Buna TPU am vazut acum cativa ani pe PRO TV un film cu un baiat care mergea cu metroul sau trenul nu mai stiu exact si a dat de o fata in acel tren s- au cunoscut acolo si parca a fost dragoste la prima...? (mai mult)
Va place serialul Lucifer?
Ce filme ați văzut, similare cu Requiem for a dream 2000 sau 8 mile 2002? Care este ultimul film văzut? Ce filme vreți să mai vizionați? Ce film așteptați să apară? Vreau să încep...? (mai mult)
Heyy! Eu sunt Team STELENA. Cine e cu mine? Credeti ca mai au sanse Stefan si Elena in sezonul 8? Eu una in mai am speranta. ( The vampire Diaries )
Stie cineva cum se numeste muzica aia de la Naruto Shippuden ep 354 minutul 17:48 e aia cu chitara
Daca ati vizionat filmul No granicy-The Hight Frontier, puteti sa imi spuneti o parere? Este infricosator?
Heii Vreau si eu niste animeuri romantice si poane sa fie si comedie in ele... ceva ca kaichou wa maid sama, iku x boku ss, kamisama kiss etc Imi puteti da si o scurta descriere a animeurilor va rog?...? (mai mult)
Annyeonghaseyo! As vrea si eu niste animeuri romantice gen Kaichou wa maid sama, iku x boku ss, kamisama kiss... Nu prea gasesc ceva interesant ...ati putea sa imi sugerati cateva animeuri cu o scurta...? (mai mult)
Caut de ceva timp un film si nu stiu cum se numeste.Stiu doar o scena in care era o femeie care facea baie si a intrat un barbat peste ea care statea pe scaun si ea ii ceruse ceva cu care sa se ...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune si mie filme, seriale gen Suicide squad? :D
TPU! Stiu ca era o animatie cu doi pui de foca. Erau indragostiti, iar ea (pe la sfarsit, cred) urma sa moara, dar nu a facut- o, nu imi amintesc de ce. Iar familiile lor nu se intelegeau,...? (mai mult)
Buna seara TPU! As dori niste filme de groaza cum sunt The Conjuring si The Babadook. Vreau sa ma sperii, nu sa scrie film horror si nu apare nimic ca sa o faca! Funda celui care imi da filme sa ma...? (mai mult)
Cand v-a aparea partea a treia din filmul trei metri deasupra cerului,si cu cine v-a ramane pana la urma Hache,cu Baby sau cu Gin, dau funda, daca imi raspundeti!
A vazut cineva serialul 11.22.63? Ce parere aveti despre el? Personal, este unul dintre cele bune seriale vazute de mine vreodata. Sfarsitul pe langa faptul ca a fost incredibil aproape m- a facut sa...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi toate episoadele din desenul animat Sonic X? Este desenul preferat al baietelului meu :D iar pe net am gasit doar 23 de episoade. Funda! Multumesc :D
Care sunt actorii vostri preferati? Dar serialul preferat? Actorii mei preferati sunt : Tolga Saritas, Hande Ercel, Burcu Ozberk, Berk Atan. Si serialul preferat,, Gunes,,.
Ce ființe v-au plăcut cel mai mult din trilogia Hobbitul și Stăpânul Inelelor?
Stie cineva un link unde ma pot uita la Undisputed 4 rosub Ca pe Youtube il gasesti dar nu il gasesti in romana
Salutare, tocmai de curând am terminat de vizionat serialul Game of Thrones, și as vrea să urmăresc un alt serial! Am început să vizionez Spartacus dar efectele speciale lasă de dorit... părerea...? (mai mult)
Hei, imi puteti spune si mie, cum se va sfarsi partea a treia din filmul, , Trei metri deasupra cerului"? Cu cine va ramane pana la urma impreuna Hache, cu Baby sau cu Gin? Si cand va fi publicata si...? (mai mult)
Imi puteți da toate partiile din Saga Amurg in ordinea lor?❤
Puteti sa mi dati si mie niste seriale japoneze ca Itazura na Kiss:Love in Tokyo(nu anime) si o mica descriere...sau un site unde pot viziona mai multe. Si eventual sa mi mai spuneti niste seriale coreene/Japoneze/Chinezesti...? (mai mult)
Seara buna! am și eu o mare, mare rugaminte.Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o aplicatie de downloadare a filmelor de pe internet? aici ma refer, de exemplu sa intru pe site- ul www. ###.ro si dau...? (mai mult)
Era un film dar nu mai stiu cum i spunea. Era cu o vrajitoare fara limba si era iarna. Si vrajitoarea aia urmarea niste oameni. Cum i spunea?
