul este cautat, sau cand oamenii dispar pur si simplu, fara urma.Dau Funda.Multumesc.
Ce parere aveti despre filmul Wolf of Wall Street(2013), mie mi spe pare un film foarte amuzant(comedie neagra) dar vreau sa stiu parerea voastra. Ce credeti ca îi lipseste filmului SAU...? (mai mult)
Ce parere aveti despre seria Alien? Parerea mea este ca primele 2 filme sunt uimitoare, chiar cele mai bune filme science ficition, cat despre restul, sunt ok, banuiesc. Mi- a placut foarte mult ...? (mai mult)
Hei animeul Hybrid children din el am găsit doar două ep traduse ȋn română unde pot găsi restul? Un link vă rog
Programele cu care se editeaza filmeme profesioniste precum Fast and Furious sau James Bond? Cele noi ma refer.
Filme de actiune care au loc in padurile ecuatoriale sau in Amazon? In afara de Ruins si The Green Inferno.
Imi ziceti va rog nume de documentare faine? Dar sa nu fie cu conspiratii, ancient aliens si prostii de astea. Si fara WW2 ca m-am saturat de atata WW2.
Stie cineva de unde pot cumpara primele 2 filme Alien, de preferat pe blueray?
Care sunt cele mai bune seriale pe care le- ati vazut? Vreau să- mi spuneti niste seriale care merita urmarite cap- coada. Eu am terminat doar Breaking Bad, Dexter, Prison Break si Death Note. Acum ...? (mai mult)
Hei! Ştie cineva când va începe Naagin Femeia Şarpe sezonul 2? Va fi pe Antena Stars,la ce ore? Sau un site ceva unde pot viziona sezonul 2, subtirat bineînţeles? Dau fundiţă! :*
Stiti anime cu fete/baieti emo?
Imi ziceti niste anime nu foarte hentai si amuzante?
Cum pot viziona filme online pe tableta sau telefon? Am nevoie de o aplicatie anume?
Care e episodul in care Naruto se tunde?
am nevoie de o lista intreaga de cele mai tari filme de comedii si de actiune.Raspunsul primeste o funda mare.
Stiti niste filme in care sa fie vorba despre o nunta, logodna falsa si mai apoi sa se indragosteasca?
HELLO! Sunt nou, e prima intrebare pe care v- o pun! Este o intrebare, pe care banuiesc eu, o primiti des : cum pot face, sa evit intrarea in jocuri, sau alte situri, de obicei erotice, sau...de...? (mai mult)
Vă rog din tot sufletul, vreau sa dau un party cu mulți prieteni și prietene, doresc un film horror sa îi fac sa numai știe de capul lor, sa le fie frica sa mai plece acasa, ceva cu multe faze...? (mai mult)
Un film cu calatorii in timp...de preferinta in trecut (sa nu fie bazat pe dinozauri ca m-am saturat de ei)
Pe ce site pot viziona sezonul 2 din Furtuna pe Bosfor? Dar sa aiba subtitrare in romana.
Stie careva niste filme gen "Never back down" sau "Blood and Bone"?
Care stie un film bun? :)
imi puteti spune si mie niste seriale faine?
Cine imi recomanda si mie un film de comedie
Vreau si eu un anime cu o poveste mai trista si daca se poate putina dragoste.....gen Dakara Boku Wa, H Ga decinai sau Tokyo Ghoul Asi prefera si un stil de arta asemanator cu Norn9- Norn+ Nonet Dau...? (mai mult)
Salut, era un film cu robocop într-o pușcărie mare cu femeia aia cum se mai numește? :)
Poate cineva sa imi explice serialul Supernatural? Cat de cat... Funda :)
Care sunt cele mai faine desene animate?
Salut tocmai am vazut High school dxd si vreau sa mai vad un anime la fel...Recomandari?
Tocmai am vazut High school dxd si vreau sa mai vad un anime de genul acesta...
Salut, in ultima vreme m- am plictisit si vreau sa privesc un film Disney dar pe computer nu prea gasesc filme noi DisneyChanel......asa ca puteti sa imi scrieti cum se numeste filmul vostru preferat de...? (mai mult)
În ultima vreme sunt cam plictisită. Îmi puteți recomanda niste filme/seriale mai de copil sau adolescent? Mulțumesc!
M- am uitat mai de mult la un film si nu imi amintesc numele lui. Era relativ vechi, despre fata unui duce, sau asa ceva, care era destul de salbatica si a fost obligata de tatal ei sa se casatoreasca...? (mai mult)
Vreau sa gasesc un film dar nu stiu nimic despre el. Imi aduc aminte o singura faza cu niste copii care se jucau intr o casa si treceau printr o usa ascunsa parca intr o gradina interioara si ajungeau...? (mai mult)
Salut am o rugaminte de pe ce site as putea vedea filmu undisputed 4?
Buna am un Nokia Lumia 640 si nu pot sa mă uit pe net deloc la vreun serial....stiti vreun site ceva? sau cum sa fac?
Hei. Recent m- am uitat la 3MSC. Prima parte, am văzut- o complet, a doua a început când Hache s- a întors din Londra și s- a terminat, când el i- a scris o scrisoare lui Gin, apoi ei erau împreună...? (mai mult)
Ma tot gandesc de cateva zile la un desen animat din copilarie, era pe minimax. Era cu o familie de ursi. Nu imi amintesc foarte bine actiunea, dar stiu ca mi- a placut mult un episod de craciun...? (mai mult)
Puteti sa mi recomandati un film din 2016 care v-a placut foarte mult? O sa le vad si care imi place dau funda.
Din câte am înțeles a apărut partea a 3 a a filmului 3MSC. Știe cineva unde îl pot viziona? Dau funda
Acum cativa ani am vazut un film pe care am uitat cum se numeste si as vrea tare sa dau de el:in film se face ca 2 tineri, provenind din familii rivale, se casatoresc iar parintii fetei omoara pe...? (mai mult)
Buna am si eu un Nokia Lumia 640 si am vrut sa mă uit online la serialul Hawai 5.0 si intr- adevăr am gasit site dar nu merge.o fi ca sunt făcute doar pentru Android? stiti vreun site pentru acest tel?...? (mai mult)
Ce documentare care le pot gasi pe net hd stiti? Despre spatiu, daca se poate filmate in SSI
Cum o cheama pe prima fata din videoul adta de la in puii mei: https://youtu.be/GfMjuv3GcBo sau fata de la minutul 7:01 din videoul asta: https://youtu.be/rVoCbjNNrb0 dau FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!