Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Martie 2025 sunt:
Cum o cheama pe prima fata din videoul adta de la in puii mei: https://youtu.be/GfMjuv3GcBo sau fata de la minutul 7:01 din videoul asta: https://youtu.be/rVoCbjNNrb0 dau FUNDA!
Unde pot vedea si eu undisputed 4
As dori sa vizionez niste filme maotivationale sau cu un puternic impact emotional(sa fie si romantice) gen seven pounds,in your eyes, the notebook, the fault in our stars.
O sa apara constantine 2 filmu-l? daca da, cand?
Imi recomandati niste filme romantice? As prefera sa fie mai noi si mai diferite, m-am saturat de cele The Notebook, Dear John, etc.
Ce film psihologic bun știți?
Pentru fanii GoT: Cine aţi vrea să câştige "The Iron Throne" şi de ce?
Exista vreun program cu care pot transforma un film 3D intr-un film obisnuit?
De 2 zile ma uit la mr robot, as vrea sa discut despre filozofia din spatele lui, ce parere aveti despre ceea ce afirma el?
Heei TPU! Deci atunci când a aparut Suicide Squad nu am vrut sa ma uit, crezând ca e o prostie. Dar acum parca mi s- a schimbat parerea, si am zis sa incerc. Dar inainte sa ma uit, vreau un mic spoiler...? (mai mult)
Am o întrebare pentru cei ce si- au petrecut Copilăria cu Minimax... Știe cineva de un desen animat cu o Zina măseluță blonda (numele ei era ceva cu Porly sau Pourly ) ceva de genu' și...? (mai mult)
Ştiți un site pe care pot urmări seriale anime? Mulțumesc.
Cine stie cum se cheama filmul in care o fata linistita ajunsa la facultate se imprieteneste cu o fata mai rebela, acestea o duce pe la petreceri, iar niste baieti pun un pariu ca unul din ei va...? (mai mult)
Azi mi- am adus aminte de un serial pe care il urmaream in urma cu 2- 3 ani (nu mai stiu sigur) si erea Casanova batran si poveste toate aventurile lui une fete tinere. Care stie cum se numeste...? (mai mult)
Defne din ‘ziua in care mi s-a scris destinul, chiar este insarcinat? Sau doar se preface?
Cine credeți ca o sa fie în finala la iumor?
Hei! Care este k-drama voastra preferata? Puteti sa-i faceti o mica prezentare, daca aveti timp. :)
Imi recomandati si mie niste filme de comedie pentru Craciun, asa sa le vad cu familia. ceva amuzant, chiar daca nu e Craciunul.Si nu, nu Home Alone, m- am saturat de el.Sau poate o simpla comedie,...? (mai mult)
Cine stie filme gen "Final Fantasy: Advent Child"? ( o lista cat de mare daca se poate; nu conteaza daca sunt de dragoste, actiune sau altceva) Mersi anticipat
Spuneti-mi niste filme gen 300 (stiu ca este si partea a 2-a) sau Troy.
Un film horror gen The Conjuring? Le-am vazut pe majoritatea, asa ca imi puteti da si filme care vor aparea.
As avea nevoie de un site care sa aiba episodul 32 tradus in romana din sousei no onmyouji
Stie careva daca vor incepe Iuiri secrete 8? Pagina oficiala asa spune iar un fost actor spune ca nu vor mai incepe ...eu nu stiu ce sa mai cred ...ajutati.ma
Baa, cine ma ajuta? e urgent:)) cine stie cum se chema filmul ala. cu tipa aia care slabeste cu ajutorul unui negru micut, care o invata si sa sarute, si tot ce stie:)). si normal ca este si un tip:))...? (mai mult)
Buna stie cineva daca a aparut sezonul 7 din razboiul clonelor?
Pe ce site as putea urmari si eu filmul Hacksaw Ridge nu conteaza daca este tradus sau nu, funda merci.
Seriale gen Game of thrones, Dinastia Tudorilor...etc. Genul celor vechi cu razboaie si batai.
As dori sa ma uit la Skins uk. Faza este ca nu vreau sa ma uit e la inceput, am auzit ca se schimba generatiile, si as vrea sa stiu care sezon este cel in care apare Alexander Arnold.Stie cinea ce sezon...? (mai mult)
Netflix are subtitrari in limba romana? Sau cum e? Mi-as face cont si sunt curios, mersi.
Pe ce canal incepe Teen Wolf? La ce ora?
Stie cineva daca se filmeaza in prezent sau macar exista ca proiecte, alte seriale romanesti misto? Gen cum a fost mai demult Pariu cu Viata.
Ce anime imi recomandati ceva actiune dar si romance? ceva in afara de Naruto sau Sword Art Online pls
am vazut acum cativa ani un film in care era aceasta fata, timida, si incerca sa iasa cu baiatu de care ii placea, se intalneau deseori la spalatorie, acesta avea niste maini ( sau ceva...? (mai mult)
Un film romanesc de actiune vechi, in care este ingropat unchior in nisip si spune ceva de genul "eu o sa mor mai usor, am doar un ochi de inchis"?
Salut, am vazut sambata seara un film pe procinema cu 2 siamezi/siameze la nastere si un doctor de culoare, si dupa arata din copilaria doctorului cum a evoluat el la scoala etc. Daca l- ati vazut imi...? (mai mult)
Filme istorice, cu razboaie, batai? Sunt pentru tatal meu. FUNDAAA
Vreau o lista cu filme foarte bune (capodopere) pe care le- ati vazut, gen: Schindler's List, Psycho, The Shining, The Green Mile, Shutter Island, Fight Club. Poate ceva mai putin cunoscut, dar...? (mai mult)
Salut cate episoade are Mica mireasa? Nu suport serialul asta!
Știe cineva cand apare episodul 11, sezonul 7 din Pretty Little Liars? Dau funda
Știe cineva când apare următorul episod din Lucifer?
Cum se numeste melodia din reclama/secventele serialului Puterea Destinului de pe acasa tv? Dau funda
Stie cineva cum se numea acel film cu fantome, are o secventa in el in care el se duce pe la ea, fac dragoste iar dimineata spiritul il omoara pe tip, iar la final ca sa scape de spirit trebuie...? (mai mult)
Stie cineva daca se va mai difuza Titanic la cinema anul acesta? Sau in 2017? Dau funda
Stie cineva cum se numeste piesa de la sfarsitul filmului Selfie 69? Incepe imediat dupa cea a lui Smiley-indragostit. Era ceva cu "imi caut barbatul..." cantata de o femeie
Cate episoade are filmul relatie stagiu complicat?
Cate episoade are filmul stagiu relatie complicat?
Salut lume cine ma poate ajuta cu un film horor bun de tot?
Caut un film si nu il gasesc, i- am uitat numele.Stiu ca un grup de astronauti au plecat in cautarea altei planete pe care oamenii ar putea sa traiasca.Nu mai stiu de ce cautau alta planeta.Cred...? (mai mult)
Hei TPU..pentru cei ce ati auzit de seria de jocuri Final Fantasy: exista filme in stilul secventelor cinematice din jocurile astea? de exemplu in Final Fantasy X ( cel cu Yuna) am vazut multe secvente...? (mai mult)
Stie cineva ceva legat de Vampire Knight sezonul 3? Am cautat pentru un timp indelungat orice legat de acest sezon si singurul lucru pe care l- am aflat este ca sezonul a fost difuzat doar in Japonia....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!