Spuneti- mi filme sau seriale cu niste oamenii care terc printr- un portal in viitor? Sa fie cum sunt si operele noastre La tiganci, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, etc.si stiu ca nu ...? (mai mult)
Bibi blocksberg spune "focus focus" sau "focus pocus" sau "hocus pocus"?=))))
Un film foarte bun?
Cum o cheama in realitate pe Olga care joaca in serialul Violetta?
Filme horror mai faine decat cartea mortilor( evil dead ) 2013?
Salut îmi puteți da poza cu rățoiul din tom and jerry care arata cu mâna spre el ceva gen : Eu?
Saluare TPU Caut si eu un film Horror am vazut cateva fracmente din el Era vorba de o emisiune si un concurs televizat concurenti trebuia sa stau intr- o Casa Castel Spital nici eu nu stiu unde erau ...? (mai mult)
Era la un moment dat un serial pe disney, "bona mea e un vampir". Sunt cam 100% sigur ca s- a terminat serialu respectiv de ceva vreme, dar nu gasesc nimic exact :D imi puteti spune cum se termina? gen...? (mai mult)
Cum se cheama filmul ala cu o familie care adopta un baietel foarte destept de la orfelinat dupa ce baietelul lor natural a murit intr'un accident? Tatal lucreaza la un magazin de jucarii parca...? (mai mult)
Bună, caut un film de ceva timp, cu o fată de se îndrăgostise de un băiat bogat, se mutase cu el, credea că totul Este ok până și- a dat seama că Este ceva neinregula cu ce fac ei, o scotea...? (mai mult)
vreau sa aflu numele unei actrite si nu gasesc deloc vreo poza dea ei pe google..am o poza cu ea dar nu stiu cum sa o pun aici sa o arat. poate ma ajutati. multumesc
Stie cineva un film cu masti anonymous?
Caut de mult timp un film dar nu mai stiu cum se numeste. Voi lasa o scurta descriere, din ce imi amintesc, poate va ma va ajuta cineva. In film, Snoop Dogg cu inca cineva se duc sa fure...? (mai mult)
Recomandari de filme de dragoste si cu multa actiune. :)
Cate episoade din "Fifty shades of Grey" sunt? Dupa primul episod, care este urmatorul? Adica continuarea?
Vreau niste exemple de filme gen : "Orasul oaselor" sau " Red ridding hood ".
Salut Am vazut acum cativa ani un film la TV dar nu mai stiu cum se numeste stiu putin ce s- a intamplat in film cineva a construit un robot mai mult o firatanie si nu stiu cum a prins viata adica se ...? (mai mult)
Din ce film e sceneta? https://www.youtube.com/watch?v=zbo9SAXclhY
Buna ziua imi poate apune si mie cineva ordinea filmelor x men, multumesc
Hei, pe ce site aș putea viziona sezonul 3 din Naruto?
Ce seriale ati vazut si ce nota le-ati acorda?
Caut un film. Era un film horror în care o fata își pierduse tatăl care era polițist iar acum locuia împreună cu mama sa. Nu mai stiu cum o chema pe fata, dar tatăl acesteia murise împreună...? (mai mult)
Cate episoade au toate sezoanele din Doctor House?
Intr-un episod din House M.D. el castiga pariul cu cineva in legatura cu atractia fizica, in care episod?
In legatura cu filmul Suicide Squad... M- am uitat la el si mi- a placut enorm... Dar pana la urma am finalul m- a lasat cu semne de intrebare. Stiti cumva daca va aparea filmul Suicide Squad 2?...? (mai mult)
Caut un film, era despre un om aproape nemuritor traind din secol an secol dar moare undeva prin secolul 21 dar nu mai stiu cum se numeste. Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!